לילה&בוקר טובים

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo199.gifלילה&בוקר טובים../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif

איך זה שאין שירשור?
שיהיה לכולם לילה&בוקר נהדרים

god help people

New member
לילה טוב^^../images/Emo80.gif

היום אני והאחיות שלי עשינו קניות עם אמא 3 שעות
קנינו את כל הספרים לבצפר מחברות עטים קלמרים תיקים תלבושת[בע] איך אני אוהבת את הקניות האלה
רק באסה שבצפר מתקרב): לילה טוב

m o r 1 0 2

New member
תחדשי כל הכל../images/Emo9.gif..נכון מבאס../images/Emo10.gif

שבוע וחצי
בלי עוד חודש חופש..

M e R a V 2

New member
גמאני עשיתי היום קניות לבצפר עם אחים שלי../images/Emo9.gif

חחחח היינו בחנות איזה שעתיים עם אמא
מתה על הקניות האלה [= תתחדשי על הכל

didalf

Well-known member
לילה טוב../images/Emo29.gif ../images/Emo109.gif

התחלתי תעבודת קיץ במת':S אחרי 5 תרגילים נשברתי
אני כזאת סתומה נתקעתי בתרגיל הכי קל בעולם חח לא זכרתי איך עושים כלום
אבל זה יחזור אליי
למה נגמר החופש למה<?
חוצמזה לא עשיתי ממש כלום היום
אני חייבת קלמר!!!!!! איפה יש קלמרים יפים? לילה טוב

לילה..

יום כ"F מתיש, אבל סופסוף, אני שיודעת שאני הילדה הכי הכי מאושרת בעולם

לילה טוב../images/Emo66.gif

זה לא נעים הוא בוכה את הולכת זה לא נעים את בוכה הוא הולך בזמן שאת רוצה ומשתדלת הוא כבר שכח למה ואיך... וזה מכאיב כשנגמרת הדרך וזה מכאיב כשחלום מתעורר חשבתם זה יגמר אחרת שמישהו לא יקום וילך ואיך משהו מוכר מתרחק כמו יום ולילה איך הוא אהב אותי איך מרגישים כשפתאום נגמר ביחד איך זה נפער תהום במקום שתמיד עמדנו איך הוא אהב אותי איך מרגישים כשפתאום נגמר ומה עושים עם הבטחות שכבר הבטחנו איפה נשאיר את המילים והדמעות ומה עם השירים שכה אהבנו? ששמענו בלילות לילות חמסין שהים שר רק לנו והחיוך שהמיס לי את הלב אז מה עושים עם כל מה שעברנו לאן הולכים כל הזכרונות

sahar147

New member
../images/Emo94.gifלילה טוב../images/Emo24.gif

עייפות משתלטת עליי. יום עבודה כל כך קשה, ויש לי סמינר עוד שבוע.. לילה טוב.

s h a r o n 7

New member
../images/Emo42.gif בוקר טובבבב ../images/Emo126.gif

חזרתי מברצלונה היה הכי מדהים שיש אין דברים כאלללללללהה
גל את אהבת חיייי לילה טובב

rotemsror

New member
../images/Emo41.gifחזרתייייייי

לא הייתלי בפורום מלא זמןזתומרת הייתי אבל לא כתבתי
אני מתארגנת ויוצאת לקניון עם תמר. ומי שבצופים נכון הטיול פתיחת שנה הוא יוצא על חשבון לימודים או שזה בחופש סוכות?

בוקר אוררר../images/Emo42.gif

למה אני ערה?:( עוד מעט אני עפה לביצפר שוב.. התספרתי לדעתי זה זוועהה..לדעת כולם יותר יפםה לי ככה:]] זה עשה אותי אחרת אחושרמוטה.. אתמול היה אחד הימים המצחיקים 6 שעות הלכו רק על השיער שלי חברות שלי סידרו אותו וזה:D .. ואז נסענו למתחם ריבבו איפה שהמותגים ומשם לקניון היה כיף רצח=]] ועכשיו כוסאמקקקק אני מקבלתת 1000 שיחותת ממספר כלשהו אני לא יכוןלה לראות כי אין מסך:[ השיחה הראשונהה נטלליייי? מיזה? דודו.. ניפגשנו בקולנוע.. מה מי הולך לקולנוע.. נטלי אני חם עלייך וזה.. שמע ישראל.. את רוצה להיפגשש? לאאאאאאא חחח:D וככה שיחה שלמה אני מבזבבת כול עוד זה החשבון שלו.. ועכשיו מתקשרים עוד פעם ומנתקים:[ קשה ככהה

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

''כאב לא עשוי מדמעות,כאב גם אם בא לך לבכות הכאב לא עשוי מדמעות,דמעות הן עושות רק כאב'' מקדיש למישהי שאני מכיר שעברה חוויה קשה.

למעלה