יומולדת

../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifיומולדת../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

מחפשת רעיונות לחגיגות יומולדת לשני הקטנטנים שלי, כל אחד בנפרד. כל המקומות אליהם התקשרתי יקרים בטירוף!! לא הפעלה שאני אפעיל לבד, אני לא טובה בזה. לכ-60 ילדים בכל פעם.

little baker

New member
הפעלה

כמה את מוכנה להשקיע בהפעלה? אני עושה יומולדת לאוהד בחודש הבא

אני רוצה להשקיע, כמה שפחות, כמובן..

חשבתי על "איציק הליצן", אבל הוא לוקח כ-1200 ש"ח. + אוכל ושות.. זה יוצא מאוד יקר, עדיף כבר לעשות באיזה מקום אחר, יש פה מקום חדש שלוקח 2000 ש"ח ל-40 ילדים (ולי יש כ-60) מה את מתכננת ליומולדת של אוהד?

סימה 4

New member
נראה לי שמה שלא תעשי (אלא אם

תעשי בבית ותפעילי בעצמך) יצא לך מאוד יקר. את לוקחת משכנתא בשביל זה??
מאיפה יש 60 ילדים לכל יומולדת? נשמע מוגזם מאוד. אני במקומך הייתי חושבת על אופציה אחרת - או עושה לשניהם ביחד, או מורידה את מספר הילדים ועושה משהו מצומצם יותר...

כן, צריך איזו משכנתא בשביל כל ימי

ההולדת האלה. 60 ילדים, זה עוד בצמצום!! ילדי הגן + ילדי חברים/קצת משפחה ותמיד נוספים כמה אחים של ילדי הגן. ביחד, חשבתי על זה, אבל זה הפרש גילאים גדול מדי. ילדים בני שלוש עם ילדים בני 6 - לא מתאים!! אם אני מזמינה מפעיל, אז לא חשוב אם אני מזמינה קצת יותר ילדים, התשלום למפעיל הוא קבוע, רק צריכים עוד קצת אוכל והפתעות, שזה לא רציני. בחוץ, לוקחים לפי ילד, אז המחיר משתנה בהתאם לכמות הילדים. לא יכולה להוריד אף אחד מהרשימה שהכנתי.

סימה 4

New member
אז למה שלא תעשי בגן

הרי זה נהוג לעשות ימי הולדת בגן, עם המנגנ/ת שלהם? תחסכי הרבה ובטוח שכולם יהנו. ותוכלי לעשות לחוד למשפחה/חברים אצלכם ארוחה בבית או בסגנון לשניהם ביחד, כך גם תחסכי מבחינה כספית (במקום להזמין פעמיים את החברים/משפחה) וגם תחסכי לאנשים את הטרחה להגיע בכל פעם ליומולדת של אחר בהפרש די קטן.

אני עושה גם בגן, כמובן.

אצלנו בגנים לא חוגגים עם מנגנת!! סתם הפעלות קטנות של צוות הגן בליווי טייפ. ולא בא לי בבית כלום!! זה סתם בלאגן!!

little baker

New member
יש לי זוג

בעל ואשה, הוא עם המיקרופון והמוסיקה והיא ליצנית, היא מפעילה את הילדים, שירים, מצנח וכו' ואחרי האוכל עושים מן פינת ליטוף עם אוגרים ארנבים וכאלה. העלות חצי מאיציק הליצן, ראתי אותם בפעולה והיה נחמד מאד, מבחינת כמות הילדים נראה לי 60 - המון, אני מתכננת את ילדי הגן ועוד 3-5 שכנים וחברים, מקסימום אגיע ל-40 בהנחה שכל ילדי הגן יגיעו. וכמובן אצלי במרפסת - יש לנו מרפסת ענקית, אז אין בעיה.

little baker

New member
../images/Emo41.gifאפרופו יומולדת - שאלת סקר../images/Emo41.gif

האם אתם חוגגים רק בגן/מעון האם חוגגים גם בבית ? כל שנה? איפה חוגגים? בגינה ציבורית/בבית/מקום חיצוני? האם חוגגים עם עוד ילד מהגן/כתה? האם משתפים גם את המשפחה או שעושים יומולדת נפרדת למשפחה? הפעלה עצמית /מפעיל מקצועי כיבוד: פיתות שוקולד/חומוס/ממתקים/אחר? שתייה? טרופיות או פטל שקיות עם ממתקים והפתעה או רק הפתעה האם יש הורים שנשארים (בגלל ילדים קטנים) והאם מכינים להם פינת כיבוד ומה? חושבת שכיסיתי הכל, אשמח לעוד שאלות.

סימה 4

New member
עונה בשמחה ../images/Emo65.gif

האם אתם חוגגים רק בגן/מעון? לרוב חוגגים גם למשפחה. האם חוגגים גם בבית? כל שנה? מה פתאום, מה אני רוטשילד? את הגדולים אנחנו בד"כ שואלים איך הם רוצים לחגוג ומנסים לראות מה הכי מתאים לכולם, לרוב מתפשרים - לדוגמא עושים לכל הכיתה אבל מוותרים על מתנה גדולה שהם רצו. איפה חוגגים? בגינה ציבורית/בבית/מקום חיצוני? בינתיים יצא שחגגנו פעם אחת בבאולינג ופעמיים בבית האם משתפים גם את המשפחה או שעושים יומולדת נפרדת למשפחה? בנפרד, אבל לפעמים מזמינים את הבני דודים להפעלות של הכיתה/גן. הפעלה עצמית /מפעיל מקצועי? מפעיל מקצועי. כיבוד: פיתות שוקולד/חומוס/ממתקים/אחר? מה שציינת
האם יש הורים שנשארים (בגלל ילדים קטנים) והאם מכינים להם פינת כיבוד ומה? ממה שזכור לי לא הכנתי פינה מיוחדת להורים שנשארים.

Jen74

New member
תשובות

האם אתם חוגגים רק בגן/מעון - טוב, אצלי כבר גדולות. גם הקטנה שבגן חגגתי לה בבית אבל רק למשפחה. בגן עשו לה מסיבה בלי הורים. האם חוגגים גם בבית ? כל שנה? - משתדלת לחגוג לכל אחת כל שנה בבית עם המשפחה. איפה חוגגים? בגינה ציבורית/בבית/מקום חיצוני? - זה די משתנה משנה לשנה, לפי מצב רוח ומזג אוויר. האם חוגגים עם עוד ילד מהגן/כתה? - הגדולה של אחותי נולדה בדיוק ביום של האמצעית שלי אז לפעמים חוגגים להן יחד למשפחה. האם משתפים גם את המשפחה או שעושים יומולדת נפרדת למשפחה? - משתדלת להפריד משפחה וילדים. השנה לבת מצווה של התאומות עשיתי ביחד לחברים ולמשפחה וצירפתי גם את הכיתה של האמצעית בגלל שלא יצא לי לעשות לה מסיבה לכיתה. הפעלה עצמית /מפעיל מקצועי- יש לי ידיד שהוא בדרן ויודע לעשות שמח אז בשנתיים האחרונות מזמינה אותו לעזור לי בהפעלה של הילדים ובדרך כלל הוא זה שעושה את כל המסיבה. השנה לבת מצווה הזמנתי גם את חבר שלו שהוא תקליטן. כיבוד: פיתות שוקולד/חומוס/ממתקים/אחר? - לפעמים רק חטיפים ועוגה שמכינה או קונה. לפעמים מכינה בעצמי. בדרך כלל למשפחה זה קייטרינג שאני וגיסתי מכינות. שתייה? טרופיות או פטל - שתייה קלה בבקבוקים. שקיות עם ממתקים והפתעה או רק הפתעה - פעם זה היה שקיות הפתעה עם ממתקים. היום זה בעיקר פרסים במשחקים ואיזה מתנה/הפתעה בסוף לכל ילד. האם יש הורים שנשארים (בגלל ילדים קטנים) והאם מכינים להם פינת כיבוד ומה? - גם אצל הגדולים יותר נשארים לפעמים הורים ובדרך כלל אני לא מכינה שולחן נפרד לכיבוד (זה אמור להיות רמז להורים ללכת ולחזור בסוף המסיבה)

התשובות שלי:

האם אתם חוגגים רק בגן/מעון? לא! מגיל 3 חוגגים גם אחה"צ. האם חוגגים גם בבית ? כל שנה? מגיל 3, כן. איפה חוגגים? בגינה ציבורית/בבית/מקום חיצוני? משתנה. בד"כ מעדיפה במקום חיצוני, אבל חגגתי גם בבית. האם חוגגים עם עוד ילד מהגן/כתה? לפעמים. האם משתפים גם את המשפחה או שעושים יומולדת נפרדת למשפחה? כולל משפחה. הפעלה עצמית /מפעיל מקצועי. מפעיל מקצועי. כיבוד: פיתות שוקולד/חומוס/ממתקים/אחר? בד"כ פיצות או נקניקיות וגם ממתקים. שתייה? טרופיות או פטל. טרופית + בקבוקי שתיה לתוספת. שקיות עם ממתקים והפתעה או רק הפתעה. או הפתעה או שקית. (בד"כ שקית הממתקים מכילה גם הפתעה קטנטונת. האם יש הורים שנשארים (בגלל ילדים קטנים) והאם מכינים להם פינת כיבוד ומה? ברור!! יש הרבה שנשארים, ונשארות גם חברות ומשפחה ואחים גדולים. תמיד מכינה פינת כיבוד, הכוללת: בורקסים מסוגים שונים, רוגלעך, עוגות, קפה, שתיה קלה וכו'.. לי אישית, אין בעיה עם הורים שנשארים. יש לי בעיה עם הורים, שמביאים לימי ההולדת גם את האחים, כאילו קפצו על ההזדמנות, מצאו להם תעסוקה משפחתית לאחה"צ. אם זה בבית, אז מילא, אבל כשזה באיזה מקום בחוץ, כשהעלות היא לפי ילד, אני חושבת שזו פשוט חוצפה!!!! זלזול!!!!! וחוסר כיבוד של האחר... (ולא מדברת על תינוקות) אני בחיים לא באתי ליומולדת עם כולם, גם אם הייתי צריכה להישאר, דאגתי ללכת רק עם הילד שהוזמן!! (אלא אם כן זו יומולדת של חברים/משפחה ושהוזמנו כולנו, וגם המתנה בהתאם!) מה אתן אומרות? כיסית הכל!!!

סימה 4

New member
אני אומרת שאת צודקת

וכל הכבוד על הכוח והאמצעים לעשות לכל אחד כל שנה ארוע מושקע!!

little baker

New member
והתשובות שלי

האם אתם חוגגים רק בגן/מעון בגן האם חוגגים גם בבית ? כל שנה? בבית לסירוגין - לפי המצב והחשק, היו גם פעמים שעשינו משותף כשהמקום היה יקר. איפה חוגגים? בגינה ציבורית/בבית/מקום חיצוני? עשיתי את שתי האופציות האם חוגגים עם עוד ילד מהגן/כתה? לפעמים. האם משתפים גם את המשפחה או שעושים יומולדת נפרדת למשפחה? בדר"כ נפרדת הפעלה עצמית /מפעיל מקצועי : תלוי, השנה לשפי עשיתי לבד רק לבנות הכתה תחרות כוכב נולד והיה מאד מוצלח. - תלוי גם בגיל הילדים. כיבוד: פיתות שוקולד/חומוס/ממתקים/אחר? - כבר שכחתי מאז הגדולים
האמת עשיתי גם וגם. חושבת שהפעם אלך על פיתות הם קטנים (גילאי 4-5) שתייה? טרופיות או פטל - מניחה שאלך על טרופית שקיות עם ממתקים והפתעה או רק הפתעה - אם נותנת פיתות אז שקיות עם הפתעה + פרסים שהמפעיל נותן. האם יש הורים שנשארים (בגלל ילדים קטנים) והאם מכינים להם פינת כיבוד ומה? יש הורים שנשארים וכמובן השכנים וחברים אז אכין להם פינה משודרגת.

למעלה