-

../images/Emo205.gif-

בוקר טוב לכולם.קודם כל רציתי להגיד כי הפורום הזה ממש אחלה.למרות שזה הפורום הראשון שאני גולשת בו. אבל אתם עוזרים המון . כשהשתחררתי מהב"יח חיפשתי קבוצות תמיכה ולא מצאתי רק במרכז מלבי אבל הקבוצה התחילה ולכן אני הייתי צריכה לחכות .הם הפנו אותי לפורום וכרגע בגלל שיש לי עם מי לדבר ולראות גם בעיות של אחרים שתורמות גם לי לא יודעת אם אלך לקבוצת תמיכה כי הפורום הזה הוא הרבה יותר מזה .אז תודה לכולכם .ודרך אגב כשראיתי שיש הצבעה מיד נכנסתי והצבעתי לפורום זה. כמה שאלות אליכם: 1.אני שלושה שבועות אחרי ניתוח הטבעת עדיין על תזונה רכה.ראיתי בפורום שכתבו כי חייבים לעשות סוויטץ' בראש לפני שעושים את הניתוח אז רציתי לשאול אם זה נורמאלי שבא לי כן לאכול דברים שבגדר האסור למרות שאני לא אוכלת אבל הראש כל הזמן חושב על אוכל.אני מפחדת כ"כ יש לי הרגשה רעה בגלל זה וגם כל מה שאני מכניסה לפה עושה לי הרגשה רעה ויסורי מצפון כאילו אכלתי יותר מדי ואולי הייתי צריכה לוותר.למרות שבעצם אני אוכלת פחות אפילו ממה שאמרו לי. האם גם אתם חטאתם בהרגשות מסוג זה? 2.לאלה מבינכם שהשילו מעצמם הרבה ק"ג -אם אני אעשה ספורט משך כל תהליך הירידה האם הגוף יהפוך שומן לשריר או שמנסיונכם האישי כל מי שירד דרסטי היה חייב לעשות ניתוח?

דינהמיט

New member
מלכה בוקר טוב

קודם כל תתחדשי לך על הטבעת. 1. סוויץ' בראש זה לדעת מה את מצליחה לאכול ומה גורם לך לתחושה רעה. כמו כן, ללמוד להאריך את כמות האוכל שאת מסוגלת לאכול.למשל פעם הייתי יכולה לאכול את המנות הגדולות האלה של קמסון וכל האוכל הסיני הזה. אחרי הניתוח לקח לי זמן להבין שאין סיכוי שבעולם אני אצליח לאכול את כל המנה ולכן עכשיו אנחנו לוקחים אותה צלחת ל3 אנשים. אותו דבר שוורמה ועוד אוכל כמו סטייקים שאני ניסיתי כמה פעמים ולא הרגשתי טוב אחרי זה והפסקתי לנסות. עוד דבר הנוזלים למיניהם כמו גלידה אייס קפה וכו' עוברים מצויין. אין בעיה לשתות אותם אבל צריך לעשות חשבון כמה שותים אותם. מתי שותים. 2. לגבי עניין של פעילות גופנית - הכל תלוי בחילוף חומרים, יכולת הגמישות של העור. בקיצור צריך גנים טובים. אצלי עכשיו התחיל כל המדלדל ואני אין לי כלכך זמן לעסוק בספורט. אני משתדלת לפחות לעשות קצת הליכות. מקווה שעזרתי. אם את צריכה עוד משהו אשמח לעזור שבת שלום

דפנהאי

New member
הי מלכה

מזל טוב על הטבעת. הסויץ בראש לוקח קצת זמן. בהתחלה את עדיין חושבת על כל מה שנהגת לאכול קודם, ועל הכמויות, והגוף עדיין לא רגיל לשינוי שעברת. עם הזמן, לפחות ככה זה אצלי, את תלמדי מה טוב לגוף שלך, מה עובר ומה לא עובר וכמה, וכבר לבד תדעי מה נכון לך. הסויץ הוא לא לנסות בכוח "לקלקל". כלומר אם לא תתאפקי בכל זאת, ותשתי המון מילקשייקים, תאכלי גלידות ושוקולד כל היום וכולי - הטבעת לא תעזור. אם בסה"כ תאכלי בסדר ומדי פעם דברים כאלה - עם זה אין בעיה. אני לא עברתי ניתוח טבעת, אז אני לא מכירה באופן אישי את מגבלותיה. אבל באופן כללי אני חושבת שהנכון הוא ללמוד לאכול לאט לאט ומהכל, כולל ירקות ופירות, ולהרשות לעצמך גם את הדברים המצ'פרים כדי שלא תרגישי בעונש. תסמכי על הטבעת שתנחה אותך במה שטוב לך ומה שלא. לגבי העור המידלדל - ספורט תמיד עוזר. אבל זה לא מבטיח שום דבר. מה אכפת לך לעשות ספורט אם את יכולה ויש לך מוטיבציה? להזיק זה בטח לא יכול. בהצלחה לך והחלמה מהירה.

היי מלכה

ברוכה הבאה לפורום מלחשוב לא משמינים ,גם אני חושבת הרבה על כל מיני דברים אהובים ומאוד משמינים,החוכמה היא כן מידי פעם לפרגןלעצמינו משהו שאנחנו אוהבים -אפילו משהו קטן וספורט מאוד עוזר לפי דעתי כמה שיותר הרי זה משובח בהצלחה בהמשך ושבת שלום

היי מלכה

שמחים מאוד שאנחענו עוזרים לך ומשמשים לך קבוצת תמיכה לגבי השאלות ת שלך אז נורמאלי ושפוי לרצות לאכול הרי את הניתוחלא עברנו בראש ומי השמן שבינינו הראש החזיר הכונה לסוויץ זהלחנך את הראש ולא לספק לו ריגושים של אוכל אני עוד מעט שנתיים מנותחת ועדין חושבת על חפלות של עודות שוקולדים מוסים גלידות חלבות וכל דבר מתוק אפשרי אז נכון אני אוכלת כי אני היום במישקל שחיבת לאכול אני עושה דיאטת השמנה ( את רואה איזה עולם אותי מחיביים לאכול מתוקים ) וגם לפני עוד שהיתי במישקל תקין אכלתי שוקולדים אבל אכלתי קובית שוקולד או שורה של שוקולד ולא 10 חפיסות אין איסור מוחלט שלא לאכול אבל בגלל שאת בתחילת התהליך חשוב שתחנכי את הראש הדפוק למעוד זה בסד ר כולם מועדים פה ושם לפחות פעם בשבוע או שבועים מעידה קטנה לא תחזיר לך את הקילוגרמים שתרדי ספור יעזור לך מאוד ליצב את הגוף ולהקטין את עודפי העור וזה חשוב גם לגוף וגם לבריאות ואת שומעת כאן כול הזמן שאת חיבת לשתות לפחות 2 ליטר מים רק מים נטו. קפה נס קולה תה או כול דבר אחר לא ניספר עודפי עור מרובים הכול תלוי בגוף של ך סוג העור שלך הגיל יש כאן אנשים כמו המנהל היקר שלנו שהשילו 90 קילוגרם ויותר ואין לו גרם אחד של עודפי עור ויש כאלה שהשילו פחות ויש להם הרבה עודפי עור אז שההי לך חמודה בהצלחה בדרכך החדשה ולמעוד לפעמים זה מותר מקווה שעניתי לך על כול השאלות

../images/Emo51.gif

אם אפשר לשאול בכמה זמן המנהל ירד את 90 הק"ג ?מכיוון שגם אני צריכה לרדת סדר גודל שכזה ,אולי טיפה פחות. אני רואה שכתבת פה על שתיית קולה האם מותר?

היי מלכה

לנו הרופא המנתח שלנולא אוסר על שתיה מוגזת אני למשל מאוד אוהב ת קולה לימון ושותה בשק לתשובה של קובי הוא יבוא ואני במטיחה לך תושה אמיתית וכנה

ד קובי

New member
היי מלכה ../images/Emo140.gif

אז באמת כבר ענו לך על הכל... לשאלתך הורדתי את כל המשקל העודף שלי בשנה ו 8 חודשים. לכל אחד קצב ירידה משלו במשקל זה מאוד אינדיבידואלי. שיהיה בהצלחה. המנתח שלי לא אוסר שתיית מוגזים, הוא אותו המנתח שניתח את הבשבושה

למעלה