sharoni62

New member
השיר החדש של בריטני - IF U SEEK AMY

אני עדיין לא הצלחתי להבין על מה המהומה במשפט האחרון של הפזמון? היא אומרת FUCK ME? אני לא מבינה איך מבינים את זה מהמשפט מישהו יכול לעזור לי?

milel

New member
לגבי הסמסים

איך הולך הקטע הזה עם הסמס מה אני צריך לשלוח ולאן כדי לשמוע שיר שאני רוצה?

StagaDish

New member
../images/Emo220.gifזיהוי שיר

היי, אני לא יודע אם אתם עדיין עוזרים בזיהוי שירים, ולא ראיתי כאן שירשור פתוח.. אז אני מצטער מראש אם לא... אבל ממש אשמח אם תוכלו לעזר לי לזהות שיר שהתנגן היום (25.1 בין 00:00 ל 01:00) והיה ממש לפני השיר "משוגעת" של לפידות. זה היה שיר באנגלית, שהיה מין שילוב מעניין בין בלדה לבין קאנטרי.. יש למישהו מושג מי הזמרת או איך קראו לשיר? תודה מראש!

מנגוM

New member
כן!

תאייתי את המילה F*CK, כמו שמאייתים את המילה היפופוטם - היי, יוד, פיי, וו, פיי, וו, טת, מם. ומה שתקבלי זה א(י)ף יו סי קיי, תוסיפי לזה את המילה me, ותקבלי: if u seek amy.

limors2

Active member
נכון, אבל הם חזרו לאט לשגרה.

השבוע לא היה מצעד וגם לא היה סינגלס/התוכניות הרגילות ב22:00. בשבוע הבא!

limors2

Active member
זה לתוכנית "הבחירות",

ימים ראשון- רביעי בשעות 13:00-16:00. אתה שולח סמס למספר 3090 וכותב בו גלגלצ, רווח ואת שם השיר שאתה רוצה. 50 אג' להודעה מכל הרשתות. (אבל לא בטוח שהשיר שתבחר ישודר, בדיוק כמו בגרסת הבחירות עד עכשיו)

natiנתי

New member
היי חברים וחברות!

שמעתי בגלגלצ בחמישי בלילה בערך ב3 לפנות בוקר שיר בלטינית עם קצב מטורף ואנלאידע מי הזמר ומה שם השיר האם תוכלו לעזור לי?פליז!

dragonit12

New member
שלום../images/Emo9.gif

לפי מה שידוע לי,אנשים דיי ישנים בשעות כאלוףכך שלא נראה לי שמישהו ידע. אבל,את יכולה לנסות לשלוח מייל לגלגלצ לכתובת הזאת [email protected] ולבקש מהם שיגידו לך. או לחכות שאחד מאנשי גלגלצ יעבור פה ויראה את ההודעה ויענה עליה. רק לפעם הבאה,תשרשרי למקום המתאים. יום טוב!

omrimal

New member
זיהוי שיר..

היום שהאזנתי לגלגלצ בידיוק לפני שעה ב 16:20 בערך היה שיר ממש טוב .. היה בשיר somdoyואני חושב שזה היה גם חלק משם השיר. למישהו יש מושג איזה שיר זה? תודה רבה .

me123

New member
הרמז לא כל-כך עוזר, אבל:

חיפשתי באתר של המצעד את כל השירים שיש בהם את זה וזה היחידי שעוד הגיוני: Use somebody - Kings of Leon אם לא, אז תיאלץ לפרט או לחכות שיעברו פה שדרנים נחמדים שיענו לך

boyforsin

New member
שלום,רציתי לדעת כמה שמות מהתוכנית "הקצה"...

אתמול שודרו בתוכנית הקצה שירים של אמנים כל אחד בצבע. יש אפשרות לשמות האמנים? או לפחות לחלק מהם? זכור לי אחד פולו וואיט או פולור וואיט לא זוכר איך הוא אמר מה שכן זכור לי שהוא התבלבל בשם. תודה רבה.

delfiner

New member
שם של הזמר

לקראת סוף השעה 17.00 השמעתם שיר של זמר אנגלי עם צרור עצות. אפשר לקבל את שמו בבקשה. השיר הושמע בתאריך 28/1

limors2

Active member
לא, מדיה פורסט טעו!

שיר עם עצות זה תמיד זה: Buz Luhrmann – Everybody's Free (To Wear Sunscreen)

למעלה