A alpha80 New member 10/4/08 #4 בדיוק יצא לי לראות את זה אתמול אחר הצהריים לפני שריססו את זה בגרפיטי. זה ברחוב קיבוץ גלויות בתל אביב
D DavidKawena New member 10/4/08 #7 ומה זה אומר בעצם?! זה פרסום למסיבה או משהו, או ליציאת האלבום?! יהיה מבאס אם האלבום יצא בארץ רק ב-2 במאי! אבל יהיה עוד יותר מבאס אם זו מסיבה שתהיה ב-2 במאי, כי אני לא אוכל לבוא!
ומה זה אומר בעצם?! זה פרסום למסיבה או משהו, או ליציאת האלבום?! יהיה מבאס אם האלבום יצא בארץ רק ב-2 במאי! אבל יהיה עוד יותר מבאס אם זו מסיבה שתהיה ב-2 במאי, כי אני לא אוכל לבוא!
ק קרנוק New member 10/4/08 #9 ואם זו מדונה שתבוא בשני למאי? גם אז לא תוכל ? כמה עולמות תהפוך ? הלוואי
D DavidKawena New member 10/4/08 #10 מדונה בחיים לא תופיע פה או בכל מקום אחר ביום שישי בערב... אני והיא באותה סיטואציה, וזו בדיוק הבעיה עם התאריך הזה בשבילי
מדונה בחיים לא תופיע פה או בכל מקום אחר ביום שישי בערב... אני והיא באותה סיטואציה, וזו בדיוק הבעיה עם התאריך הזה בשבילי
L LookSexyTalkDirty New member 10/4/08 #11 מסיבה מסיבת השקת הדיסק החדש "Hard Candy" יום שישי ה 2 למאי בשעה 00:00 "סטודיו 49" קיבוץ גלויות 49 תל-אביב.
מסיבה מסיבת השקת הדיסק החדש "Hard Candy" יום שישי ה 2 למאי בשעה 00:00 "סטודיו 49" קיבוץ גלויות 49 תל-אביב.
L LookSexyTalkDirty New member 10/4/08 #15 ../images/Emo2.gif זה פורסם במוזיקה נטו בתגובות לאלבום החדש
A amazing mf New member 10/4/08 #5 ../images/Emo2.gif איזה כיף ../images/Emo3.gif../images/Emo214.gif
L LookSexyTalkDirty New member 10/4/08 #16 4 דקות - רמיקסים 4 Minutes [Bob Sinclar Space Funk Edit] 4 Minutes [Peter Saves Paris Edit] 4 Minutes [Junkie XL Dirty Dub Edit] 4 Minutes [Tracy Young Remix Edit] מי שרוצה שישלח מסר
4 דקות - רמיקסים 4 Minutes [Bob Sinclar Space Funk Edit] 4 Minutes [Peter Saves Paris Edit] 4 Minutes [Junkie XL Dirty Dub Edit] 4 Minutes [Tracy Young Remix Edit] מי שרוצה שישלח מסר