שרשור בריאות ליום א'

אני קניתי בקבוק עם טפטפת בבית מרקחת

שמתי שן שום בחצי כוס שמן זית למשך כל הלילה ובבוקר מילאתי את הבקבוקון כל פעם שאני רוצה לשים אני מכניסה את הבקבוקון לכוס עם מים חמים (לא רותחים) לכמה דקות ע"מ שהשמן יתחמם מטפפת קצת על היד כדי לוודא שלא קר ולא חם (צריך להיות טמפ החדר+) ואז מטפטפת כמה טיפות לכל אוזן אם יש כאבי חזקים אז אני משתמשת באוטידין ומאחר שגם הוא על בסיס שמן אז אפשר גם לחמם באותה דרך גם איתן שלי מצונן ובינתיים זה הרבה מי מלח לאף, סמבוקול ומכשיר אדים קרים תרגישו טוב

על השיש בחוץ

אני בדר"כ מכינה בלילה אבל את יכולה פשוט להכין עכשיו ולהשתמש בערב בינתיים את באמת יכולה לחמם שמן עם שום על מחבת, לא להרתיח
ולסנן אם צריך וכבר לטפטף. את השמן בתוך הבקבוקון אפשר לשמור להרבה הרבה זמן עד שהוא נגמר

../images/Emo207.gif לעצמי - ילד משתעל - ומנוזל - בגן??

הילד משתעל, על כך אין ויכוח, קיבל סירופ שיעול בבוקר, וקבעתי לו תור לרופאה לאחרה"צ - אבל חוצמיזה, עליז ושמח ובלי חום - עכשיו התקשרה הגננת, בעצם לבקש שאני אקח אותו הביתה - וזו לא הפעם הראשונה - הוא נשלח הביתה כבר בעבר באשמת צינון (היה מנוזל, אך בלי חום עליז ושמח), באשמת פריחה אטופית (שאינה מדבקת, כזכור) ולאחרונה, באשמת הסתכסכות עם הנדנדה של הגן (הפעם הזו דווקא היתה מוצדקת) - סיכמתי עם הגננת שניתן לו שעה לראות איך הוא (היא בעצמה אמרה שהוא בסדר, רק השיעול מפריע לו) ונראה אם הוא נרדם לצהרים ואם הוא אוכל צהרים - ואז נחליט - עכשיו אני מרגישה שאני אמא
שלא רצתי ישר לקחת אותו - אבל בכנות, אי אפשר לשלוח ילד הביתה על כל שיעול, לא???

אם על כל שיעול היו שולחים ילדים הביתה

כל החורף הגן היה ריק. אבל...ויש אבל גדול... אם היינו כהורים מקפידים לא לשלוח ילד משתעל לגן,אולי הילדים האחרים לא היו נדבקים גם כן(וכאן באה שאלת הביצה והתרנגולת). לא הבנתי את הקטע של ההסתכסכות על נדנדה?הגננת לא יודעת לטפל במקרים כאלה?בשביל מה היא שם? שירגיש טוב ותעדכני (חייבת לומר שגם אני שולחת עם שיעול לגן...)

להלן תמונה להמחשה

הוא חטף בומבה ממש רצינית מהנדנדה שילד אחר התנדנד עליה - וכשאני ראיתי איך הוא נראה (וזה נראה הרבה יותר גרוע כשלקחתי אותו) גם אני חשבתי שהוא צריך לראות רופא, ושאכן היה מוצדק להזעיק אותי במקרה זה. וברור שאם לא היינו שולחים ילד משתעל לגן הילדים האחרים לא היו נדבקים - לא ממנו לפחות, כי גם הם היו בבתים שלהם משתעלים להנאתם
העיקר שרגשי האשמה אצלי עובדים שעות נוספות - אני תוהה, ביני לבין עצמי, אם העובדה שהם יודעים שאני עובדת בבית, תורמת ל"יד קלה על ההדק" ואם להורה שצריך להוציא אותו מהעבודה ממש (כאילו, העבודה שלי היא "לא ממש"), גם מתקשרים על כל שיעול...

אה,הסיכסוך הזה...

ואני חשבתי שריב על נדנדה גרם לו ללכת הביתה. אני לא יודעת מה גורם להם ליד קלה על ההדק,רק חבל שזה קורה. מאחלת לכם שוב ,רק בריאות והמון...

happy00

New member
אויצ' מסכן

על מכה כזו רצינית, בהחלט מתקשרים באמצע היום. אבל בהחלט אני מאמינה שבגן מתייחסים אחרת למקרה שהאמא בבית או בעבודה מחוץ לבית. מעניין שמאז שאני בחופשת לידה הספיקו להתקשר אלי כבר כמה וכמה פעמים הגננות של שני הילדים שלי. בדר"כ אני עובדת, והם יודעים גם שהעבודה שלי רחוק מהבית, אז כמעט ולא יוצא להם להתקשר, רק במקרים באמת הכרחיים. ולגבי השיעול - רופאת הילדים שלנו אומרת - שישתעל בגן. (כשאנחנו הולכים לרופאה שתבדוק את השיעול, ושואלים אם אפשר ללכת לגן ככה).

אילתית 2

New member
את צודקת

אם אין חום והילד כרגיל אז וודאי שמקומו בגן אם כל ילד שמנוזל ומשתעל ישלח הביתה לא יהיו ילדים בגן אין לך מה להרגיש לא טוב עם החלטתך את בסדר גמור

תודה ../images/Emo24.gif

בינתיים אני יושבת כמו דוגרת ליד הפלאפון (מחכה לעדכון של הגננת) ומנסה בין לבין להתרכז בעבודה....

למעלה