HEARTLY

New member
../images/Emo201.gif

זאת פעם ראשונה שאני כאן, כל כך חוששת להכנס אליכם וכל כך מגיע לו שאני מחפשת אתכם, הגיע הזמן כנראה שגם אני אלמד מהם החיים האמיתיים!!!

ממה את חוששת? ../images/Emo140.gif

מה הוא עשה לך רע שמגיע לו? בכל מקרה ברוכה הבאה.

mavrik123

New member
ברוכה הבאה

ואין ממה לחשוש, יש כאן אנשים נחמדים מאוד

sm00

New member
אם תיפחדי נושיט לך../images/Emo45.gif

ואפילו כתף...

HEARTLY

New member
בוקר טוב חברים..

תודה על התמיכה אני כבר אוהבת אתכם, אפור לי היום, דווקא היום יום המשפחה, אני מגלה משפחה אחרת ממה שדימינתי עד עכשיו. קצת קשה לי לעקל כי כדי לשנות זאת עליי לפעול להציב את הגבול שלי למה שספגתי עד עכשיו- (לא התעללות פיזית חלילה) למרות שאני בטוחה כי יש בפגיעה רוחנית, מנטלית, נפשית ומה שלא יהיה, יותר כאב!!

E sraeli

New member
תרגישי חופשי זה נשמע שהוא לא חשש

אני תמיד יעזור אם אוכל

E sraeli

New member
תרגישי חופשי זה נשמע שהוא לא חשש

אני תמיד יעזור אם אוכל

zisha

New member
../images/Emo66.gif ברוכה הבאה ו...

חכי וחכי, תרגעי קצת, ותנסי לעבד המידע יותר הגיונית מאשר רגשית. אל תפעלי כי "מגיע לו". תקראי כאן, תביני את הלך הרוחות, תביני את בעלך ואולי תצמח טובה מהמשבר. כמו-כן תעלי כל שאלה העולה על דעתך ובטוחני כי יגיבו לך לעניין. בהצלחה

ירון033

New member
ברוכה הבאה.....החיים האמיתיים ישר..

לפנייך.... על הדלת רשום ירון033..... יש לצלצל בפעמון לפני שנכנסים... עדיף לבוא בלבוש מינימלי.... סתם!!!!!!! בהצלחה......

smile28

New member
ברוכה הבאה....

מאחלת לך פה התאקלמות מהירה, אך לא לעשות שום צעד פזיז מתוך כעס.. מניסיון, זה אף פעם לא נגמר בטוב.... בהצלחה...

בניגוד לחבריי לא אאחל לך ברוכה הבאה

נהפוך הוא, אמליץ לך לצאת בדרך שנכנסת בה.. לבגוד על מנת להתנקם במישהו שבגד זו טעות!! הו הו כמה טעות..אל תחשבי על זה אפילו, החיים האמיתיים? הו הו כמה החיים האלו לא אמיתיים, נהפוך הוא אלו חיים מלאים שקר וצביעות.. לעניות דעתי עדיף שתלכי מכאן בטרם יאוחר לך.. בהצלחה!!

trainspotter

New member
אני מסכים מה שאמרה שמיים לי

הנקמה נועדה לאנשים חלשים ולפעמים מעוורת את האדם

HEARTLY

New member
נקמה??? לא ממש..

אני לא אתכם כי אני מחפשת נקמה, לא כל דרך מתבקשת היא מתוך נקמה, למרות כל הכעסים שלי האכזבות שלי מהנישואים האלה, אני כאן כי אני מחפשת חיזוקים, הבהרות כדי להמשיך לפעול בדיוק כמו שאני צריכה כדי להפסיק לסבול ולתת לעצמי את המקום שאני ראויה לו.

zipo1232

New member
ברוכה הבאה....רק

תיזהרי!! זה ממכר ולא בטוח שזה מה שאת רוצה. אני מבין שזוהי איזו פעולה אמוציונאלית. בהצלחה

למעלה