התפקדות לשנה לועזית חדשה!

../images/Emo214.gifהתפקדות לשנה לועזית חדשה! ../images/Emo13.gif

שם: שיר שאתם שומעים ברגע זה: אתר נוסף שאתם גולשים בו במקביל/ גלשתם לפני/ תגלשו עוד שניה: כפיר אפשטיין במילה אחת הואאאא:

בת 1986

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif

שם: חיה שיר שאתם שומעים ברגע זה: שיר יפה של מארון 5
אתר נוסף שאתם גולשים בו במקביל/ גלשתם לפני/ תגלשו עוד שניה: פייסבוק
כפיר אפשטיין במילה אחת הואאאא: מלך
שנה אזרחית טובה לכולם

moriboy666

New member
.

שם:גל, 20, רגת גן. שיר שאתם שומעים ברגע זה:שומע לונדון וקירשנבאום אתר נוסף שאתם גולשים בו במקביל/ גלשתם לפני/ תגלשו עוד שניה:מייספייס כפיר אפשטיין במילה אחת הואאאא: כפירי למדי

o0shira0o

New member
:]

שם: שירה שיר שאתם שומעים ברגע זה: מליון פעם- מלכת הפלקט אתר נוסף שאתם גולשים בו במקביל/ גלשתם לפני/ תגלשו עוד שניה:וואלה כפיר אפשטיין במילה אחת הואאאא:מושלם :]

../images/Emo13.gif

שם: אתי שיר שאתם שומעים ברגע זה: מורן גמליאל- דומים
אתר נוסף שאתם גולשים בו במקביל/ גלשתם לפני/ תגלשו עוד שניה: מייספייס כפיר אפשטיין במילה אחת הואאאא: כפיראפשטיין

חחחחחח רק עכשיו הבנתי חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הורס!....לא יודעת מה אתכם אבל אותי זה הצחיק.....קראתי ואני לא מבינה ממה הדר צחקה..אז אני מנסה לקרוא שוב ושוב. כן,יש לי קליטה של פלורסנט אתם מוזמנים להגיד את זה..

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בחיי, כמעט נפלתי מרוב צחוק בגללך

ציפור לחשה לי שאני לא מבלה בו מספיק זמן ../images/Emo3.gif

שם: יעלט שיר שאתם שומעים ברגע זה: רצה הביתה - קרן פלס|בוכה| אין פנסים, רק שבילים מכוסים ערפל מתבהר לסלוח. אין זיכרון, רק ייבוב אחרון שמנסה להחזיק אותך בכוח. אין אהבה רק הרגל שכבה אז אל תתני לו את ליבך לבטוח. אין אשמה יש רק חומה לנפץ לשבור לפרוץ לסדוק בכוח"
אתר נוסף שאתם גולשים בו במקביל/ גלשתם לפני/ תגלשו עוד שניה: פע"ל
כפיר אפשטיין במילה אחת הואאאא: אובססיה.

איכשהו אני תמיד שוכחת מהתפקדויות..

גם בפורומים שלי...לא זוכרת יום אני אזכור תאריך? שם: שחר שיר שאתם שומעים ברגע זה: כנסיית השכל-הינו עושים אהבה אתר נוסף שאתם גולשים בו במקביל/ גלשתם לפני/ תגלשו עוד שניה: בסנוז בתפוז... כפיר אפשטיין במילה אחת הואאאא: יותר מתוק משוקולד(כבר אמרתי לו את זה באירוח ובשיא השלמות הוא אמר לי שאני יותר מתוקה מהפרה של השוקולד)

חח אה אופס..נכון..מילה אחת!

חחחחחחח...אמרתי פלורסנט לא??.... כפיר אפשטיין הוא: ימ"מש(יותר מתוק משוקולד) רש"ת נחשב

למעלה