בוקר אור, שבת שלום

mikilk

Active member
../images/Emo20.gif בוקר אור, שבת שלום

התעוררנו לבוקר חורפי (!!) גשם חזק, אפילו הכלבות לא הסכימו להוציא אפן החוצה. מרגיש כהפוגה קטנה וביתית לקראת המשך החג, האביב והקיץ הקרבים. שבת שלום לכולם

בני33

New member
***בוקר אור יקום***,,,

בפתיחת מחברת המסרים,הועלה הבוקר,זה המסר; ***התנגדויות מהעבר חיות בתוך הגוף, בשלמותן ובמלא עוצמתן, בצורה שניתן לכנותה,,, אנרגיה תקועה!***

../images/Emo42.gifשבת מבורכת בבריאות לכולנו../images/Emo42.gif

יש בן חורין שרוחו רוח של עבד, ויש עבד שרוחו מלאה חירות; הנאמן לעצמיותו – בן חורין הוא, ומי שכל חייו הם רק במה שטוב ויפה בעיני אחרים – הוא עבד
- הרב קוק
שבת בצהריים. כולם מדווחים על גשמים "למעלה", בארץ... ואילו פה כאילו אמצע הקיץ. אנשים בגופיות וסנדלים, הולכים לים בכדי להצטנן קצת מהחום הזה, כל כך חם פה, שאי אפשר להבין על מה אתם מדברים כשאתם מדווחים על גשם. זה נשמע כאילו אנחנו לא ממש באותה ארץ. כאילו אני בחו"ל, רחוקה כל כך מכם. מזל שיש אינטרנט שמקרב אותנו
קיצר, חם פה בטירוף, יושבים עם מזגן מול הטלויזיה, או עם ספר טוב... מחליפה מדי פעם ולא זזה, בכדי לא לבזבז אנרגיה בחום הזה...
בסה"כ נחמד וסבבה. שקט יחסית לאמצע השבוע, כך שהשבת אכן מובדלת מיום חול פה. מה גם שאני גרה באיזור של לא מעט דתיים, שכונה כזו שהרוב בה דתי, ולכן השקט פה הוא אלמנטרי. בכלל אני אוהבת את השקט ומעדיפה אותו על רעש והמולה. לפעמים בארוחות ערב שאני מוזמנת אליהן, יש המון ילדים. לפעמים אני מעדיפה להישאר בבית רק בגלל זה. כבר שכחתי מה זה להיות אמא לקטנים. תודה לאלוהים שלי על הילדה הגדולה שלי....
אני מודה לאלוהים שלי על בריאות שופעת בגופי ובנפשי, אני מודה לאלוהים שלי על הנוכחות שלו בחיי. מודה לו על כך שהוא שומר עלי ומדריך אותי בלי מילים, רק במסרים כאלה ואחרים, הדורשים ממני עירנות אליהם. אני מודה לאלוהים שלי על חיים מתוך שמחה ובתוך אהבה גדולה. אני מודה לאלוהים שלי על משפחה קסומה, על אמא בריאה וחזקה שמטפלת בי ומרעיפה עלי כל טוב. אני מודה על בת מדהימה שמתגעגעת ומעודדת, מפרגנת מרחוק. אני מודה לאלוהים שלי על אתגרים ושיעורים, ואני מודה על כלים להתמודד עם כל מה שמוצאת בדרך, ועל צמיחה יומיומית, כל פעם קצת. אני מודה לאלוהים שלי על הפורום הזה שמאפשר לי להיות, להתחבר אל עצמי דרככם ודרך דיונים שמוצעים פה. אני מודה על האהבה הוירטואלית שהבית הזה מציע. אני מודה לאלוהים שלי על חברים שאוהבים ומחבקים כל הזמן. אני מודה לאלוהים שלי על כל מה שיש בחיי, על כל מה שהיה ועל כל מה שעוד נכון לבוא. יותר מהכל אני מודה על כל נשימה, ועל החיים עצמם. על הזכות להודות ולהיות.
בריאות ומנוחה, שלווה וחום אנושי, המונמון אהבה וחופש בנשמה לכולנו.

../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif

../images/Emo150.gifמי הגבר בבית?

מי לובש את המכנסיים בבית? מרוקאית רבה עם בעלה, והוא פחד ורץ להתחבא מתחת למיטה. צועקת עליו המרוקאית: "צא משם מיד!". משיב הבעל: "לא יוצא!" ממשיכה המרוקאית: "אמרתי לך לצאת מתחת למיטה!!!" הבעל בפחד: "אני לא יוצא!" המרוקאית מתעצבנת: "בפעם האחרונה: צא מיד!!!!!" הבעל לוקח נשימה ארוכה וצועק מתחת למיטה:
"אני הגבר בבית, ואם אני אומר לא אז לא!!!!"

פינת התודה היומית

תודה על: 1. שבת מנוחה ושלווה 2. עזרה נפלאה ויעילה מהרבה אנשים גם באופן כללי וגם באופן ספציפי בתחום שיווק התכשיטים. ובמיוחד על כך שהעזרה ניתנת מכל הלב עם הרבה אהבה ונכונות. 3. היכולת לקבל עזרה 4. היכולת להקשיב לאחר ולקבל את דעתו. (כלל לא לוקחת זאת כמובן מאליו. בעבר ברגע שהייתה לי דעה, לא הייתי פתוחה לשמוע דעה אחרת, מה שכמובן חסם אותי) המשך שבת שלווה לכווולנו

למעלה