בתיה דורון
New member
../images/Emo212.gifעוגת וופלות ממולאת חלבה ושוקולד
מצרכים:1 חבילה וופלות עגולות או מרובעות 100 גרם מרגרינה 1/2 כוס חלב 1/2 כוס סוכר 200 גרם חלבה מפוררת 300 גרם שוקולד מריר/חלבי הכנה: להכניס לסיר מרגרינה וחלב, לבשל על אש נמוכה עד שהמרגרינה נמסה, להוסיף סוכר, חלבה מפוררת ושוקולד ולבחוש היטב לבשל 5 דקות עד שהקרם אחיד, לערבב כל הזמן. הרכבת העוגה: מניחים על צלחת הגשה רחבה וופלה אחת, למרוח מעליה מעט קרם, להניח וופלה נוספת ושוב קרם עד לסיום כל הוופלות והקרם.
מצרכים:1 חבילה וופלות עגולות או מרובעות 100 גרם מרגרינה 1/2 כוס חלב 1/2 כוס סוכר 200 גרם חלבה מפוררת 300 גרם שוקולד מריר/חלבי הכנה: להכניס לסיר מרגרינה וחלב, לבשל על אש נמוכה עד שהמרגרינה נמסה, להוסיף סוכר, חלבה מפוררת ושוקולד ולבחוש היטב לבשל 5 דקות עד שהקרם אחיד, לערבב כל הזמן. הרכבת העוגה: מניחים על צלחת הגשה רחבה וופלה אחת, למרוח מעליה מעט קרם, להניח וופלה נוספת ושוב קרם עד לסיום כל הוופלות והקרם.