בוקר אור, יום שני. שרשור לבוש

@יעל@

New member
ראשונה../images/Emo70.gif

חולצה לבנה עם פרחים סגולים, וכפתורים בחלק מהחולצה, מתמנון לפני שנתיים. מכנסים שחורים מלפני 3-4 שנים מיופ. מגפונים שחורים. עגילים צללית סולה בעיניים עם עיפרון שחור שהספיק קצת להימרח....
אם מישהי מכירה טיפ להשאיר את העיפרון שלא ימרח, (משהו כמו פריימר?)

לי וולף

New member
יפה!

עוד מעט יענו לך המאפשרות המקצועיות יותר, אבל ההמלצה הכי טובה שאני מכירה למניעת מריחה, היא לשים פודרה לפניש שמתאפרים את מורחת את העפרון בתוך העין ממש ולא נראה לי שיש דרך לעצור את הלחות הטבעית (או חלילה שכדאי לעשות את זה...
) אם יורשה לי- אני הרבה יותר אוהבת את הצללית הזו מאשר הקודמת. לא רק בגלל שהיא סגולה, אלא בעיקר בגלל שהיא נטולת ברק (מט) וזה יותר מתאים לך לדעתי. ואם כבר בנושא... אולי תנסי במקום עפרון שחור (קצת נוקשה ודומיננטי)- מסקרה שחורה? לדעתי מאוד יתאים לך

Capelli Neri

New member
מצטרפת

לעניין המסקרה במקום העיפרון השחור. הרבה יותר "מואר".

@יעל@

New member
הבעיה היא כששמים צללית בלי עיפרון

העין נראית כזו ריקה...

Capelli Neri

New member
אני לא חושבת שזה דבר רע

אבל זה עניין של טעם, כנראה. אולי נחכה לתגובת המאפרות - יהיה מעניין מה דעתן. יום טוב

newKiticat

New member
אצלי עיפרון שחור

מאוד עוזר לסייע להגדיל את העינים הקטנות והצרות שלי. שלא לדבר על ההדגש שקו איליינר יכול לעשות. בדרך כלל אם בא לי יותר טבעי- אני הולכת על עיפרון חום- והצד היותר טבעי של המסקרה שלי.

לי וולף

New member
צללית בלי מסקרה מרגיש לי יותר 'ערום'

מאשר בלי עפרון.... יש לך עיניים גדולות מאוד וגבות דומיננטיות (רואים שהן מסודרות, אל דאגה... לגבי הצורה שלהן- זה כבר עניין של טעם. אני גם חושבת שהן יכולות להיות מעט מעוצבות יותר. לא בהכרח דקות יותר ...) ולכן אני חושבת שהאיפור יכול להיות עדין יותר

@יעל@

New member
יפה!

צריך קורדינציה טובה בשביל למרוח צללית בחלק התחתון. גם מסקרה אף פעם לא הצלחתי למרוח שם........

אוגלה

New member
צריך מברשת טובה וקצת אימון

זה הרבה יותר קל ממה שזה נראה. ואל תשימי מסקרה בריסים התחתונים אם את לא רוצה מראה מופתע.

newKiticat

New member
לגבי העיפרון השחור

אני שמתי פריימר ועדיין זה לא עזר. הדבר היחיד שכן עוזר- זה לקנות עיפרון טוב מלכתחילה. לי יש של רבלון ואני די מרוצה. לעומת הללא חידוד של סופט טאץ'. גם עפרונות חידוד של NYX הוכיחו עמידות אם כי פחות נוח לי להשתמש בהם.

BlackUnicorn

New member
../images/Emo45.gif יש הבדל גם בין סוגי העפרונות.

אלו שהם ללא חידוד עדיפים בעיניי ואני הכי ממליצה על Smolder של מאק. מצד שני, יש את blacktrack (או שם אחר, לא זוכרת. משהו עם בלאק) של מאק, שהוא עם חידוד והרבה אומרות שהוא מאוד מאוד עמיד עליהן. עליי לא. זה מאוד משתנה מאחת לאחת - צריך רק לנסות ולא להתפתות לקנות עפרונות זולים מדי ולא איכותיים.

iditush forever

New member
תשמעי לגבי האיפור

אומנם אני לא מומחית גדולה, אבל מבינה טיפה בכל זאת. 1. עיפרון שחור בחיים לא בתוך העין, זה מקטין אותה, עיפרון תמיד מחוץ לעין. 2. מסקרה וחובה, איפור עיניים ללא מסקרה נראה פשוט לא יפה, וזה פריט חובה לעין 3. דחוף לסדר גבות, הגבות שלך עבות מידי, וזה נותן מסגרת נוקשה לפנים. לפי עניות דעתי, מספיק שתאפרי את העין עם עיפרון שחור מחוצה לה, ובעפעף העליון כדוגמאת אייליינר ומסקרה שחורה, זה יספיק לך. צורת האיפור הנוכחית פשוט לא יפה לך ולא מתאימה לדעתי.

BlackUnicorn

New member
לגבי האיפור -

כמה הערות - 1. דבר ראשון, אני מנחשת לפי צורת ההנחה שאת משתמשת בצלליות פשוטות מאוד ועם המברשת שמגיעה עם הצלליות. פשוט הצללית לא מונחת כמו שצריך - אם תסתכלי קרוב לקו הריסים תראי שיש "חורים" שבהם לא הנחת את הצללית. אם את רוצה להתאפר כמו שצריך - תרכשי מברשת טובה להנחה של צלליות. יש למאק, איל מקיאג' ובעצם לכל חברת איפור שמכבדת את עצמה. גם בסופר פארם את יכולה למצוא. 2. כשאת קונה צללית - תעבירי אצבע על הצללית ותראי אם הצבע שעל האצבע זהה לחלוטין לצבע של הצללית. מהתמונה אני יכולה לראות שמדובר בצללית עם פיגמנט (צבע) חלש יחסית, וחבל. את הצללית כדאי גם להניח לא רק על העפעף אלא מעט מעליו והחוצה - זה פותח את העין. 3. מסקרה, מסקרה, מסקרה! מגדילה את העין, מדגישה אותה.. פשוט חובה לדעתי. מתישהו בעתיד כדאי גם מעגל ריסים, אבל לא ניכנס לזה עכשיו :) קני לך מסקרה עם מברשת לא גדולה מדי ותשתדלי להניח אותה מבסיס הריסים ועד לקצוות. 4. עפרון שחור אכן מקטין את העין. כדי שלא יימרח - תקני עיפרון טוב ותנסי כמה סוגים (עם חידוד, בלי חידוד, של חברות טובות). עדיף מחוץ לעין ללא ספק. אפשר כעיקרון גם להניח צללית שחורה מעל העיפרון וזה תורם לעמידות. תהני :)

SimplyMe1

New member
../images/Emo45.gifרק MAC.בשום אופן לא איל מקיאג'

המזוויעים שלא מכבדים את עצמם ולא את הלקוחות.

למעלה