דברים טובים לסוף השבוע

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif דברים טובים לסוף השבוע ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מנהלת יקרה,התלבשתי לך על הפינה.. אז סוף השבוע הגיע, בין הנקיונות והבישולים.. ספרו/שתפו בדברים הטובים...
וסליחה על "עודף" יצירתיות.. המח שלי מרוקן מרוב עייפות..

אוקיי,אני אתחיל ../images/Emo13.gif

אז היה שבוע עמוס בחוויות, מסיבת סידור לעדידי שגם אביה הופיעה בה..היה מרגש ויפה
הופעה של עדידי בחוג דרמחול,ובת מצוה לבת דודה שלי, מבחינת הבית הוא נקי,יש פינישים במטבח(גז,מקרר פעם נוספת,ארון עם אוכל ..) ו...חלונות ותריסים בכל הבית.........
את זה נעשה בשבוע הבא. וסתם ,כיף לגור נורמאלי בלי קרטונים ועם בעל בבית..

סוריא

New member
וא... הלוואי עליי...

איזה נקי ואיזה נעליים. כאילו נקי כן, אבל ממש לא לפסח. החלטתי שאני לא נוגעת בזה עד שאני יוצאת לחופש (שלושה ימים לפני הפסח...) כי פשוט אין לי זמן בין שלל המטלות הלימודיות.

ברוכה תהיי ../images/Emo24.gif

הפינה היא לא שלי, ואני שמחה על כל אחד שמפגין אכפתיות ויוזמה!
בגזרתנו התרחש נס פסח תש"ע ובוטלה אימת המבחן ל"דור הביניים" במקצועות הבריאות (קרי- לי!) ברוך מרחם על עמו ישראל!!! (ולמי שלא מבין מה אני רוצה- http://www.ynet.co.il/articlesב/0,7340,L-3863021,00.html)
שבת שעברה ההורים שלי היו פה והיה ממש נחמד. והשבת נארח חברים לליל שבת, דבר שלא עשינו חודשים רבים רבים רבים- מקווה שיהיה נחמד.
מחר יום עבודה אחרון עד אחרי אסרו-חג
יותר טוב מזה?! (אם מתעלמים מהתקרבותו של פסח......
)

מה יש להצדיע?

הרי במילא לא התחלתי פסח... לפחות אולי זה יעזור להתקדם קצת בחיסול החמץ... ועל הדרך זה גם מכריח לסדר טיפה את הר הזבל המתקרא הבית של בשורות...

avihal2

New member
יישר כח נעמונת ../images/Emo13.gif

טוייב....
הדבר הטוב הראשון זה שנשבר השרב, פשוט הרג אותי, במיוחד בעבודה שלי זה פשוט שילוב...
ב"ה הוצאנו את הבחורים בכולל ערב לחופשת פסח, ות'אמת, הם ממש ממש קשים, או יותר נכון ממש קשה לשלוט עליהם.
מתחילים לראות אור בקצה המנהרה של הנקיונות
אמממ זהו לשעה הזאת

avihal2

New member
קודם כל ממש לא קר!!!

ולגבי הבחורים....פשוט נוער בשנות השטויות וההתלהבות מכל דבר שזז ושלא זז, וקשה מאוד להשתלט עליהם.

למעלה