נתחי עוף בפטריות וחלב קוקוס - יאמי!
נתחי עוף בפטריות וחלב קוקוס חומרים: 1 חבילה חזה עוף, נקי וחתוך לרצועות דקות. 2 חבילות פטריות שמפניון, חתוכות ופרוסות. 1 חבילה פטריות יער (חורש), חתוכות לפרוסות 2 בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות 3 שיני שום קצוצות דק 1 קופסה חלב קוקוס מלח פלפל צ'ילי טחון אגוז מוסקט ג'ינג'ר טחון תערובת פטריות פורצ'יני (במטחנה) 1 כף אבקת מרק עוף עלי כוסברה (אפשרות) אופן ההכנה: מטגנים את הבצל במעט שמן בסיר. מוסיפים את השום. כשהבצל נעשה שקוף מוסיפים את הפטריות ומאדים עד שהן מגירות נוזלים ומאבדת מנפחן. מתבלים ב- מלח, פלפל, צ'ילי טחון, אגוז מוסקט, ג'ינג'ר טחון ותערובת פטריות פורצ'יני. מערבבים ומוסיפים חלב קוקוס, כחצי כוס מים, ואבקת מרק עוף. מרתיחים ןמורידים לאש בינונית-קטנה. במקביל מטגנים במחבת את רצועות העוף טיגון מהיר, עד לרגע שצבען הופך לבן, ומוסיפים אותן לסיר. מחממים שוב ומבשלים על אש בינונית עוד כ-10 דקות לערך, עד שהעוף מוכן. מתקנים תיבול לפי הצורך. להגשה, ובכלל, אפשר להוסיף מעל עלי כוסברה.