לא נוסה.
חמין צמחוני של אנה וגנר – מתוך ערוץ האוכל בYנט חומרים: 4 בצלים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות לא גדולות 8 שיני שום 8 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחצויים לרבעים 1 כוס שעועית לבנה 1 כוס שעועית חומה 1 כוס גריסי פנינה (שעורה) ½ כוס חומוס (לא הכרחי) 3 גזרים קלפים, פרוסים לטבעות עבות 2-3 גבעולי סלרי אמריקני 5 עגבניות גדולות, בשלות ומוצקות, קלופות וחתוכות לקוביות 6 כפות שמן מלח, פלפל שחור גרוס ופפריקה מתוקה הכנה: משרים את השעועית ואת החומוס לפחות ל – 12 שעות. בוררים היטב את גריסי הפנינה, לפעמים יש ביניהן אבנים קטנטנות. במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד שישחים. מוסיפים את שיני השום, הגזר והסלרי ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות. מוסיפים את קוביות העגבניה, מערבבים, מכבים את האש, מתבלים. מרפדים סיר חמין בקליפות בצל, ומערבבים בו את כל החומרים היבשים עם חומרי המחבת. מוסיפים מים רותחים כדי כיסוי. בודקים תיבול ומוסיפים לפי הצורך. מביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה, בסיר מכוסה, במשך שעה. מעבירים לתנור שחיממנו ל – 80 מעלות או לפלטה לשבת, וממשיכים כמו בחמין המסורתי, אם כי לתבשיל הזה מספיקות 6 שעות של אפייה איטית כדי להיות אלוהי. וכמובן, אפשר להוסיף ממעל שקית עם אורז וגם ביצים.