תעלומת mavrik123 שאלות ... שאלות..

../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifתעלומת mavrik123 שאלות ... שאלות..

קודם כל אני גאה להיות הראשון שמציית לחוקים החדשים . ועכשיו שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן לגיברת מינהלת מיידלה,. אז ככה אממממ, מווריק זה לא כינוי זכרי מה הפרוש לו ?האם זה קשור לטייס ולטייסת מהסרט של טום קרוז ? או סתם מבריק כמו בד מבריק? או מלשון בריליאנט? והאם הוא בכוונה נשמע זכרי כזה כדי למנוע ממטרידים(כמוני) שליחת מסרים? האם 1 היה תפוס ו 2 היה תפוס? ולכן 123? ומדוע עדיין לא ראינו תמונה שלך בתחתוני דלתא ,סבתא או לחילופין ויקטוריה סיקרטס בלנג'ריי מתנוסס מעל דפי הפורום . ?
נראה לי שאני יוצא קצת חוצפן פה אבל ,... אולי תפתחי פוסט .!?
מקווה לפתור את התעלומה ששמה mavrik123
באהבה כן !?

עלית....

על אחת התעלומות הגדולות כאן אף אחד באמת לא יודע מי זה\זאת מווריק אבל ממידע שהגיע אליי רק לאחרונה ואני מפרסם אותו לראשונה מווריק זה עד המדינה בפרשת הולילנד.

Sweet honey B

New member
../images/Emo12.gif לאאאאאאאאאאאאא

אני בהלם, אני בשוק, אני המומית לחלוטין..... בסוף יתברר שגם אני מקושרת לפרשה הזאת, כל יום נוספים עוד ועוד אנשים

enigomontoya

New member
מווריק

מווריק היא אישה נפלאה ונחבאת אל הכלים שפועלת המון למען הפורום אבל מאחורי הקלעים. היא הרבה שנים בפורום ובגלל זה הציעו לה לנהל אותו

Sweet honey B

New member
אין ספק..

נשמה מדהימה שהיא. עושה הכל בשושו ומאחורי הקלעים, מגיע לה קרדיט ובגדול. מ א ב
אוהבים אותך ומעריכים אותך

תכף גם יגידו לי ...

שיוצאים מפה זיונים מאחורי הקלעים
למה לא מספרים פה שום דבר<?

mavrik123

New member
../images/Emo25.gif

נשמה... אין כמוך.... תזכיר לי כמה אני צרכיה לשלם לך?

מנהל! תעלומה נוספת!

מנצלש"ת את שירשור התעלומה שלך וגאה להיות השניה שמצייתת לחוקים החדשים, איזה בדיוק תחנה אתה מנהל? תחנת משטרה? תחנת הממסר? תחנת רדיו? תחנת דלק? ברור שהרשימה עוד ארוכה...

אני בכלל

התכוונתי שבא לי על השירים שלו... רק סקס יש לכם בראש.... ודרך אגב, הוא ממש לא איכס...
או לא אומרים איכס על אוכל...

haze73

New member
הייתי משלב בין השניים ../images/Emo13.gif

ברלין זכורה לי כעיר עם המון פעילות לילה. שתיתי שם הרבה בירות...

למעלה