פינה שבועיייייית וכאלה

../images/Emo218.gifפינה שבועיייייית וכאלה../images/Emo218.gif

קצת באיחור אבל תיסלחו לי כי אתם מתים עלי, או שלא.
שיר שבועי של עברי:
שיר שבועי, אה כן... רק לא של עברי.
אלבום שבועילילילילי:
ועכשיו עם זכרוני אינו מטעה אותי תמונה שבועית לפאאאאאאאנים:
גבירותי ורבותי קבלו בכאבוד את ההמלצה השבועית:
ואחרון אחרון חביב לשנה הבאה: מתי בפעם האחרונה הייתם בכינרת?
שבוע נעים ומדהים, יעל

MaaYanGa

New member
באמת לא תהיתי לאן זה נעלם ../images/Emo122.gif

שיר שבועי של עברי: הכוס הכחולה שיר שבועי, אה כן... רק לא של עברי: מרגיש אחר/סינרגיה, החדר האינטימי שלי/תערובת אסקוט, כל הזמן שבעולם/דודי לוי. אלבום שבועילילילילי: - ועכשיו עם זכרוני אינו מטעה אותי תמונה שבועית לפאאאאאאאנים: הוא לא מטעה אותך
איתי
גבירותי ורבותי קבלו בכאבוד את ההמלצה השבועית: תנצלו את השבוע האחרון של החופש
למי שיש. ואחרון אחרון חביב לשנה הבאה: מתי בפעם האחרונה הייתם בכינרת? איפ מזמן

TauberiT

New member
../images/Emo99.gif

ילדים בכומתה זה הדבר הכי חמוד בעולםםםםםם

אז מה כבר רע בקצת לברוח.

שיר שבועי של עברי: "צוכה בוחקת" ו"ליאונרדו". שיר שבועי, אה כן... רק לא של עברי: "כל מה שרצית", הדורבנים. אלבום שבועילילילילי: "יותר טוב כלום".. אפשר להגיד. תמונה שבועית לפאאאאאאאנים: המושלמת שלי.
קבלו בכאבוד את ההמלצה השבועית: פף. ואחרון אחרון חביב לשנה הבאה: מתי בפעם האחרונה הייתם בכינרת? ממש מזמן, אם אני זוכרת נכון..

pathatic

New member
מצטערת על ההתפרצות אבל...

שאלתי שאלה בהודעה חדשה שלא זכתה להתייחסות אז אני מנסה באופן אישי לשאול... חברה שלי אמרה לי שיש ביום חמישי הקרוב 31.8 הופעות חינם (בניהם עברי לידר, אחרת לא הייתי שואלת פה) לכבוד תושבי הצפון והחיילים, וזה חינם לכולם, וזה אולי ברעננה. יש כזה דבר??? מישהו שמע על זה? או שאני הוזה??? תודה!

ערב הצדעה ללוחצי צה"ל ומשפחותיהם,

או משהו כזה. כן, זה בפארק רעננה, ב31/8, זאת הופעה של רמי קליינשטיין בה הוא יארח את עברי לידר, צביקה פיק, שירי מיימון, שי גבסו, מאיה בוסקילה, ורוני סופרסטאר.

האגוש

New member
יעלי, הכל טוב? ../images/Emo6.gif

שיר שבועי של עברי: "ואולי" מההופעה בכוכב יאיר
ורק בגלל הסולו של עילי!!
[טוב, כמעט] שיר שבועי, אה כן... רק לא של עברי. "יום אחד גם את תמותי" של שילה
אלבום שבועילילילילי: יעלי
את בסדר?
דנה ברגר-"יום יום" ועכשיו עם זכרוני אינו מטעה אותי תמונה שבועית לפאאאאאאאנים: זה קשה
אבל נו
גבירותי ורבותי קבלו בכאבוד את ההמלצה השבועית: הופעה אחרי הרבה זמן
ואחרון אחרון חביב לשנה הבאה: מתי בפעם האחרונה הייתם בכינרת? מזמן..

dabnir15

New member
"והיא עולה לגג- באמונה שלמה..."

שיר שבועי של עברי: ואולי (בדרכים הארוכות בפולין..) שיר שבועי, אה כן... רק לא של עברי.- נינט טייב- הכל יכול לקרות, הג'ירפות- גג, כמה שאני אוהב- פורטיסחרוף ועוד מלא מאיה רוטמן וזה:p אלבום שבועילילילילי: פורטיסחרוף האחרון, עברי לידר כל הדיסקים (הכל בפולין בMPים של אנשים), איה כורם וכו'. ועכשיו עם זכרוני אינו מטעה אותי תמונה שבועית לפאאאאאאאנים: יש כל כך הרבה. נו בחרתי אחת. כי אני מוכשר לפאנניים :] גבירותי ורבותי קבלו בכאבוד את ההמלצה השבועית: תהיות ספונטנים ל-פ-נ-י-ם, תסעו למסע לפולין, תפגשו את המשלחת לפולין כמה שיותר:], ואל תקחו ללב אנשים שלא צריך לקחת:] ואחרון אחרון חביב לשנה הבאה: מתי בפעם האחרונה הייתם בכינרת? אימלא לא זוכר:] אבל אני אוהב את הכנרת מאוד. יעלי- חיכיתי לזה מלא!!

TauberiT

New member
מתים, מתים../images/Emo99.gif

שיר שבועי של עברי: אין
שיר שבועי, אה כן... רק לא של עברי. המ, מועדון ריקודים-מגרד-התקף לב קטן/יוני בלוך-אפרת גוש.
אלבום שבועילילילילי: [הלילילילי מזכיר לי מורל מהמש"צים
], המ, יוני בלוך- אולי זה אני
ועכשיו עם זכרוני אינו מטעה אותי תמונה שבועית לפאאאאאאאנים: ספונטניות ל-פ-נ-י-ם!
גבירותי ורבותי קבלו בכאבוד את ההמלצה השבועית: ספונטניות ל-פ-נ-י-ם!
ואחרון אחרון חביב לשנה הבאה: מתי בפעם האחרונה הייתם בכינרת? מזמן מידי
נראלי שבשבועות

ירדן88

New member
לא!!עוד שבוע אחד בלבד חוזרים

למקום הנוראי הזה... שיר שבועי של עברי:מלטף ומשקר שיר שבועי, אה כן... רק לא של עברי:מועדון ריקודים-אפרת גוש אלבום שבועילילילילי:אולי זה אני-יוני בלוך ועכשיו עם זכרוני אינו מטעה אותי תמונה שבועית לפאאאאאאאנים:חח..העין שלי..לא היה לי משהו אחר! גבירותי ורבותי קבלו בכאבוד את ההמלצה השבועית:תשמעו יוני בלוך
ואחרון אחרון חביב לשנה הבאה: מתי בפעם האחרונה הייתם בכינרת?שנה שעברה =]

../images/Emo9.gif

שיר שבועי של עברי: שיר שבועי, אה כן... רק לא של עברי: תראי זה אני- סינרגיה ועוד הרבה שלהם
. אלבום שבועילילילילי: סינרגיה- צועקים על אהבה:] ועכשיו עם זכרוני אינו מטעה אותי תמונה שבועית לפאאאאאאאנים: אין כוח:] גבירותי ורבותי קבלו בכאבוד את ההמלצה השבועית: אין :] ואחרון אחרון חביב לשנה הבאה: מתי בפעם האחרונה הייתם בכינרת? לפני איזה 10 שנים
, מה גם שאני גרה ממש קרוב ולא הולכת
.

ברוש15

New member
יעלי מה לקחת?../images/Emo6.gif

שיר שבועי של עברי: פ-ז'-ו צ-ב-א-י-ת שיר שבועי, אה כן... רק לא של עבר: ביקשתם שאשאיר לכם מילים/שי גבסו אלבום שבועילילילילי: במקומי/שי גבסו ו-ממנטו מורי/אביב גפן ועכשיו עם זכרוני אינו מטעה אותי תמונה שבועית לפאאאאאאאנים:
חו"ל
גבירותי ורבותי קבלו בכאבוד את ההמלצה השבועית: החדש של גבסו
ואחרון אחרון חביב לשנה הבאה: מתי בפעם האחרונה הייתם בכינרת? אמממ מזמן..ונראה לי שטוב שכך
תגידי עקץ אותך יתוש מלריה או משו?

GR££N woMAN©

New member
המממ

שיר שבועי של עברי: אין שיר שבועי, אה כן... רק לא של עברי: Goo Goo Dolls - Without You Here אלבום שבועילילילילי: אין ועכשיו עם זכרוני אינו מטעה אותי תמונה שבועית לפאאאאאאאנים:
גבירותי ורבותי קבלו בכאבוד את ההמלצה השבועית: סעו לאילת או משהו ואחרון אחרון חביב לשנה הבאה: מתי בפעם האחרונה הייתם בכינרת? לפני שניייייייייייייייים

Simple Sam

New member
איך לא אילת

צפוף ומגעיל שם. ועכשיו יש את התמנידה אז בכללל

למעלה