טקס ה-MTV 2011 כל התגובות לכאן!!!

../images/Emo202.gifטקס ה-MTV 2011 כל התגובות לכאן!!!../images/Emo202.gif

מקווה שזה לא חוצפה שפתחתי במקום המנהלות אבל לא יכולתי להתאפק!!!!

אני לא מאמינה רובסטן זכו בנשיקה ולא התנשקו!!!

במקום זה רוב ירד לקהל ונישק את טיילור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה עולב כאילו מה אתם ילדים בגן?!?!?!?!?! כולם מצביעים לכם אז תנו לקהל מה שהוא רוצה!!!!!!!!!

לא נורא, זה היה סופר חמוד! ../images/Emo6.gif

אעלק "its been a while"... כאילו שלא התנשקת איתו עשר דקות לפני שהטקס התחיל
וזה היה ברור שהם לא ייתנשקו.. אולי, אולי בטקס האחרון (שזהעוד שני טקסים להזכירכם...) הם יעשו לנו ג'סטה וסוף סוף יתמזמזו על הבמה כמו כל קודמיהם. הרי הם היחידים שלא התנשקו!!! בגלל זה כל כך ברור שהם ביחד... כל השאר שזכו לפניהם התנשקו לגמרי

Mor L

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רוב אשכרה נישק את טיילור בשפתיים?!?

לא רואים מהזווית הזאת!!!

חח נראה לי שזה היה חצי בלחי וחצי בשפתיים....

כי כשרוב זז ממנו טיילור ניגב כזה את הפה...חחח

TheSnowQueen

New member
WTF??? חחחחחחחחחחחחחחחח

אידיוט!! "לא בא לי לנשק אותך!" ממש נעלבתי... ואז הוא דופק צרפתית לטיילור? :-O מטורף האיששששששש

ורדונה2

New member
דייייי ../images/Emo7.gif בסוף הם יתכננו להתנשק

נגיד, בסרט הרביעי בחלק האחרון, ואז מה יהיה אם הם לא יזכו בפרס?????
אוף, שונאת את קריסטן! למה יש לה כזה מקל תקוע בתחת?!?!
רוב נראה לי היה מת להתמזמז איתה שעות מול כל העולם, לא מזיז לו מה חושבים...

shaharEB

New member
יואו כל כך ../images/Emo46.gif כאילו אחרי שלוש שנים !! שלוש

לא יכלו להתנשק כמו שצריך פעם אחת :-\ ? אנחנו לא רוצות לצחוק מזה,אנחנו רוצות להתמוגג

סיכום הזכיות לפי הפייסבוק הרשמי של הסאגה:

Rob wins Best Male Performance for THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE! Rob Pattinson, Bryce Dallas Howard and Xavier Samuel win Best Fight for THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE! Kristen and Rob win Best Kiss for THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE! Kristen Stewart wins Best Female Performance for THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE! THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE wins Best Movie!
וווווואו! הרבה הרבה כבוד!

רוב פטינסון, צ'לסי האנדלר ופטריק דמפסי

מגישים לריס ווית'רספון את טקס הMTV generation... וזה קורע!!!! בעיקר הקטע של רוב, אתם חייבות לראות. זה סופר מצחיק

למעלה