ממולאים:
חצי קילו בשר טחון-אני אוהבת למקרה זה בקר כי עוף עדין מידי לטעמי בממולאים חצי כוס אורז לא מבושל חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק חצי צרור כוסברה קצוצה דק 15 עלי נענע קצוצים דק 1 בצל גדול קצוץ ומטוגן עד להזהבה 3-4 כפות עדשים אדומים לא מבושלים-לא חייב אני אוהבת-זה נותן טעם מיוחד כפית פפריקה מתוקה 1/4-1/2 כפית פפריקה חריפה 1/2 כפית כמון מלח ופלפל לפי הטעם 1/4 כפית קינמון-לא חייב ניתן להוסיף כפית אבקת מרק מי שאוהב. לערבב הכל למלא פלפלים,קישואים,כרוב וכד'. להכין רוטב עגבניות: לטגן בצל גדול עד הזהבה במעט שמן ,להוסיף 2 עגבניות קצוצות 1 קופסת רסק עגבניות קטנה מלח,פלפל ואת כל התבלינים שהכנסנו לתערובת להוסיף מים בערך 2 כוסות לבשל 10 דק',להכניס את הממולאים,לבשל שעה לפחות על אש קטנה,לדאוג שיהיה מים כל הזמן ולהרטיב את פנים הממולאים כל פעם.אני אוהבת לבשל יותר משעה.ככל שהזמן מתארך כך הם טעימים יותר.חשוב לשמור על מים במידה מספקת למנוע התיבשות של האורז וכדי שהוא יתבשל ויהיה רך.