סקר חדש!!! והפעם...

Rtitan

New member
../images/Emo21.gif סקר חדש!!! והפעם...

חומוס .
אוהבים?
לא אוהבים?
(נו רק ליתר ביטחון - אולי יש אקזמפלר כזה...)
איך אוהבים? (בפיתה, בצלחת, עם טחינה, עם גרגרים, עם פול, בשר, פטריות, בצל, פאלפל... איזה חמוצים באים ליד?)
החומוסיה הכי טובה שאתם ממליצים עליה.

Rtitan

New member
../images/Emo153.gif עונה ../images/Emo97.gif...

אוהב חומוס - מאד.
אוהב בעיקר עם פול (טובע בשמן זית טוב עם טונות פטרוזיליה,
חריף ובצל. אל תתנשקו איתי אחרי חומוס!!) או חומוס עם בשר _כמובן שפטרוזיליה, ובצל ו-
חריף) . חייב שהפיתות יהיו חמות עם טיפה חרוך...
אם היו מצמידים אקדח לראשי הייתי מוכן לומר שאני מאד אוהב את החומוס של מסעדה חיפאית וותיקה מאד בשם "אלנבי". אבל אין לי יומרות להיות מבין גדול במיפוי חומוסיות בארץ.

א פרסקי

New member
אני שונה מימך לגמרי בקשר לחומוס

אוהב בעיקר עם פול (טובע בשמן זית טוב עם טונות פטרוזיליה, חריף ובצל. אל תתנשקו איתי אחרי חומוס!!) או חומוס עם בשר _כמובן שפטרוזיליה, ובצל ו- חריף) . חייב שהפיתות יהיו חמות עם טיפה חרוך... רק לגבי המומלתות יש אחת ברמלה שנקראת חליל אחרת בלוד סמיר היתה לי אחת קרובה לעבודה אבל נסגרה בגלל שהמיקום שלה לא היה טוב אבל החומוס מליון דולר

אוהבת חומוס

גם כמוך,כמו שתיארת, רק בלי החריףףףף זה יוצא לי מהאוזניים... כשתחזור לארץ תוכל לקחת אותנו לחומוסיה החיפאית שהמלצת עליה... לנו פה במרכז יש את החומוסיות של אור יהודה....הטורקי, אנטבה,וכו'...... וביפו יש אחת עם פול ששכחתי אולי אבו חסן....

הכה את YE המומחה לחומוס!

אני אוהבת חומוס אבל רק טרי (בלי חומרים משמרים) כמו כל אלה הנמכרים במכולות באלה אני לא נוגעת.... עדיף בצלחת לא בפיתה (כי עם הפיתה צריך לעשות את פעולת הניגוב) רק ככה זה טעים לי

kleo patra

New member
עונה../images/Emo13.gif

לא אוהבת חומוס, ולא פיתות, שונאת פול, וגם חמוצים. חחח

rrredshay

New member
מת על חומוס!

כל הוריאציות הולכות: נקי, עם טחינה, עם פול, עם בשר, עם פטריות..... החומוס הכי טוב שאני מכיר (טוב נו השני... אין לי כח לעשות חומוס כל יום...
) זה בכפר קאסם אצל פלפלה! חומוס אגדי!

אחח יכולה לחיות רק על חומוס

בעיקר מסבחה, אבל אין אין על החומוס של אבו חסן ביפו עם מי הפלפלים החריפים שהוא עושה... סופ"ש נפלא לכולם

rrredshay

New member
ואאאי הפילפלים אוחחחח

לא צריך אפילו את החומוס.... אפשר לטבול פיתה רק בפילפלים!

יש לי חברה טובה שגרה שם,

חוץ מזה אחרי הניצחון המוחץ של מכבי אתמול, לא כדאי לך שאהיה בסביבה...

rrredshay

New member
יפה לך חברות פה....

לגבי מכבי..... גם תרנגול עיוור תופס גרגר לפעמים.....

rrredshay

New member
להזכירך....

השנה אנחנו תופסים כמעט כל שבוע... לא חשוב שכל שבוע אנחנו אוהדים קבוצה ממדינה אחרת...

למעלה