בקשת עזרה- אחי נעדר במומביי

הדס D

New member
../images/Emo206.gif בקשת עזרה- אחי נעדר במומביי ../images/Emo53.gif

אחי- רביד וקס שוהה במומביי בלב התקפות הטרור ולא יצר איתנו קשר. אני ממש מבקשת להעביר את תמונתו ובקשותינו לכל מכריכן! פרטי- אצלי. תודה מראש ןתודה לטל כהן כרמלי על העזרה עם התמונה....

איך מעבירים תמונה מהפורום

למייל להפצה לכל הרשימה שלי? אשמח לעזור , אבל אני לא ידעת איך! מחזיקה לכם אצבעות שהוא יצור קשר בקרוב מאד!

לוחצים על התמונה המצורפת

וכשהיא נפתחת, לוחצים על המקש הימני של העכבר, בוחרים save pucture as ושומרים את התמונה אצלך במחשב, ואז אפשר לכתוב הודעת מייל ובתוכה לצרף את התמונה מחזיקה את כל האצבעות!!

../images/Emo26.gifמתגייסים לעזור לדושי - הכנסו דחוף!!!

שלום יקרות, שוחחתי עם דושי, המחשב שלה נפל. והיא זקוקה לעזרה להפיץ את תמונתו של אח שלה בכל מקום. אז אנחנו מתגייסות. מבקשת מכל אחת לפתוח הודעה בכמה שיותר פורומים עם תמונתו של רביד (אפשר לשלוח לי מייל לקבל את התמונה). אשמח גם אם תוכלו לשלוח לי לינקים של אתרים של מטיילים כדי שאפיץ שם. אז יאללה מתגייסות כולן, כך שתוך שעות כל העולם ידע על רביד ויוכל לעזור למשפחה. והנה נוסח ההודעה: כותרת: בקשת עזרה למציאת רביד ווקס נעדר במומבי ביומיים האחרונים אנחנו מחפשים את אחי רביד וקס שנמצא בוודאות בבומבי- והיה (על פי משיכת כסף בכספומט) באיזור בית חב"ד בזמן התקפת הטרור. אם אתם מכירים משהו שנמצא שם ויצר קשר, אם יש לכם קשר לאנשים שמכירים מטיילים באזור. או כל רעיון אחר שיכול לעזור לנו לאתר את רביד- נשמח לכל עזרה! -- הדס דושי וקס 054-4788176 04-9800487

../images/Emo26.gifמציעה לשרשר כאן באילו פורומים כבר פורסם

כדי למנוע כפילויות

שמתי בתפוז בפורום הריון ולידה ולידה פעילה

אם כל אחת תיקח 5 פורומים נגיע מהר מאד לחשיפה רחבה. אמן שיימצא במהרה בריא ושלם.

מטיילים, צעירים, חרדים, חיילים משוחחרים כולם

כולם רלוונטים ואם אפשר בפורומום נוספים חוץ מתפוז. שם אני קצת פחותבעניינים. יאללה להתגייס

פורום ב"ש בתפוז, פורום הורים+בYNET והורים

לתינוקות בYNET הלוואי ויהיו בשורות טובות בהקדם.

למעלה