מה הייתי עושה אילו...

../images/Emo194.gif../images/Emo209.gifמה הייתי עושה אילו...

לקוח מפורום סקרים ושאלונים 1. גיל: 2: תוך כדי שיטוט סתמי בשכונה, עינך מבחינות בטופס לוטו מקומט. בקיצור, זכית ב10 מיליון. מה אתה לעשות? 3: ואם אחיך הקטן קורע את הטפס אח"כ כהלכת לנשנש? בעדינות איתו, הוא רק בן 3. 4: חברך הטוב מתקשר אליך וכולו נרגש! "בוא אליי", מפציר הנ"ל, "משהו דחוף!". אתה נועל את נעליך, לובש את מעילך, ויוצא לקור העז והרוחות הזועמות שבחוץ. אף הטיפטוף הקטנטן לא מרתיעך מהצעדה אל החבר המדובר. כאתה מגיע הוא מושיבך בחדרו ונועל. עינייו נוצצות ושיערו פרוע. אתה שואל, "מה קורה, גבר?" הוא עונה בלחש, ".........." מה אתם חושבים שהוא אמר? תשתוללו כיד דימיונכם! 5: אמא ואבא (שוב...) נסעו, הפעם לנופש באילת. בלעדיכם!!! הבית שומם והמקרר לרשותכם. כיוון הרעב מתחיל לקרקר, אתם פותחים את הדלת של המקפיא לבדוק אם יש איזה משהו לחימום במיקרוגל. אך אבוי! רק פתק קטן ובו 4 מילים מונח שם. החלטנו לנטוש אותך, בן. ( או, בת. השאלון כהרגלו מופנה ל2 המינים). מה אתה לעשות...? 6: דמיין שסיימת את שירותך הצבאי והטיול לחוץ-לארץ בפתח. אתה מארגן את הכסף והכרטיס, אורז מזוודות. נפרד מכולם ובא לצאת למונית שמחכה לקחת אותך. אחותך הקטנה רצה בדמעות, "אל תלך!", זועקת ואוחזת ברגליך, "חלמתי שהמטוס מתרסק". מה אתה עושה? 7: נניח שלא הקשבת לעיצה של האחות המייבבת. אתה על המטוס קורא ספר נדוש כשלפתע, המולה מאחור. אתה שומע צעקות ומפנה את ראשך... 2 גברים עם עוזי מכוונים על הנוסעים ואומרים: "אתם חטופים! לא לזוז". כיוון שהיית בסיירת בחר-אחת, אתם שוקלים אם לנסות לשחק אותה ברוס ויליס. הפעולה נכשלת והם כולאים אותך בתא המטען של המטוס. עיניך מתרגלות אט אט לחשיכה ואתה סורק את המקום. אתה מבחין באחת הפינות במצנח. האם תעשה את הצעד? 8: נניח שצנחת. אתה נופל בשיא המהירות לעבר הקרקע שהולכת וקרבה. צעקותיך נבלעות ברוח השורקת באזניך. 2 ידיות על הכתפיות. נזכרת פיתאום ששמעת שאם פותחים את המצנח הרזבי לפני, אז לא יפתח אף אחד מהם. לכן עליך לבחור אחת מהן. אתה זועק תפילה אחרונה ומושך בידית הימנית, או השמאלית? ( התשובה תנתן בסוף ). 9: הצניחה כשלה. התרסקת... מסתבר, שיש גילגולי נשמות אחרי המוות. כיוון שלא היית "ילד טוב" נותנים לך 2 אפשריות. האחת, לצאת לחופשה בגיהנום. השנייה, לחזור בגילגול של חיה. מה תעדיף? ואם לחזור, אז בתור איזו חיה? 10: הצניחה הצליחה. נחתת על האדמה הרכה ונישקת אותה אין ספור פעמים. כעת עליך לברר איפה אתה. אתה משוטט שעות על שעות ביערות. קולותיהן של חיות הבר מלוות אותך ואתה חש בודד יותר מתמיד. השמש מתחילה לשקוע ועדין אבוד אתה בין העצים הגבוהים. הצמא והרעב מתחילים להציק. לרשותך רק קופסת גפרורים שנותרה בכיסך מפורים שעבר. אתה אוסף מעט ענפים ומדליק מדורה קטנה. ללא משים אתה נרדם על הקרקע ושוקע בשינה עמוקה. בחלום מופיעה אחותך הקטנה, "אמרתי לך! למה לא שמעת לי", מייבבת היא. מה אתה עונה לה? 11. המשך יבוא... ( אם תירצו, כמובן! ) | | | V | | | V | | | V (תשובה לשאלת המצנח: הימנית היא הידית הנכונה)

LindZiv Cohan

New member
טוב

1. גיל: 14 2: תוך כדי שיטוט סתמי בשכונה, עינך מבחינות בטופס לוטו מקומט. בקיצור, זכית ב10 מיליון. מה אתה לעשות? אני להיות שמח מאוד כי אני לטוס לניו יורק ולפגוש את לינדזע ואז להתעלף, ואז לקום ואז שוב להתעלף...ואחרי כל זה אני להגיד לה שאני אוהב אותה הרבה ולחזור לווילמר זה טוב... 3: ואם אחיך הקטן קורע את הטפס אח"כ כשהלכת לנשנש? בעדינות איתו, הוא רק בן 3. להרביץ חזק חזק כי בגללו אני לא אתעלף פעמיים כי אני לא לפגוש לינדזע.
4: חברך הטוב מתקשר אליך וכולו נרגש! "בוא אליי", מפציר הנ"ל, "משהו דחוף!". אתה נועל את נעליך, לובש את מעילך, ויוצא לקור העז והרוחות הזועמות שבחוץ. אף הטיפטוף הקטנטן לא מרתיעך מהצעדה אל החבר המדובר. כאתה מגיע הוא מושיבך בחדרו ונועל. עינייו נוצצות ושיערו פרוע. אתה שואל, "מה קורה, גבר?" הוא עונה בלחש, ".........." מה אתם חושבים שהוא אמר? תשתוללו כיד דימיונכם! "אני פטרוזליהההההההההההההההה" 5: אמא ואבא (שוב...) נסעו, הפעם לנופש באילת. בלעדיכם!!! הבית שומם והמקרר לרשותכם. כיוון הרעב מתחיל לקרקר, אתם פותחים את הדלת של המקפיא לבדוק אם יש איזה משהו לחימום במיקרוגל. אך אבוי! רק פתק קטן ובו 4 מילים מונח שם. החלטנו לנטוש אותך, בן. ( או, בת. השאלון כהרגלו מופנה ל2 המינים). מה אתה לעשות...? אני להיות רעבה מאוד
ואז לאכול את אחי הקטן בן ה-3 כי הוא לקרוע 10 מליון שבזכותם יכולתי לפגוש את לינדזי והתעלף פעמיים..
[אפעם לא התעלפתי אני רוצה לנסות] 6: דמיין שסיימת את שירותך הצבאי והטיול לחוץ-לארץ בפתח. אתה מארגן את הכסף והכרטיס, אורז מזוודות. נפרד מכולם ובא לצאת למונית שמחכה לקחת אותך. אחותך הקטנה רצה בדמעות, "אל תלך!", זועקת ואוחזת ברגליך, "חלמתי שהמטוס מתרסק". מה אתה עושה? נזכרת בסרט [המדהים] יעד סופי ולגלות שהיא צודקת. אז אני אדחה ת'טיסה ליום אחר, כי בכל זאת אני שנים מחכה לפגוש את לינדזע. 7: נניח שלא הקשבת לעיצה של האחות המייבבת. אתה על המטוס קורא ספר נדוש כשלפתע, המולה מאחור. אתה שומע צעקות ומפנה את ראשך... 2 גברים עם עוזי מכוונים על הנוסעים ואומרים: "אתם חטופים! לא לזוז". כיוון שהיית בסיירת בחר-אחת, אתם שוקלים אם לנסות לשחק אותה ברוס ויליס. הפעולה נכשלת והם כולאים אותך בתא המטען של המטוס. עיניך מתרגלות אט אט לחשיכה ואתה סורק את המקום. אתה מבחין באחת הפינות במצנח. האם תעשה את הצעד? נו ברורררררררר. למה מה קרה שאני אתן לטיפשים האלה למנוע ממני לפגוש את לינדזע?!
8: נניח שצנחת. אתה נופל בשיא המהירות לעבר הקרקע שהולכת וקרבה. צעקותיך נבלעות ברוח השורקת באזניך. 2 ידיות על הכתפיות. נזכרת פיתאום ששמעת שאם פותחים את המצנח הרזבי לפני, אז לא יפתח אף אחד מהם. לכן עליך לבחור אחת מהן. אתה זועק תפילה אחרונה ומושך בידית הימנית, או השמאלית? ( התשובה תנתן בסוף ). אי אפשר את שתיהן? תרחמו עליי אני עומדת למות!!!!1 [ולא לפגוש אותה!] 9: הצניחה כשלה. התרסקת... מסתבר, שיש גילגולי נשמות אחרי המוות. כיוון שלא היית "ילד טוב" נותנים לך 2 אפשריות. האחת, לצאת לחופשה בגיהנום. השנייה, לחזור בגילגול של חיה. מה תעדיף? ואם לחזור, אז בתור איזו חיה? לחזור בתור שבי
כי אז אני אוכל להיות החיית מחמד של לינדזע.. 10: הצניחה הצליחה. נחתת על האדמה הרכה ונישקת אותה אין ספור פעמים. כעת עליך לברר איפה אתה. אתה משוטט שעות על שעות ביערות. קולותיהן של חיות הבר מלוות אותך ואתה חש בודד יותר מתמיד. השמש מתחילה לשקוע ועדין אבוד אתה בין העצים הגבוהים. הצמא והרעב מתחילים להציק. לרשותך רק קופסת גפרורים שנותרה בכיסך מפורים שעבר. אתה אוסף מעט ענפים ומדליק מדורה קטנה. ללא משים אתה נרדם על הקרקע ושוקע בשינה עמוקה. בחלום מופיעה אחותך הקטנה, "אמרתי לך! למה לא שמעת לי", מייבבת היא. מה אתה עונה לה? מה את משחקת אותה אמרת שהוא יתרסק ובכלל היו שם 2 חוטפים! 11. המשך יבוא... ( אם תירצו, כמובן! ) | | | V | | | V | | | V (תשובה לשאלת המצנח: הימנית היא הידית הנכונה)

../images/Emo194.gif../images/Emo209.gif MEEE

1. גיל: 13 ועוד כמה ימים וחצי (סופרייזזזזז
)
2: תוך כדי שיטוט סתמי בשכונה, עינך מבחינות בטופס לוטו מקומט. בקיצור, זכית ב10 מיליון. מה אתה לעשות?אני ללכת להוואי לפגוש גבריאל
פרנקיי
כריייססס
וג'ייסווווון
3: ואם אחיך הקטן קורע את הטפס אח"כ כהלכת לנשנש? בעדינות איתו, הוא רק בן 3. סורי... אין עוד אח קטן
4: חברך הטוב מתקשר אליך וכולו נרגש! "בוא אליי", מפציר הנ"ל, "משהו דחוף!". אתה נועל את נעליך, לובש את מעילך, ויוצא לקור העז והרוחות הזועמות שבחוץ. אף הטיפטוף הקטנטן לא מרתיעך מהצעדה אל החבר המדובר. כאתה מגיע הוא מושיבך בחדרו ונועל. עינייו נוצצות ושיערו פרוע. אתה שואל, "מה קורה, גבר?" הוא עונה בלחש, ".........." מה אתם חושבים שהוא אמר? תשתוללו כיד דימיונכם! אני לא גבר
אני תות
5: אמא ואבא (שוב...) נסעו, הפעם לנופש באילת. בלעדיכם!!! הבית שומם והמקרר לרשותכם. כיוון הרעב מתחיל לקרקר, אתם פותחים את הדלת של המקפיא לבדוק אם יש איזה משהו לחימום במיקרוגל. אך אבוי! רק פתק קטן ובו 4 מילים מונח שם. החלטנו לנטוש אותך, בן. ( או, בת. השאלון כהרגלו מופנה ל2 המינים). מה אתה לעשות...? אמא ואבא
שוב
די נו אני כבר יכולה להוציא נטשו אותי בבית 124354565
6: דמיין שסיימת את שירותך הצבאי והטיול לחוץ-לארץ בפתח. אתה מארגן את הכסף והכרטיס, אורז מזוודות. נפרד מכולם ובא לצאת למונית שמחכה לקחת אותך. אחותך הקטנה רצה בדמעות, "אל תלך!", זועקת ואוחזת ברגליך, "חלמתי שהמטוס מתרסק". מה אתה עושה? אומרת לה: חומד... לקחתי שייט..
7: נניח שלא הקשבת לעיצה של האחות המייבבת. אתה על המטוס קורא ספר נדוש כשלפתע, המולה מאחור. אתה שומע צעקות ומפנה את ראשך... 2 גברים עם עוזי מכוונים על הנוסעים ואומרים: "אתם חטופים! לא לזוז". כיוון שהיית בסיירת בחר-אחת, אתם שוקלים אם לנסות לשחק אותה ברוס ויליס. הפעולה נכשלת והם כולאים אותך בתא המטען של המטוס. עיניך מתרגלות אט אט לחשיכה ואתה סורק את המקום. אתה מבחין באחת הפינות במצנח. האם תעשה את הצעד? סטופ
אני בספינה עכשיוווו צאו מהסרטטט
8: נניח שצנחת. אתה נופל בשיא המהירות לעבר הקרקע שהולכת וקרבה. צעקותיך נבלעות ברוח השורקת באזניך. 2 ידיות על הכתפיות. נזכרת פיתאום ששמעת שאם פותחים את המצנח הרזבי לפני, אז לא יפתח אף אחד מהם. לכן עליך לבחור אחת מהן. אתה זועק תפילה אחרונה ומושך בידית הימנית, או השמאלית? ( התשובה תנתן בסוף ). די נו... אני על הסיפון
9: הצניחה כשלה. התרסקת... מסתבר, שיש גילגולי נשמות אחרי המוות. כיוון שלא היית "ילד טוב" נותנים לך 2 אפשריות. האחת, לצאת לחופשה בגיהנום. השנייה, לחזור בגילגול של חיה. מה תעדיף? ואם לחזור, אז בתור איזו חיה? החופשה שלי כבר בגהינום
הכנסתם אותי למטוס ואני בספינה בכלל
10: הצניחה הצליחה. נחתת על האדמה הרכה ונישקת אותה אין ספור פעמים. כעת עליך לברר איפה אתה. אתה משוטט שעות על שעות ביערות. קולותיהן של חיות הבר מלוות אותך ואתה חש בודד יותר מתמיד. השמש מתחילה לשקוע ועדין אבוד אתה בין העצים הגבוהים. הצמא והרעב מתחילים להציק. לרשותך רק קופסת גפרורים שנותרה בכיסך מפורים שעבר. אתה אוסף מעט ענפים ומדליק מדורה קטנה. ללא משים אתה נרדם על הקרקע ושוקע בשינה עמוקה. בחלום מופיעה אחותך הקטנה, "אמרתי לך! למה לא שמעת לי", מייבבת היא. מה אתה עונה לה? סתמי כבר
אני בספינה
הודו השפיע עלייך קשה כרייזי

LindZiv Cohan

New member
אם כבר, היתה אתמול בלילה

תוכנית על טיטאניק, "זה היה ענק". וזה פשוט אדיררר איך שהם עשו ת'סרט

יואו../images/Emo2.gif הייתי בטיטאניק המצרית

המורה לערבית אותי... התנהגתי לא יפה בשיעור.. אז היא שלחה לבחון את ידעותיי בספינה מלאה ערבים..

../images/Emo190.gif../images/Emo210.gifעונה:

1. גיל:15 2: תוך כדי שיטוט סתמי בשכונה, עינך מבחינות בטופס לוטו מקומט. בקיצור, זכית ב10 מיליון. מה אתה לעשות?טסההההה לניו יורק נכנסת לכל החנויות וקונה מליון דבריםםםםםם 3: ואם אחיך הקטן קורע את הטפס אח"כ כהלכת לנשנש? בעדינות איתו, הוא רק בן 3.אומרת לו(בצרחות)"למההההההההה קרעתתתתתתתת לייייייי אתתתתתתתתת הטופסססססססססססססססססססס
" 4:חברך הטוב מתקשר אליך וכולו נרגש! "בוא אליי", מפציר הנ"ל, "משהו דחוף!". אתה נועל את נעליך, לובש את מעילך, ויוצא לקור העז והרוחות הזועמות שבחוץ. אף הטיפטוף הקטנטן לא מרתיעך מהצעדה אל החבר המדובר. כאתה מגיע הוא מושיבך בחדרו ונועל. עינייו נוצצות ושיערו פרוע. אתה שואל, "מה קורה, גבר?" הוא עונה בלחש, ".........." מה אתם חושבים שהוא אמר? תשתוללו כיד דימיונכם!"רוצה משהו לשתות
" 5: אמא ואבא (שוב...) נסעו, הפעם לנופש באילת. בלעדיכם!!! הבית שומם והמקרר לרשותכם. כיוון הרעב מתחיל לקרקר, אתם פותחים את הדלת של המקפיא לבדוק אם יש איזה משהו לחימום במיקרוגל. אך אבוי! רק פתק קטן ובו 4 מילים מונח שם. החלטנו לנטוש אותך, בן. ( או, בת. השאלון כהרגלו מופנה ל2 המינים). מה אתה לעשות...?סבבה,הבית לרשותי
6:דמיין שסיימת את שירותך הצבאי והטיול לחוץ-לארץ בפתח. אתה מארגן את הכסף והכרטיס, אורז מזוודות. נפרד מכולם ובא לצאת למונית שמחכה לקחת אותך. אחותך הקטנה רצה בדמעות, "אל תלך!", זועקת ואוחזת ברגליך, "חלמתי שהמטוס מתרסק". מה אתה עושה?אממ...הייתי מקשיבה לאחותי הקטנה
7:נניח שלא הקשבת לעיצה של האחות המייבבת. אתה על המטוס קורא ספר נדוש כשלפתע, המולה מאחור. אתה שומע צעקות ומפנה את ראשך... 2 גברים עם עוזי מכוונים על הנוסעים ואומרים: "אתם חטופים! לא לזוז". כיוון שהיית בסיירת בחר-אחת, אתם שוקלים אם לנסות לשחק אותה ברוס ויליס. הפעולה נכשלת והם כולאים אותך בתא המטען של המטוס. עיניך מתרגלות אט אט לחשיכה ואתה סורק את המקום. אתה מבחין באחת הפינות במצנח. האם תעשה את הצעד?ברור שכן אני לא אהיה כלואה כל שארית חיי 8:נניח שצנחת. אתה נופל בשיא המהירות לעבר הקרקע שהולכת וקרבה. צעקותיך נבלעות ברוח השורקת באזניך. 2 ידיות על הכתפיות. נזכרת פיתאום ששמעת שאם פותחים את המצנח הרזבי לפני, אז לא יפתח אף אחד מהם. לכן עליך לבחור אחת מהן. אתה זועק תפילה אחרונה ומושך בידית הימנית, או השמאלית? ( התשובה תנתן בסוף ).השמאלית 9:הצניחה כשלה. התרסקת... מסתבר, שיש גילגולי נשמות אחרי המוות. כיוון שלא היית "ילד טוב" נותנים לך 2 אפשריות. האחת, לצאת לחופשה בגיהנום. השנייה, לחזור בגילגול של חיה. מה תעדיף? ואם לחזור, אז בתור איזו חיה?בתור חיה ובאפרוח חמוד 10:הצניחה הצליחה. נחתת על האדמה הרכה ונישקת אותה אין ספור פעמים. כעת עליך לברר איפה אתה. אתה משוטט שעות על שעות ביערות. קולותיהן של חיות הבר מלוות אותך ואתה חש בודד יותר מתמיד. השמש מתחילה לשקוע ועדין אבוד אתה בין העצים הגבוהים. הצמא והרעב מתחילים להציק. לרשותך רק קופסת גפרורים שנותרה בכיסך מפורים שעבר. אתה אוסף מעט ענפים ומדליק מדורה קטנה. ללא משים אתה נרדם על הקרקע ושוקע בשינה עמוקה. בחלום מופיעה אחותך הקטנה, "אמרתי לך! למה לא שמעת לי", מייבבת היא. מה אתה עונה לה?"זה לא צריך היה לקרות לי הרי כתבתי לפני שאני אקשבתי לך
"

למעלה