המצבע להחייאת הפורום

DesertRose7

New member
../images/Emo193.gifהמצבע להחייאת הפורום../images/Emo193.gif

אנשים אומרים שהפופ מת.. אז לפחות אל תתנו לפורום למות
ואני יודעת שאכפת לכם
אז יאללה בואו נארגן משהו פה.. אז יש פינות כמו..
המצעד (נראה לי שאני אקח את זה על עצמי)
דיון שבועי
השיר שלנו
אפשר לעשות הכר את הפורום/הכסא הריק/הכסא החשמלי או איך שלא תקראו לזה.. ואפשר עוד מלא מלא דברים אפשר שמדי פעם מי שירצה יעלה ביקורת על דיסק טוב או גרוע שהוא נתקל בו וסתם המלצות שלכם, אפשר להעלות את המצעד הבריטי והאמריקאי ושכל אחד יכתוב את ההערות שלו לגבי כל אחד מהם, יש את שיר השבוע וכל מה שקשור בזה. אפשר להעלות רכילויות מעולם הפופ ואפשר עוד מיליון ואחד דברים. אבל בשביל זה יקרה אתם חייבים לשתף פעולה ושאנשים פה יתרמו לפורום. כי אם לא תפתחו מדי פעם הודעה על דעת עצמכם אלא תחכו שאחרים יעשו את זה שום דבר לא יזוז פה ואנחנו לא רוצים שזה יקרה נכון?! אז מה דעתכם בעניין? מי רוצה לעזור? מי לוקח על עצמו מה? והכי חשוב - למי יש עוד רעיונות ומחשבות לשתף אותנו בהם? אנשים - רציני

britney4u

New member
אין לי בעיה לפתוח דיונים ופינות

רק שאנשים ישתפו פעולה.
וביקורות על סינגלים / אלבומים כל פעם נשמע אחלה
.

Sahar 11

New member
אנשים לא משתפים פעולה ../images/Emo4.gif

בגלל זה הפסקתי עם הדיון השבועי

psychoit

New member
אני חושבת שמדברים על פופ

יש מקום גם לדיונים של תקופת הפופ בשנות ה-60 וה-70 וגם ה-80. לא רק לפופ של התקופות האחרונות. אני חושבת שיש מקום לדון באמנים שפעלו לאו בדווקא בתקופה האחרונה והשפיעו על כל האמנים של היום.על איזה אמנים מדובר? שנות ה-60 אנדי וורהול שר הסופרינס שנות ה-70 בוני טיילור בי.ג'ייז דיאנה רוס שוקולד מנטה מסטיק בוני אם דונה סאמר הג'קסונס מילי ונילי שנות ה-80 סינדי לאופר דוראן דוראן דיוויד בואי מייקל ג'קסון(היחיד שאתם מדברים עליו) מדונה(כנ"ל) גלוריה אסטפן וואם ג'נט ג'קסון

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכימה איתך לגמרי
דיונים זה תמיד טוב.. וחוץ מזה.. עוד רעיונות איך לשלב אותם ולהזכיר אותם לכולם, כי תכלס יש הרבה שאולי לא יכירו את כל הענקים האלה

אביבא

New member
אני מוכנה גם../images/Emo103.gif

למרות שאני חדשה פה
אז אם אתם צריכים פינה כלשהי,אני יכולה לעשות אותה.

למעלה