שאלה לגבי הפאי לימון של AK5

אשבול

New member
../images/Emo206.gif שאלה לגבי הפאי לימון של AK5

כתוב לחמם עד להזהבה של הקצף, הבעיה היא שהוא הזהיב מאוד מהר, משהו כמו 10 דקות אבל הוא לא התקשה וגם כל המלית ממש ממש נוזלית. האם זה אמור להיות ככה? אולי זה מתקשה לאט לאט? מה לעשות??? תודה!
 

DUKASIT

New member
מעולם לא הכנתי פאי לימון אבל נראה

לי שהכל יתייצב ועשר דקות זה מספיק.
דעה לא מיקצועית כלל.
 

ak5

New member
הי. לא הייתי באיזור וראיתי רק עכשיו

מקווה שהסתדר. אני מניח שזה תלוי בחום ובסוג התנור. אם פעלת לפי ההוראות לגבי חום התנור אזי אצלי זה לוקח גם חצי שעה עד שהקצף משביע את רצוני. בכל מקרה מה שהיית צריכה לעשות זה לכסות מלמעלה בנייר אלומיניום בלי שיגע בקצף כדי להמשיך ולאפות ולהוריד קצת את חום התנור. בעת הקירור הקרם אמור להתקשות. להבא, אם רואים כי הקרם נוזלי מדי, ניתן לבשל עוד קצת עד לרמת סמיכות גבוהה יותר וניתן אף להוסיף קצת קורנפלור. לא להגזים כדי שטעמו לא השתלט על הקרם. אנא ספרי איך יצא.
 
למעלה