בישולי השבת שלנו, יצא טעים

פנינה ט

New member
../images/Emo21.gifבישולי השבת שלנו, יצא טעים

בראש וראשונה העוף הסיני של נירה שקד שהוא המלצה חמה חמה כולם התלהבו ברמות
 

פנינה ט

New member
וסלטים הפעם היו שני סוגי חצילים

סלט חצילים רומני עם גמבה יאמי
 
אני כל כך אוהבת חצילים. וסלט החציל

הזה נראה לי משהו. אפשר לבקש את המתכון? תודה ושבת שלום
 

פנינה ט

New member
כבד עוף

לנקות כבדים מכל הגידים והשומן, אני חותכת אותם לשניים. שני בצלים גדולים פרוסים לפרוסות דקות. לטגן בשמן עד להשחמה, הפעם צריך שיהיה חום. להוסיף את הכבדים ולטגן, עד שמאבד את הצבע האדום, ועוד דקה בערך (אם רוצים כבדים רכים צריך שיהיו ורדרדים בפנים) לתבל במלח ופלפל שחור גרוס גס לערבב ולהוריד מהאש. בתאבון
 

פנינה ט

New member
והיו שתי תוספות. אורז עם גזר, בצל,

צימוקים ושקדים מתכון חדש שיצא טעים טעים
 

פנינה ט

New member
ותפוחי אדמה זעירים עם שום רוזמרין

ושמן זית וקצת בטטות שהיו לי בבית
 

ו ר ד ה 1

New member
נראה נפלא!! אשמח לקבל הוראות הכנה

תמיד הם מתקשים לי ועברתי לבשל אותם במיקרו אבל בתנור הם יוצאים הרבה יותר יפים וטעימים. אז תודה מראש על הנחיות אפיית תפוא"ד
 

פנינה ט

New member
תפוחי אדמה בתנור מתכון

אף פעם לא בישלתי מראש, אבל צריך הרבה זמן בתנור כדי להגיע למרקם של שחום בחוץ ורך בפנים. תפוחי אדמה קטנים, קניתי בשוק אדומים, ואפשר לבחור פחות או יותר אותו גודל, לשטוף היטב להשאיר קליפה, לחתוך לחצי לשים בתבנית לפזר מחטי רוזמרין, מלח גס ראש עד שניים של שום מפורק לשיניים אם הקליפה, ועוד 2 שיני רום מקולפות ופרוסות דק, בערך חצי כוס שמן זית, לערבב היטב הכל יחד כדי שכל תפוחי האדמה יכוסו בשמן. להכניס לתנור בחום גבוה בערך 200 מעלות, לאפות עד שמוכן (בערך שעה וחצי עד שעתיים, כמה שיותר, יותר טוב) ולערבב כל חצי שעה כדי שתמיד החלק העליון יהיה מצופה בשמן זית שזה מה שעושה את כל הסיפור
 

פנינה ט

New member
ולקינוח עוגת תפוחים בחושה מששת

מתוקים, יצאה רכה ורטובה בפנים ממש טעימה
 
למעלה