בוקר טובבבבבבבבבבבב

ש ל י ק

New member
איזה יום שמח לי היום איזה יום!../images/Emo9.gif

בוקר מצוייןןןןןןןןןן ושבוע נפלאאאאאא ורק עם בשורות הכי טובות

הלנה

New member
בוקר עצוב ../images/Emo7.gif

ומזעזע.. הבת של חברה שלי מהעבודה נהרגה בתאונת דרכים...היום בצהריים אני הולכת להלויה בירושלים. כל כך עצוב ולא נתפס, אישה בגילי עם 4 ילדים...בשניה אחת היא כבר לא איתנו.

אוייששש כ"כ עצוב../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

מה יהיה הסוף עם התאונות האלה????? הלנה, משתף בצער המשפחה.

מצטער מאוד לשמוע ../images/Emo10.gif

מזעזע .. סתם ככה באמצע החיים בלי שום סיבה לאבד את החיים
תנחומי למשפחה

הלנה, פשוט נורא ../images/Emo7.gif

בשבריר שנייה החיים מתהפכים .. איך אפשר לאסוף את עצמך אחרי אסון כזה ?

ש ל י ק

New member
ממש עצוב../images/Emo7.gif

הלנוש שולחת לך חיבוק חם ואוהב ומשתתפת בצער המשפחה

yasha31

New member
הלנה ../images/Emo201.gif

עצוב נורא לשמוע.. משתתפת בצער המשפחה..

elous

New member
הלנה היקרה

משתתף בצערך במות חברתך. ותנחומיי למשפחה. ת - יהיה נ - שמתה צ - רורה ב - צרור ה - חיים שלא תראי יותר צער

elous

New member
מצטער הלנה

ראי את ההודעה כהבת של החברה המון המון נשיקות, חיבוקים וחיזוקים שולח לך מכאן

mazy

New member
איזה נורא......./images/Emo10.gif

ממש מזעזע.... שלא ידעו עוד צער.

הלנה

New member
תודה יקירי

מצטערת שהרסתי את הבוקר טוב... אבל היתי חייבת לשתף..זה כל כך נורא. בכלל מפחיד מה שקורה במקום העבודה שלי.. אסון רודף אסון.. אמנם יש כאן מעל 100 איש אבל בכל זאת, אני נכחתי בכל כך הרבה הלוויות במקום הזה וחלק גדול לא טבעיות .כמובן שיש גם הרבה הלוויות של הורים שנפטרו בגיל מבוגר אבל זה עם כל העצב והצער הוא התהליך הטבעי של החיים... אבל שאמא תקבור את הבת שלה? ועוד בנסיבות כל כך טרגיות ומפתיעות זה ממש לא טבעי..

ש ל י ק

New member
הלנוש זה פשוט נורא....

ולא נתפס... חייבים לנצל ,להנות ולשמוח מהחיים. גם לדברים הכי הכי קטנים יש משמעות... והכי הכי חשוב להודות לאל על כל יום שעובר בשלום

הלנה ../images/Emo201.gif זה כל כך נורא

פשוט מזעזע. מסכנה האמא, לאבד בת בלי יכולת בכלל להיפרד... ועוד יותר מסכנים הילדים שלה. מקווה שיהיו לכם בעבודה רק אירועים משמחים מעתה והלאה.

שביק

New member
הלנה יקרה, אני כואבת את כאב המשפה

זה נורא מכל. ישנם הרבה דברים שאפשר להסתדר איתם אבל לא לאבד ילד בנסיבות כל כך מפתיעות וטראגיות ובעיקר מוות מיותר לחלוטין. אגב, כדאי לבדוק, לאור מה שכתבת, מה מצב המזוזות במקום העבודה. לעתים יש לזה משמעות. מאחלת רק את הטוב בחיים לכולם. שביק

למעלה