../images/Emo21.gifהמשך סיפור השאור-והמצאה חדשה
אז ככה: הבייבי שאור שלי מתפתח יפה וכבר נראה לי שהוא עוד מעט יהיה בשל להתפיח לבד בלי עזרת שמרים. אתמול בשעת ההאכלה(כמו בספארי...) הורדתי כוס וקצת חבל היה להשליך, אז החלטתי לעשות נסיון וזאת התוצאה: השארתי את כוס השאור כ-4 שעות בחוץ, אח"כ הוספתי: 1 כוס קמח רגיל כף שמרית 1 כוס נבט חיטה 1 כוס סובין שבולת שועל 1 כוס סובין חיטה 1/2 כוס קמח שיפון התחלתילערבל והוספתי מים עד לקבלת בצק רך ונעים.(משהו כמו כוס אחת) הוספתי כמובן מעט סוכר ומלח. הכנתי לחמניות ארוכות, פזרתי עליהן קמח תירס ואפיתי. יצאו לחמניות נפלאות. בתוך התנור הנחתי כמובן תבנית עם מים רותחים לקריספיות של הציפוי. תיכף אוריד תמונה ואכניס.
אז ככה: הבייבי שאור שלי מתפתח יפה וכבר נראה לי שהוא עוד מעט יהיה בשל להתפיח לבד בלי עזרת שמרים. אתמול בשעת ההאכלה(כמו בספארי...) הורדתי כוס וקצת חבל היה להשליך, אז החלטתי לעשות נסיון וזאת התוצאה: השארתי את כוס השאור כ-4 שעות בחוץ, אח"כ הוספתי: 1 כוס קמח רגיל כף שמרית 1 כוס נבט חיטה 1 כוס סובין שבולת שועל 1 כוס סובין חיטה 1/2 כוס קמח שיפון התחלתילערבל והוספתי מים עד לקבלת בצק רך ונעים.(משהו כמו כוס אחת) הוספתי כמובן מעט סוכר ומלח. הכנתי לחמניות ארוכות, פזרתי עליהן קמח תירס ואפיתי. יצאו לחמניות נפלאות. בתוך התנור הנחתי כמובן תבנית עם מים רותחים לקריספיות של הציפוי. תיכף אוריד תמונה ואכניס.