הסטוריה

שחר555

New member
היסטוריה ב'

נראה לי שאני "היסטוריה ב" -אני ביא'...אז כן..אוקיי עזרה! אני צריכה חומר על מלחמת העולם השניה-חזית הים התיכון - צפון אפריקה והבלקאן: "הכיבוש הגרמני - מטרותיו (כניסה לארצות של האיטלקים וכיבושים נוספים)" מה הכוונה - "כניסה לארצות של האיטלקים"?? מה היוו הארצות של האיטלקים? חיפשתי בויקיפדיה וזה פשוט לא ברור לי
אני צריכה עזרה...

Xboy123

New member
אולי אולי אולי..

אולי זאת שגיאה.. או אולי בגלל שאיטליה הייתה קולוניה או משהו... הם שלטו גם בלוב וזה. לא יודע :\

היסטוריה

היי, מישהו יכול להסביר לי או לשלוח לי קישור על מהןזרמי הציונות? תודה מראש ושבת שלום

שלום

צריך אתר עם סיכום של ועידת קזבלנקה,ועידת טהרן ומבצע נורמנדיי לא יכול לקבל קבתי וורד עקב בעיה במחשב שעליי לתקן תודה מראש!

TaMisKa

New member
חומר לרמה של 5 יח"ל

מישהו יכול להמליץ לי על אתר שנותן סיכומים להיסטוריה ברמה של 5 יח"ל, הנושא הדרוש הוא: "מלחמת העצמאות" בעיקר ועדות פיל ואונסקופ ושאלת ירושלים ..... כל הקשור לנושא של ארבעת חודשי המשבר ותוכנית ד' אני לא צריך... בתודה....

amirschw

New member
היסטוריה ב'

בנושא ההרחבה "המזרח התיכון ומדינת ישראל בשנות ה-50 וה-60" יש לבחור שאלה אחת מתוך שלוש. יש צורך ללמוד שני פרקים בנושא או שפרק אחד מספיק?

אין לאף אד חומר על הפרק הזה שציינת?

על "המזרח התיכון ומדינת ישראל בשנות ה- 50 וה- 60" או על "מלחמת העצמאות והקמת מדינת ישראל" או על "המאבק של הישוב היהודי ושל התנועה הציונית להקמת מדינה יהודית עצמאית" ממש ממש תודה למי שיתן חומר ככה זה שעושים בגרות במהלך השירות.. יש 3 ימים ללמוד.. בטוח למישהו כאן יש חומר

מקפיץץץץ ../images/Emo13.gif

אחי עזוב סורק.. רוב האנשים מעבירים סיכומים באינטרנט.. יש לי את רוב החומר, רק על מה שציינתי לא היצלחתי למצוא סיכומים יעילים... יאללה שמישהו יעשה ג'סטה

TuTyBoP15

New member
אחותי**../images/Emo115.gif../images/Emo210.gif

אמרתי שאם היה לי סורק הייתי סורקת לך את החומר.. יש לי חלק וזה חומר טוב
(נשמע מוזר חעחע) בהצלחה

וואי קדחת במוח

מה עד כדי כך משעמם לך? את מי זה מעניין אם אתה בת בן או דנה אינטרנשיונל בסה"כ ביקשתי אם מישהו יכול לעזור בחומר.. יאללה גם הקפצה על הדרך.. אנשים תרימו רגע את הראש מהסיכומים ותעזרו לזולת

onix 88

New member
אתה יכול ללמוד שניים כדי להיות יותר

בטוח וכדי שתהיה לך יותר בחירה. אני למשל לומד את מלחמת ששת הימים, הסכסוך על המים וכל מה שקשור לזה, ובנוסף את העליה לארץ בשנות ה50.

Red Hand

New member
באיזה שעות הבחינות (א' ו-ב')...

באיזה שעות הבחינות (א' ו-ב') ביום שני??? תודה.

למעלה