../images/Emo201.gifהגיע הזמן להפרד...../images/Emo80.gif
צר לי מאוד להודיע לכם שביום שלישי ה-25 לחודש (בעוד יומיים) ייסגר פורום איגי... זה היה די ברור שזה יקרה עכשיו, אנחנו כבר כמה חודשים בתקופה נורא יבשה. אני בספק אם יותר משלושה אנשים יגלו שהפורום נסגר בכלל
. אז אחרי 4 שנים ו10 חודשים הצליחו לנצח גם אותי
אה כן, וגם שנה וחצי בקומונה לפני זה. באמת שאני לא מכירה הרבה פורומים של אמנים שהחזיקו כלכך הרבה זמן (כמעט 5 שנים זה המון!), ובטח שלא היו פעילים מאוד ברוב הזמן, כמו הפורום שלנו. חוץ מהחודשים האחרונים תמיד הייתה פה פעילות והמון הודעות ופינות נחמדות...החזקנו פה יפה
ונראה לי שהדבר הכי טוב שיצא מהפורום הזה זה כל החברויות החדשות. חלק מהאנשים פה הפכו לחברים מאוד טובים שלי.
לא באלי מילות פרידה, כי זה לא הסוף. יש עוד אלבומים בדרך אז אנחנו נקום מחדש, זה לא ברור לכם
? חשבתי עם איזו הודעה כדאי לסיים, מה הכי מתאים...והחלטתי שזאת ההודעה המתאימה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1413&MessageId=107232503 אז באמת היינו בשיא
אז תודה לכל מי שהיה פה בשנים האלה, וגם מימי הקומונה החמודה שלנו, ותשמרו על קשר. ברצינות.
צר לי מאוד להודיע לכם שביום שלישי ה-25 לחודש (בעוד יומיים) ייסגר פורום איגי... זה היה די ברור שזה יקרה עכשיו, אנחנו כבר כמה חודשים בתקופה נורא יבשה. אני בספק אם יותר משלושה אנשים יגלו שהפורום נסגר בכלל