לקראת בגרות

המלצה לכל הלומדים לבגרות במתמטיקה

יש בהיידפארק פורום שנקרא "מתמטיקה בהנאה" (תגלגלו בגוגל). בפורום הזה מעלים עשרות מתכונות במבנה הבגרות לפי המיקוד לכל השאלונים ומעלים פתרונות.כמו כן מלא תלמידים מעלים את המתכונות שלהם. הרבה מורים יודעים עליו ומשם לוקחים שאלות למתכונות. כמו כן בשנתיים האחרונות חלק מהשאלות מהמתכונות שהועלו לאתר הופיעו בבחינת הבגרות עצמה. אני ממליצה בחום. משם אני וחברותיי למדנו לבגרות והוצאנו ציונים טובים :). בהצלחה!

נצחיהTT

New member
נראה לי קצת לא לעניין

להמליץ בפורום אחד על פורום מתחרה, ועוד בלי בקשת רשות ממנהלי הפורום.

AboveAll

New member
הפורום שם טיפה שונה...

מעלים שם מתכונות, מבחנים וכו.. זה פורום שעוסק בעיקר לפי מה שראיתי בבגרויות :).

isza

New member
דווקא נשמע

לי רעיון טוב להפחית קצת את עומס הבגרויות בפורום ולהשאיר אותו פנוי לדברים מענינים יותר.

pure_as_fire

New member
רציתי לשאול על הבגרות חורף שהייתה

עשיתי את שלושת השאלונים בחורף האחרון, ומאז עד הרגע הזה...לא נגעתי בנושא בכלל, עכשיו בדקתי ציונים והם ממש נמוכים ממה שציפיתי. אז יש לי שאלה, מה היו התגובות על הבחינה לאחריה, מה הממוצעים הארציים, ובכלל מה הדעה הרשמית על הבחינה ממשרד החינוך? כמו כן, הבנתי שהתחלף צוות המרכיב את הבחינה, האם זה נכון, והאם יש דרך לשער במקרה ויש צוות חדש, איך הם יהיו לעומת הקודם?

ninga2

New member
מה צריך ללמוד לשאלון 002

שלום למישהו יש מושג מה בטוח יהיה ומה צריך ללמוד לשאלון 002?תודה מראש

shay2828

New member
איפה נמצא נושאי הלימוד של מתמטיקה 3 יח"ל?

היי לכולם מישהו יכול לומר לי <או לתת לי לינק> איפה אני יכול למצוא את נושאי הלימוד של מתמטיקה 3 יחידות באופן כללי.<לא של מועד הקיץ ולא של מועד החורף,פשוט לדעת אלו נושאים צריכים ללמוד ב-3 יחידות> אני לא מעוניין במיקוד,אלא בחומר הלימוד עצמו של 3 יחידות מתמטיקה, אינטרני. ניסתי לבדוק באתר של משרד החינוך,אבל שמה אני רק רואה את המיקוד. בתודה מראש שי

למעלה