השיר השבועי
_

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo20.gifהשיר השבועי../images/Emo20.gif_../images/Emo189.gif

שיר השבוע [של נובה]? שיר השבוע [לא של נובה]? משהו טוב שקרה השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תוכניות לל"ג בעומר? תוכניות לשבועות? למי אתם נותנים
? הוסיפו תמונה שאהבתם
שבוע נהדר

NirNova

New member
ערב טוב

שיר השבוע [של נובה]?in a day שיר השבוע [לא של נובה]?מאיה בוסקילה-בלעדייך משהו טוב שקרה השבוע?קיבלתי תואר תוכניות לשבוע הבא????? תוכניות לל"ג בעומר?הרבה תפוחי אדמה עם מדורה קטנה בצד תוכניות לשבועות?פשש ..יש עוד זמן למי אתם נותנים ? ????מי שרוצה.. הוסיפו תמונה שאהבתם שבוע נהדר מצאתי תמונה שלי

dsol

New member
יפה יפה.. תואר במה קיבלת ? ../images/Emo63.gif_../images/Emo189.gif

../images/Emo175.gif השיר השבועי../images/Emo175.gif

שיר השבוע [של נובה]? hide away שיר השבוע [לא של נובה]?אשה לויתן- עברי משהו טוב שקרה השבוע?חזרתי לחיים... תוכניות לשבוע הבא? עבודה... לימודים... תוכניות לל"ג בעומר? מתי זה ל"ג בעומר תזכירו לי
תוכניות לשבועות?מתי זה שבועות לעזזל
למי אתם נותנים
? לדודי....

dsol

New member
ל"ג בעומר - יום שני_../images/Emo189.gif

שבועות - משהו כמו עוד שבועיים אם אני לא טועה |נשיקהה|

dsol

New member
../images/Emo98.gif_../images/Emo189.gif

שיר השבוע [של נובה]? suddenly שיר השבוע [לא של נובה]? ירמי קפלן מחפשת לאט משהו טוב שקרה השבוע? אממ הרבה חופש
תוכניות לשבוע הבא? מתכונות וחזרות למסיבת סיום תוכניות לל"ג בעומר? אממ באקשלון תוכניות לשבועות? אולי צימר עם המשפחה בטבריה למי אתם נותנים
? לעדית כמובן
ביחד עם ה
שלי, ועוד כמה שאת שמותיהן נשמור במערכת הוסיפו תמונה שאהבתם

אני [=

שיר השבוע [של נובה]? sunday שיר השבוע [לא של נובה]? הזאב והאיילה- אביתר בנאי משהו טוב שקרה השבוע? מממ אני מנסה לחשוב... ולא עולה לי כלום. עצוב. תוכניות לשבוע הבא? לומדת למתכונת בהיסטוריה[כיף] ולמועד בק במתמטיקה שאני באמת לא יודעת למה אני ניגשת. תוכניות לל"ג בעומר? עם כמה חברות ביער פה, אולי תהיה שתיה.. מי יודע. תוכניות לשבועות? ללמוד למתכונת +הופעה של בית הבובות. או נסיעה לאילת... למי אתם נותנים ? כרגע? אני יכולה רק לחלום לתת לו... אולי בעוד שבועים... שכבר לא תהיה בעיה מוסרית. הוסיפו תמונה שאהבתם אוקי [=

ziljian 1234

New member
היי:)

שיר השבוע [של נובה]? החדש-this life? ככה דודי קרא לו חח שיר השבוע [לא של נובה]? placebo-blind משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי פסיכולוגיה,פיסיקת מעבדה וחיבור תוכניות לשבוע הבא? הופעה של יוסלס ובית ריק תוכניות לל"ג בעומר?לישון תוכניות לשבועות? להשפריץ מים!!!!!! למי אתם נותנים ? לאף אחד לא מגיע.. הוסיפו תמונה שאהבתם

EVGIRL

New member
עונה../images/Emo3.gif

השבוע [של נובה]?sunday שיר השבוע [לא של נובה]?-כמה כוכב-עברי לידר משהו טוב שקרה השבוע?-לא היה לי שבועיים מתמטיקה כבר!!
תוכניות לשבוע הבא?-ל"ג בעומרררררר!!!
תוכניות לל"ג בעומר?-לשבת עם חברים,לעשות מדורה ועל האש!! תוכניות לשבועות?-להעיף מים על אנשים-כי אין כמו יום המים!
למי אתם נותנים ?-נותנים מה?!
הוסיפו תמונה שאהבתם שבוע מצוין!!!

ברררר

New member
הומממ ../images/Emo11.gif

שיר השבוע [של נובה]?כן, כי אני ממש מגיעה לבלוגים! שיר השבוע [לא של נובה]?HIPS DON'T LIE
משהו טוב שקרה השבוע?אממממממ עברתי טסט ונולד לי אחיין :) תוכניות לשבוע הבא?ל"ג בעומר... מתכונת בהטוריה
תוכניות לל"ג בעומר?מדורה תחתונים ואש תוכניות לשבועות?הומ
למי אתם נותנים
? לכולכם כפרעות שלייייייי הוסיפו תמונה שאהבתם הוממממ
שבוע נהדר ונפלא

טולייצ

New member
ווואו שיגעון

שיר השבוע [של נובה]? SUNDAY שיר השבוע [לא של נובה]? Jimi Hendrix - Little Wing משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי ללמוד! שזה גם קצת עצוב
למרות שכמעט קרסתי עם 3 בגרויות בית לבד,הורים בחו"ל,עבודה וכו'.. תוכניות לשבוע הבא? טוב שחצי ממנו לא עבר כבר חח.. הרבה עבודה. זהו. תוכניות לל"ג בעומר? אני ושישיץ עשינו מדורה גדולה עם חברים חדשים. היה אש
והיום עבדתי. אוף כמה אנשים מעצבנים היו היום! תוכניות לשבועות? אין כרגע. ולכם? למי אתם נותנים
? למישהו

shahar1989

New member
אני עונהה

שיר השבוע [של נובה]? SUNDAY שיר השבוע [לא של נובה]? לבד- עברי לידר משהו טוב שקרה השבוע? פגשתי את ג'ון =) תוכניות לשבוע הבא? לא ברור עדיין.. בטח להתכונן למכתובת בהיסטוריה.. תוכניות לל"ג בעומר? עבר כבר... *עונה בדיליי* היה כייף בכל אופן.. תוכניות לשבועות? ממ.. למי אתם נותנים ? לכולם! הוסיפו תמונה שאהבתם

dsol

New member
הי הייייייייי !_../images/Emo189.gif

לא גנבתי.... מילאתי את מקומך, את מוזמנת לפתוח השבוע מכיוון שאת בבית
וחוץ מזה, את יודעת כמה אני אוהב אותך, למה שאני אגנוב ממך ? אני פשוט אבקש ואת תביאי

למעלה