מי הפלוריסיינטון

../images/Emo20.gif../images/Emo35.gifמי הפלוריסיינטון../images/Emo35.gif../images/Emo20.gif

אז מה המצב אנשים?? איך עבר היום?? אצלי הכל מצוווווויין!! את התשובות לסיבוב של אתמול+הזוכים תקבלו בהודעה מתחת וכמו תמיד היה לנו אתמול סיבוב מפתיע ומצחיק!!! (אותי לפחות...) אז אנחנו עם הרמזים להיום!! והודעה חשובה: **יום שישי זה מגיע השינוי**(חכו ותראו) **לשלוח במסרים בלבד!!** והנה לפניכם הרמזים של היום:
היא הייתה לבנה ושחורה
הייתה בחדר ובסלון לשניה בלבד!!
עשתה תעלול
יש לך 'שלב' חדש! (ומסוכן...) **לא לשכוח שאת התשובה במסרים!!** בהצלחה לכוווולם

../images/Emo20.gif../images/Emo35.gifזוכים+תשובות של אתמול!../images/Emo20.gif../images/Emo35.gif

חשבתם פדריקו... חשבתם מטוטה... חשבתם מרטין... אבל הרוב חשב וצדק והפלוריסיינטון היה:
ניקו
ומה שהיה לנו אתמול: -הוא כעס-->הוא כעס מאוד מאוד מאוד על מירטה שרבה עם קלרה -הוא היה ברחוב ליד עמוד חשמל-->הוא היה ברחוב רוב הזמן עם מירטה (ברמז הבא תצטרכו להוציא מתוך המשפט, צירוף של 2 מילים) -המשפט: "יש משהו אף חד, נקי ומלוכלך"--->פה קצת הסתבכתם אבל עדין שיחקתם אותה... מה שהיה צריך לעשות זה להוציא ת'צירוף הוא פחדן שהתחבא במילים "משהו אף חד, נ.." -"1000 נשיקות לך אהובתי..."--->ניקו ומירטה מתנשקים כל שניה שלהם ביחד... חחחח שיהיה להם בכיף!! והזוכים הם:
faina היחידה
ליעד7
חמודה בטירוף2
la reputa madre
נופר הפ33ה היחידה
1אדון שוקו
חולת בנחה
prinsesa de amor
אורטלוקנין
netuka15
חנושש כל הכבוד לזוכים!!

מקפיצה +

אמממ אתה צריך להגיד גם אותי
אני ידעתי על המשפט.. אומנם חשבתי שזה פדריקו אבל את המשפט ידעתי ואמרתי לך
ריספקט

Cm 2004

New member
אחי גם אני כתבתי מסר ולא כתבת אותי

שלחת לך אתמול מסר עם התשובה: ניקולס.

Cm 2004

New member
תיקון ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

גם אני שלחתי לך אתמול מסר עם התשובה ניקו ולא כתבת אותי!

מקווה שצדקת ../images/Emo70.gif(נא לקרוא עד הסוף!!)

זה תרדו למטה עוד....
עוד קצת...
זה.... למה נראה לכם שאני יגיד את התשובה
זה היה לצורך הקפצה בלבד...

../images/Emo20.gif../images/Emo35.gifמקווה שאת יודעת לשלוח מסר

עם לא אז למטה שאת קוראת ת'הודעה רשום "מסר למחבר/ת" לוחצת שם ומוסיפה ת'מסר...

למעלה