היי, אני לא יודע אם אתם עדיין עוזרים בזיהוי שירים, ולא ראיתי כאן שירשור פתוח.. אז אני מצטער מראש אם לא... אבל ממש אשמח אם תוכלו לעזר לי לזהות שיר שהתנגן היום (25.1 בין 00:00 ל 01:00) והיה ממש לפני השיר "משוגעת" של לפידות. זה היה שיר באנגלית, שהיה מין שילוב מעניין בין בלדה לבין קאנטרי.. יש למישהו מושג מי הזמרת או איך קראו לשיר? תודה מראש!
תאייתי את המילה F*CK, כמו שמאייתים את המילה היפופוטם - היי, יוד, פיי, וו, פיי, וו, טת, מם. ומה שתקבלי זה א(י)ף יו סי קיי, תוסיפי לזה את המילה me, ותקבלי: if u seek amy.
ימים ראשון- רביעי בשעות 13:00-16:00. אתה שולח סמס למספר 3090 וכותב בו גלגלצ, רווח ואת שם השיר שאתה רוצה. 50 אג' להודעה מכל הרשתות. (אבל לא בטוח שהשיר שתבחר ישודר, בדיוק כמו בגרסת הבחירות עד עכשיו)
לפי מה שידוע לי,אנשים דיי ישנים בשעות כאלוףכך שלא נראה לי שמישהו ידע. אבל,את יכולה לנסות לשלוח מייל לגלגלצ לכתובת הזאת [email protected] ולבקש מהם שיגידו לך. או לחכות שאחד מאנשי גלגלצ יעבור פה ויראה את ההודעה ויענה עליה. רק לפעם הבאה,תשרשרי למקום המתאים. יום טוב!
היום שהאזנתי לגלגלצ בידיוק לפני שעה ב 16:20 בערך היה שיר ממש טוב .. היה בשיר somdoyואני חושב שזה היה גם חלק משם השיר. למישהו יש מושג איזה שיר זה? תודה רבה .
חיפשתי באתר של המצעד את כל השירים שיש בהם את זה וזה היחידי שעוד הגיוני: Use somebody - Kings of Leon אם לא, אז תיאלץ לפרט או לחכות שיעברו פה שדרנים נחמדים שיענו לך
אתמול שודרו בתוכנית הקצה שירים של אמנים כל אחד בצבע. יש אפשרות לשמות האמנים? או לפחות לחלק מהם? זכור לי אחד פולו וואיט או פולור וואיט לא זוכר איך הוא אמר מה שכן זכור לי שהוא התבלבל בשם. תודה רבה.