שרשור אביב אלוש

מיכל1000

New member
שיוו..אתם חייבים לראות!!! אני מתה

אני מתה על אביב אלוש החתיך.... ואין לי מושג אם דיברתם על זה או לא. בקיצור,אני יושבת כאן בבית ואני רואה ב VOD....את כוכב נולד. יש שם אפשרות לראות את כל האודישנים בלי עריכות ובלי כלום..מכל העונות. בקיצור,באחד האודישנים (אחרי שישבתי קרוב ל 4 שעות...חחח)...יש שם כאלה יצורים שאתם לא מאמינים...חחחח) אני פתאום רואה מישהו שדומה שתי טיפות מים לאביב אלוששששששששששש זה היה בעונה השנייה. (בעונה של הראל מויאל וסקעת...). ואז אני מעבירה להתחלה קצת,ואני מבינה שצביקה הדר קורא לו "אביב אלוש"!! שיוווווו,אני מתהההההה. זה הוא מפיק אפ!!!!!!! הוא נראה שם טוב...אבל הוא עשה דיאטה או מה??? הוא נראה שם יחסית מאוד שמן (או רחב..חחח..תקראו לזה איך שאתם רוצים) בהשוואה למה שהוא נראה היום!! היום הוא ממש שחיף!! מה זה??? ונראה כאילו היום הוא הרבה יותר גבוה וגברי כזה... יש לו גם שיער ממש מלא...והיום הוא ממש נראה כמו בחור חדששששש. איזה קטעעעע. הוא ממש נהיה חצי בנאדם. וכולה עברו שנתיים. איך הוא השתנה בצורה כזו מהממת??? אתם חייבים לראות את זה. הוא לא עבר...למרות שריקי מאוד אהבה אותו. בקיצור...אתן יודעות על מה אני מדברת??? שיווו..אני בשוק. איך הוא השתנה ונהפך לממש "גבר". וזה כולה שנתיים.

GK_FF

New member
אני חייב להגיד משהו..

אני ממש מופתע שיש בנות שחושבות שהוא נראה טוב!!!!! אני היחיד שמרגיש ככה?! הוא כל כך מכוער! כשראיתי אותו בפעם הראשונה אמרתי לעצמי מי לעזאזל הרשה לשחקן כזה להכנס לאמצעי הבידור.. אבל נו טוב, כנראה שבסופו של דבר כל אחד שיתפרסם יהיה מי שיגיד עליו שהוא נראה טוב..

הוא נראה ממש טוב.. וחוץ מהיופי

יש בו משהו מיוחד כזה.. לוידת איך להסביר... אם היית בת אולי היית מבין...

מיכל1000

New member
חחח..נכון שירנוש...אבל..

אבל אני לא מבינה איך הוא השתנה בצורה כזו קיצונית?? ובסה"כ עברו שנתיים... הוא נראה שם,ממש,אבל ממש...כמו מישהו אחר לחלוטין. נמוך כזה (למרות שזה רק נראה ככה בגלל שהוא היה יותר "מלא") שמן יותר (לא ממש שמן,אבל יחסית להיום ממש שחיף!!! השיער ממש ממש מלא,עם גוונים כאלה...חחח. נקרעתי מצחוק.. פנים ממש מלאות... בקיצור,אני לא מבינה -הוא בטח עשה לעצמו שידרוג. כל הכבוד. מישהי ראתה את זה?

../images/Emo13.gifאהלן חדשה איך אפשר לראות את

האודישנים? כי יש לי יס! מה באמת עד כדי כך הוא השתנה? מה שכן היום הוא פגז עולם.

מיכל1000

New member
הוא השתנה לחלוטיןןןןן

היום הוא חצי ממה שהוא נראה היום. אני בטוחה שהוא עשה דיאטה או שהפסיק ללכת למכון כושר,כי שם הוא נראה הרבה יותר מלא. וריקי כזה עושה לו "אתה ממש סקסי"..חחחחח אפשר לראות את זה רק רק למי שיש VOD וזה בכבלים. יש שם כוכב נולד..אודישנים...עונה שנייה. הוא נמצא במקבץ 7 ממש אחד לפני הסוף. זה קטע של 10 דקות שלו. זה לא ערוך או משהו בגלל זה ,זה כ"כ ארוך.חחח

omri120

New member
מיכל,אני יודע על מה את מדברת..חח

ראיתי עכשיו ב VOD...וזה אשכרה הוא,רק שממש עבר עליו תהליך של שינוי חבל"ז. ואני אנסה להשיג תמונה של זה,ולצרף אותה לכאן. אתם תהיו בהלם טוטאלי.חחחחחח

Miss Taubenfeld

New member
באמת תנסו להשיג תמונה או לעשות

קישור >>בבקשה!!! זה נורא מעניין לראות אותו פעם..

אם אתה משיג תמונה אין עליך בעולם!!!

חחחחח אני מחכה בקוצר רוח לראות את המהמם הזה.. תודה מראש..

gagacc

New member
איך אתה יכול להגיד דבר כזה???

אז מי לדעתך יפה כל מי שהוא בלונדיני עם עיניים כחולות? אז קודם כל אביב מהמם ועל זה אין ויכוח ודבר שני הוא שחקן אחד הטובים

סוף סוף יש מישהו שהוא גם מעלף וגם

מוכשר שחבל על הזמן הוא מיוחד. בכל הסדרות מביאים כל הזמן אותו דבר אביב הוא משהו חדש... אני מתה עליו

למעלה