שרשור חוות דעת.

olgosh

New member
../images/Emo20.gifשרשור חוות דעת.../images/Emo129.gif

ח"ד על צ'לסי. אשמח לביקורות בונות.

funky0girl

New member
היא מאוד יפה אבל

היא דומה מאוד לגבר.. תרימי לה את קו הלסת קצת...

חוודת דעת שלי

היא מאוד יפה, אבל תשני לה את האודם, ותקתיני לה טיפה את העיינים והפה, חוץ מזה היא מושלמת!

not4crazy

New member
אז ככה:

שיער: לא אהבתי כל כך את המטפחת כי היא לא נראית אמיתית. גבות: יש בצורה שלהם משהו קצת מוזר, אני מציע להחליף. עיניים: יפות ומאוד מתאימות לה. סקין: ריאליסטי ויפה. מבנה פנים: קצת גברי ומצולע אבל מצד שני דווקא נורא מיוחד. איפור: האיפור מאוד ריאליסטי והולם אותה, במיוחד האיפור לעיניים.
לסיכום:
נורא אהבתי אותה, היא ריאליסטית ובאמת מיוחדת, ובעיקר יפהפייה. יש מקום לקצת שיפורים, אבל בעיקרון היא יצאה מצויין. תמשיכי כך!

שירב XD

New member
../images/Emo194.gifוואו.

מאוד מאוד יפה וריאליסטית! כל הכבוד! דבר אחד- הפנים שלה למעלה צרות מדי ולמטה רחבות מדי, זה ישפר אותה מאוד אם תטפלי את זה למבנה פנים יותר אחיד.

ח"ד שלי...

אמ... היא די יפה אבל לא אהבתי את השיער ואת מבנה הפנים, הפה העיינים והאף בסדר גמור.

olgosh

New member
לאחר השינויים.

אני לא אשנה לה את מבנה הפנים התחתון, אני אוהבת אותו. וזה גם מה שמייחד אותה, היא מחוספסת כזאת. שחכתי לשנות לה את הגבות, אז לא להתייחס.
בתמונה היא נראת קצת זעופה. לא נורא.

Girlsim

New member
חמודה

קודם היא ממש ממש ממש דומה לבן, עדיף היה שתעשי אותו כמו הקודמת שלך לפני השיפורים. דבר שני השיער הוא בכלל לא ניראה אמיתי עליה ממש לא מתאים עליה. לא דעת לא ממש אהבתי ..

Arise

New member
מהממת../images/Emo23.gif../images/Emo54.gif

הגבות קצת מציקות לי, ולדעתי יותר מתאים לה השיער השני. חוץ מזה, מושלמת

למעלה