שאלות ובקשות

אתם בטוח תדעו-האם הצילומים לעונה זו הסתימו???

האם צפויה להיות עוד עונה??? אני מעוניינת שהחניכות שלי יראו איך מצלמים את הסידרה ויפגשו עם השחקנים... ולכן אני שואלת האם כבר סימו לצלם לעונה זו? איפה מתקיימים הצילומים? האם יש אפשרות ודבר כזה לבקר בסט שלהם? תודה - תעזרו לי מאוד.

khzh120

New member
סיו!

היי! את יכולה לתת לי את האייסי שלך? אני יוסיף אותך ונדבר!... ממני:פז

dawn26

New member
הרופא של ליאן

מישהו/י יודע/ת איך קוראים לרופא של ליאן ? הרופא שאיציק רצה לנשק ... תודה

Shnozli

New member
עזרה די דחופה בשאלון

שלום אני עורך עבודה בסוציולוגיה בנושא "טיפול בבני אדם באמצעות בעלי חיים". לשם העבודה, אני זקוק לנערםי ונערות בגילאי 12 עד 19 שיענו לי על השאלון שהוא חלק מעבודתי. זה די דחוף לי (אני צריך להגיש את העבודה ביום שישי) וחסרים לי מספר משתתפים שאלון. השאלון מצורף להודעה בתור קובץ WORD. תודה מראש לכל העוזרים

mary17

New member
תשובות

הצילומים עדיין לא נגמרו הם מתקיימים בנווה אילן ליד ירושלים אבל אי אפשר להכנס לאולפן בלי פרוטקציות..

בטח,איזה מתוקה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gifאבל את צריכה ללמוד לשרשר

את לא יכולה לפתוח סתם הודעות כי זה פורום וזה גורם פה להרבה בעיות
לשרשר זה אומר להגיב להודעה מקורית
אווח אני לא טובה בהסברים האלה,יש מישו שיותר מבין מימני שיכול להסביר? ואה,האיי סי:333775246

למרות שזה לא קשור לפורום אבל הנה

נקבה 16 יש בעל חיים -כלב, לברדור 1. 4 2. 5 3. 3 4. 1 5. 5 6. 5 7. 3 8. 5 9. 5 10. 5 11. 3 12. 3 13. 4 14. 3 15. 3 16. 2 17. 5 18. 5 19. 4 20. 5 רק שאלה איך זה מתקשר לבעלי חיים!?! חחח

Shnozli

New member
חחחח, הסבר:

שאלת המחקר שלי היא האם נוכחותו של בעל חיים בבית המתבגר משפיעה על רמת החברתיות שלו. בשאלון עצמו יש סעיף שהנשאל מציין אם יש לו חיית מחמד או לא ואז אני ממין את התשובות לכאלה שיש להם חיית חמחד וכאלה שלא
בכל אופן, תודה רבה!!!!!!!!!

גופפי

New member
חחחחחח מסכן

גאמני עשיתי ת'עבודה ותבגרות =] יש מצב שהבוחנת שלך תיהיה המורה שלי=]

נצל"ש- מי מתגעגע למיטל? :(

אני משתגעת כבר היא כול כך חסרה אוףףףףףףףףףףףף בפורום שלה אמרו רישמית שלירז לא חוזרת אז בכלל אין טעם להמשיך לראות :( גם אם יחזירו את הדמות מיטל זה יהיה כזה מעאפן! אומרים שם שזה לא נכון שהיא דרשה יותר כסף (למרות שגם אם כן זכותה המלאה) אבל מה הבעיה שלהם להציע לה יותר כסף זה הדרישה של הקהל!!!! אולי יש עוד סיכוי אם נעשה משהו בנידון? אוף אני מיואשת.

לולי 180

New member
שוב עם הכסף?

טוב אני לא אתווכח איתך על זה, אני רק אומרת לך שזה לא קשור לכסף. וגם אני מתגעגעת לראות אותה כל יום ב8, אבל זה יהרוס אותה ויהרוס את הסדרה.. זה יהיה צפוי מדיי אם היא פתאום תחזור! זה קיטשי! והיא רוצה עכשיו להשקיע באלבום החדש שהיא מוציאה, אז צריך לכבד אותה ולא להקשות לה על החיים עם זה.

תשובה

טוב את ממש לא מבינה מה שאני אומרת . לי ממש לא אכפת אם זה קשור לכסף או לא ואם את אומרת שלא- סבבה מה טוב אבל מה את לוקחת אותי כזה קשה? סה"כ אמרתי שזה לא ביג דיל גם אם כן כי זכותה לבקש זה עבודה לכול דבר. אבל ממש לא אכפת לי ואם לא אז לא סבבה. חוץ מזה שאף אחד לא מקשה עליה היא תעשה מה שהיא רוצה בסופו של דבר וזה רק מחמיא לה שאנשים אוהבים אותה וחושבים שהיא תרמה לסידרה. אני לא חושבת שזה יהיה קיטשי. מה עדיף שהוא יהיה עם ליאן?? או ניקי??? מה רע בקצת קיטשיות העונה הקודמת נגמרה זוועה אז למה שלא לסיים בטוב לשם שינוי? זה יהיה הכי כייף בעולם לראות את סער ומיטל חוזרים זה לזה למות הכול :) קצת רומנטיות מה קרה....

לולי 180

New member
לדעתי זה ממש לא יהיה כיףשהיא תחזור.

אני לא רוצה שהיא תחזור.. אם היא תחזור הסדרה יותר תהרס [לא בגלל שהיא שחקנית גרועה חס וחלילה, היא השחקנית הכי טובה מכולן]. זה סתם מיותר. אבל עזבי מה אני חושבת, היא לא תחזור וזהו, אז למה להמשיך לדבר על זה? אמרו שהיא ב100% לא תחזור..אז צריך לקבל את זה ולא להגיד כמה בא לנו שהיא תחזור וכמה אנחנו עצובים ומתגעגעים..דיי..היא לא תחזור וזהו.

mafins

New member
רוצים לראות מה זה הגיון הזוי<?

אולי מיטל זאת ניקי אחרי 730280312 ניתוחים סטייל מרלין מונרו? ^.^

למעלה