שכחת את החלק שבו אבא שלך עמד מולנו ובהה בנו במשך איזה חצי שעה וממש פחדנו
B b u s t e d New member 9/4/06 #83 שכחת את החלק שבו אבא שלך עמד מולנו ובהה בנו במשך איזה חצי שעה וממש פחדנו
L LooKinG FoR My NaMe New member 9/4/06 #84 יש לו לפעמים את המראה של האיש מוסד רק חסרה לו חליפה ואוזניה...
B b u s t e d New member 9/4/06 #86 חחח בראסמי אבל פחדנו מסיבה אחרת שאני מעדיפה לא לדסקס אותה על גבי הפורום
L LooKinG FoR My NaMe New member 9/4/06 #98 קרוב...../images/Emo11.gif אבל אם אני אגיד לך אני אצטרך להרוג אותך...
L LooKinG FoR My NaMe New member 9/4/06 #100 אבל אתה משעשע.... וואני לא רוצה להתלכלך... אתה חושב שאני עושה את עבודת הניקיון? כן בטח... הם צריכים להעלות לי בשכר על מה שאני כבר עושה, אז גם לנקות בנוסף לזה?
אבל אתה משעשע.... וואני לא רוצה להתלכלך... אתה חושב שאני עושה את עבודת הניקיון? כן בטח... הם צריכים להעלות לי בשכר על מה שאני כבר עושה, אז גם לנקות בנוסף לזה?
א אות ומספר בלבד New member 9/4/06 #101 עצלנית../images/Emo11.gif../images/Emo19.gif ואינלי דם בוורידים. את לא תתלכלכי.
א אות ומספר בלבד New member 9/4/06 #104 |ספויילר|לא.../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif זו אני שחייזרית, שתיתי לו ת'דם... אבל זה סוד.
L LooKinG FoR My NaMe New member 9/4/06 #105 freak show!!../images/Emo5.gif אני לא נוסעת איתכם באוטובוס לבד!!!!
א אות ומספר בלבד New member 9/4/06 #106 אנחנו שוכרים אוטובוס פרטי?../images/Emo11.gif../images/Emo19.gif
א אות ומספר בלבד New member 9/4/06 #108 תראי מי מדברת...../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif ואת מוזרה במסנג'ר...
L LooKinG FoR My NaMe New member 9/4/06 #109 אני מוזרה??../images/Emo2.gif רק בגלל שהמחשב שלי איטי? אולי המחשב שלי דוחה אותך?
א אות ומספר בלבד New member 9/4/06 #110 את ענית על שאלות...../images/Emo19.gif שעה אחרי שכתבתי אותם!! זה היה ממש בהגזמות... ותתחברי... ואז נוכל להציף פה... או!! יותר טוב!! בואי לצ'ט!! לוידע איך מגיעים לשם... אבל אף פעם לא הייתי!!!
את ענית על שאלות...../images/Emo19.gif שעה אחרי שכתבתי אותם!! זה היה ממש בהגזמות... ותתחברי... ואז נוכל להציף פה... או!! יותר טוב!! בואי לצ'ט!! לוידע איך מגיעים לשם... אבל אף פעם לא הייתי!!!