אין שרשור אנגלית אז אני

sapirushhhhhhh

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo84.gifאין שרשור אנגלית אז אני

פתחתי הודעה חדשה
מישהו יכול לתרגם לי את המשפטים הבאים: 1. בחודש הבא היא תצא לסיבוב הופעות בכל הארץ שבסיומו היא תופיע בגרמניה. 2. היא אמרה שזה היה אחד מהחויות הטובות ביותר שלה. תודה

flutter girl

New member
בבקשה:

Next month she'll go on a countrywide tour which will end in Germany. She said it was one of her best experiences.​
המשפט הראשון קצת "צולע" לטעמי, אולי למישהו יהיה רעיון יותר מוצלח.

Motivation

New member
../images/Emo204.gif גם אני כמה תרגומים ../images/Emo9.gif

למילים: אצילי, לרוע המזל, קרוב לוודאי, מחלה, טכנולוגיה מתקדמת,נהדרים אבל לא great אלא marveles פשוט אני לא יודעת איך כותבים את זה
, מסכנים, והמילה יומן קיינד-המין האנושי
תודה לעוזרים

תשובות

אצילי- תואר: aristocratic שם: aristocrat , לרוע המזל, unfortunately קרוב לוודאי,more than likely, most probably,apparently מחלה, illness, disease טכנולוגיה מתקדמת, לא יודעת נהדרים אבל לא great אלא marveles פשוט אני לא יודעת איך כותבים את זה , מסכנים,לא בטוחה אבל נראה לי:, miserable,unfortunate,wretched, forlorn והמילה יומן קיינד-המין האנושי אין לי מושג מקווה שבמה שעזרתי הצלחתי ומקווה שזה נכון...

תרגומים

אצילי-Novel לרוע המזל- Unfortunately קרוב לוודאי-Probably מחלה-Sickness טכנולוגיה מתקדמת-Advance technology נהדרים-Wonderful מסכנים-Unfortunate\ poor המין האנושי- Human kind

flutter girl

New member
**advanced technology

לגבי נהדרים, היא רצתה את המילה marvelous. חוץ מזה, שאפשר ולפעמים אף עדיף לומר "mankind", ולא human kind (אפילו שזה לא שגוי- פשוט זה נשמע יותר קולח.. או שזאת רק אני?
).

Motivation

New member
../images/Emo204.gifכן עזרת לי מאוד תודה../images/Emo140.gif

ואני צריכה עוד מילה ערנות

flutter girl

New member
מוסיפה למה שחסר...

דור- את משתמשת במילון?
בכ"מ.. טכנולוגיה מתקדמת = Advanced technology ולגבי נהדרים = Marvelous. ערנות = בהקשר שאת (Motivation) רוצה זה בטח awareness, כלומר זו המילה הכי מתאימה (למרות שalertness זה דומה).

flutter girl

New member
סבבה, כי

הפירושים לא מדוייקים לפי המילון, אבל כמובן שללא הקשר אי אפשר לדעת בדיוק...

ישמש

New member
יש לי שאלה....

למישהו פה יש את הספר "get ready for module G" זה חוברת קטנה אדומה כזאת..... מישהו?

למעלה