לוח מתאמנים וסטאז'רים

בת שרה 2

New member
אימון אישי מוזל

שלום, שמי חנה, ואני מאמנת אישית בשלב ההתמחות. אני בעלת תואר שני ובוגרת קורס אימון במכון אדלר. אני מזמינה אותך לעבור תהליך אימון אישי מוזל בעלות של -.500 ש"ח בלבד ל-12 מפגשים, האימון מתבצע בפיקוח מאמנים מוסמכים של מכון אדלר. במהלך האימון נצא יחד למסע מרתק, מסקרן, מספק ובעל עוצמה, שנועד לעשות הבדל בחיים שלך. לתאום פגישה צור/צרי קשר בנייד שמספרו: 054-4718369

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
../images/Emo193.gifלוח מתאמנים וסטאז'רים../images/Emo22.gif

שרשור זה מיועד:
לאנשים המחפשים מאמנים
למאמנים מתחילים וסטאז'רים המעוניינים לתת אימון בתשלום סמלי או בחינם.
למאמנים המחפשים מדריכים (סופרוויז'ן).
להצעות ובקשות אימון בברטר מודעות של מאמנים והודעות על סדנאות יש להפנות ללוחות הפורום וללוח האירועים (הקישור נמצא בשורה הכחולה למעלה).

אימון לאנשים המאתגרים עצמם

שלום לכל המעוניין ב אימון למנהיגות אישית האם אתה רוצה לבצע שינוי, השיג תוצאות משמעותיות? להכיר את העוצמות והיכולות האדירות שלך ולממשן במסגרת תהליך של שנים עשר מפגשים מעצימים ומובילים ליעדים ומטרותך, האיר, האתגר, התמוך, העודד אותך בדרך למנהיגות חייך.

אימון לאנשים המתאגרים עצמם במחיר סמלי

שלום לכל המעוניין ב אימון למנהיגות אישית האם אתה רוצה לבצע שינוי, להשיג תוצאות משמעותיות? להכיר את העוצמות והיכולות האדירות שלך ולממשן במסגרת תהליך של שנים עשר מפגשים מעצימים ומובילים ליעדים ומטרותך, האיר, האתגר, התמוך, העודד אותך בדרך למנהיגות חייך.

אימון אישי

שלום שמי מריאן,אני מעוניינת לתת אימון במסגרת ההתמחות שלי במחיר סמלי של 50 ש"ח לפגישה הכל קודש לעמותת "הכל אפשרי" http://www.icanb.co.il/ ליצירת קשר:052-5635507

koby53

New member
סדרת אימונים אישיים לאחרי החגים

לקראת הסבב השני של אימונים אישיים אני מחפש את אלו שירצו לשנות משהו בחייהם.תושבי יבנה רחובות אשדוד וגם תל אביב שרוצים לקבל סדרה של 10 אימונים אישיים ללא כל תשלום מוזמנים לפנות אלי.יחד ננסה לראות איפה אתם תקועים ולהוציא אתכם לדרך חדשה.

למעלה