נייר אורז לחיתול ר"פ...

babkas

New member
../images/Emo206.gif נייר אורז לחיתול ר"פ...

חשבתי שיש לי עוד גליל בבית אבל טעיתי. משהו יודע איפה קונים בירושלים. או שיש לא גליל לתת לי ואחזיר. לחלופין אפשר אולי להשתמש הגלילי נייר הרב פימיים שיש לי? תודה

שושונלה

New member
אפשר להשתמש בגליל הנייר הרב פעמי שלך

לרוב הילדים אין עם זה בעיה - אבל בדיוק מישהי כתבה כאן היום שלילדה שלה זה עשה פריחה. מה שעוד אפשר זה לכבס מגבונים חד פעמיים אחרי שימוש (שימוש עדין נניח ניגוב פיפי) ולייבש ולהשתמש בהם. כמו שאפשר לכבס את הנייר המיוחד לשימוש חוזר אחרי פיפי. ורד (שלא השתמשה בזה אבל למדה על זה בכל זאת
)

liat76

New member
נכון

לבת שלי זה עשה כוויות. אז לנסות בזהירות

שושונלה

New member

לרוב הילדים אין עם זה בעיה - אבל בדיוק מישהי כתבה כאן היום שלילדה שלה זה עשה פריחה. מה שעוד אפשר זה לכבס מגבונים חד פעמיים אחרי שימוש (שימוש עדין נניח ניגוב פיפי) ולייבש ולהשתמש בהם. כמו שאפשר לכבס את הנייר המיוחד לשימוש חוזר אחרי פיפי. ורד (שלא השתמשה בזה אבל למדה על זה בכל זאת
)

שושונלה

New member

)

את יכולה לקפוץ אליי

ולקבל מגבוני בד יבשים אם זה עוד לא מאוחר או לרדת לקנות אותם בסטוק ביד חרוצים זה מעולה לגמרי והרבה יותר זול מנייר אורז, וגם מתמחזר הבעיה היחידה זה שזה עובר תהליכים כימיים שלא כולן כאן אוהבות

למעלה