סקר

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo215.gifסקר../images/Emo240.gif

והפעם- מיהו מהאיידולים שהגיע למקום 9 הוא המועדף עליכם? לכו להצביע וספרו במי בחרתם
אתם מוזמנים גם לדרג את האיידולים האחרים שמופיעים בסקר. בסקר הקודם בחרנו את האיידול שהגיע למקום 8 והכי אהבנו. האמת שלא הייתה ממש תחרות- מייקל ג'ונס ניצח בגדול
לכל המצביעים

אנשים, זה לא "מייגן" ../images/Emo69.gif

מייגן כותבים באנגלית Magen והשם שלה הוא Megan, ומבטאים את זה "מֶגֶן", כמו "אבן", רק עם אותיות אחרות

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif ממש לא

הקשבת פעם לאיך הם הוגים את השם שלה או איך היא אומרת אותו? אומרים מייגן זה שאתה בוחר לכתוב מגאן זה בחירה שלך אבל אל תנסה לכפות את זה על כולנו אגב יש לי שתי חברות שקוראים להן מייגן והן מאייתות את השם שלהן גם Megan עד כמה שזכור לי רוב הבנות שקוראים להם מייגן מאייתות את שמן ככה גם מייגן מוללי (המייגן "סלב" היחידה שיכולתי לחשוב עליה
)

בגלל ששמעתי איך מבטאים את השם שלה

וכל הזמן שמעתי מגן, ולא מייגן... אבל בדקתי את עניין האיות וגם מייגן מבטאים באותו אופן, אז... לא'דע

Mikey Weiss

New member
זה מייגן...

יש המון שמות באנגלית שאפשר לאיית אותם בחמש דרכים שונות, אבל התעתיק בעברית הוא אותו תעתיק, ושמה הוא בהחלט מייגן.

Mikey Weiss

New member
התעתוק של זה בכתיב זה עדיין מייגן

זה שהדרך בה מבטאים פה את החלק של ה"מיי" היא מאד רכה לא משנה את זה.

זה לא מדוייק...

כי ברגע שכותבים "מיי", ההבעה של זה היא may... אני לא מכיר אף דוגמא אחרת בעברית שבא יש דאבל-י' ולא מבטאים את זה... תעתוק עם צליל דומה יכול להיות מלועזית ללכתוב עם ט' או ת', או כמו שדוגמה יכולה להיכתב גם עם א' בסוף... או מקסימום, לכתוב עם י' אחת (שיכול להיות לזה צליל של E, כמו למשל איך שאפשר לבטא "מיכל"). תעתוק צריך להיות מדוייק מבחינת ההבעה בע"פ, ואם באנגלית הם מחליטים לכתוב שם אחד שאפשר לבטא אותו בשתי צורות, שיבושם להם

Mikey Weiss

New member
תכתוב megan בגוגל טרנסלייט, תתרגם לעברית

ותראה מה אתה מקבל...

עם כל הכבוד לגוגל (ויש כבוד)

אני לא בונה את הידע בעברית שלי על מערכת התרגום הלוקה שלהם
חוץ מזה, אין שום סיבה שהם לא יתרגמו את זה ככה, חלק מהאנשים שקוראים להם megan, באמת מבטאים את זה מייגן. אבל חלק אחר לא.

Mikey Weiss

New member
אתה לא מוותר אף פעם, מה?

טוב, אני עדיין חושבת שאתה טועה, אבל נסכים שלא להסכים.

LeAnnDylan

Well-known member
רמיאל מלובאיי!

סתם האמת שהתלבטתי בין ג'ינה למייגן. בסוף בחרתי בג'ינה כי למרות שאהבתי את מייגן יותר, היא פשוט זייפה בלי סוף, לפחות לג'ינה היו כמה הופעות טובות

רמיאל מאלוביי. D:

היא דווקא שרה ממש יפה, יש לה קול גדול, אני יודעת שבימים האחרונים שלה היא התקלקלה קצת, אבל בטופ 24 היא הייתה פשוט מעולה.
ואני לעומתכם התלבטתי בינה לבין ג'ים, כי ג'ים היה סבבה של בחור, לא שהוא שר מדהים פה מכולם בסקר, אבל הוא היה חביב הקהל כזה. כמו סנג'איה בקיצור.. ואני גם כן לעומתכם- שונאת את מייגן. היא שרה פשוט נורא.

למעלה