בוקר אור,שאלה לכלכלנים

../images/Emo20.gifבוקר אור,שאלה לכלכלנים

האם זה כדאי כלכלית,למכור רכב במצב קרוב למעולה,כדי לכסות הלוואה בבנק? אני מתכוונת האם למכור בהפסד קרוב ל10 אלף ש"ח?. הרכב,פשוט לא נמכר,ורובם לא מוכנים לתת את המחיר המבוקש. ירדתי למחיר רצפתי ממש,של 35 אלף ש"ח. הרכב משועבד לבנק תמורת הלוואה,וכדי לשחרר אותו,עליי לתת סכום של 38 אלף שח. ואז כמובן,החזר ההלוואה יקטן מאוד,מה שייקל עליי כלכלית. שווי הרכב לאחר שיכלול המחיר,בערך 37 אלף. אודה לעוזרים,ובבקשה לא להטיף מוסר. למדתי את הלקח שלי,וקרו דברים שלא צפיתי שייקרו. בברכה רות

amirvx

New member
השאלה אם את מוכנה להמשיך לנסות למכור במחיר

טוב יותר? אם כן אז תמתיני. אם את במצב של אין ברירה אז אין ברירה ותמכרי. כמו שאמרת, למדת מהטעות ותמשיכי הלאה.

shacharza

New member
במובן הכלכלי צריך למכור בכמה שיתנו

תכסי כמה שאפשר ותנועי הלאה. לפי מה שרשמת את מבינה את התשובה לבד.

אם אני מוכרת ב35 אלף,אחותי יכולה

לגרד לי בקושי עוד 3 אלף,כפי שאמרתי הבנק רוצה 38 אלך לכסות את השיעבוד. אם אמכור ב30 אלף,עדיין יהייו חסרים לי 5 אלף. אז אני קצת בפלונטר,לא יכולה לקחת עוד הלוואה,ובכלל רוצה לחסל את כל ההלוואות. איזה רעיוניות שאפשר ליישם יש? כן אני מבינה את התשובה, שאיני יכולה להחזיק ברכב,גם לא צריכה כרגע. פרשתי מטעמי בריאות,ואין לי צורך לרכב לעבודה. לביטוח לאומי נלקחו שנתיים,כדי להכיר בי כאי כשירה לעבודה בשיעור של 100 אחוז לכן נאלצתי לקחת הלוואות כדי לקיים את ביתי ואותי בצורה הכי סבירה שיש. ביתי בצבא כרגע,ואינה יכולה לעזור כלכלית,עד שנתאושש. אודה למגיבים בברכה רות

../images/Emo41.gifלאמיר,תודה על תגובתך

אני מוכנה להמתין,העניין שיש לרכב טסט עד מאי ש.ז. וכדי להימנע מהוצאות של אגרת רישויי וטסט עליי למכור אותו בהקדם. אני מאוד מקווה שהרכב יימכר. בברכה רות

shacharza

New member
אף אחד לא רוצה לקחת אחריות

ולרשום מה הוא היה עושה. לפעמים בחיים מגיעים למצבי קצה,כמו שלך. תנסי למכור את הרכב לקחת את ה5 מאחותך ולגייס כמה שצריך על מנת שיסירו לך את השעבוד. לאחר מכן תצטרכי להתמודד עם ההלואה שלקחת.

למעלה