סיפור מאפה הקינואה

../images/Emo190.gif../images/Emo66.gif סיפור מאפה הקינואה

ממליצה ל קרוא את כל הרשומה כי היא מצחיקה לאללה http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1262528 מאפה קינואה בכותרות פילו 6 דפי פילו 4 כפות שמן זית 1 כף זעתר או שומשום 1 כפית סילאן מלית 1 כוס קינואה מבושלת 10 דקות במים רותחים, מסוננת ומקוררת 1 פלפל אדום קלוי חתוך לרצועות 5 גבעולי בצל ירוק - קצוצים 3 גזרים מגוררים גס 260 גר` גבינה בולגרית 3% מעודנת 1 כף סילאן 3 ביצים 1 כפית חרדל דיז`ון עלי אורגנו מגבעול אחד - קצוצים גס 1 כוס פטרוזיליה קצוצה 1/45 כפית אבקת זנגביל 3 כפות שמן זית פלפל גרוס מלח דל נתרן מברישים עלה פילו בתערובת זעתר, שמן זית וסילאן. כך שלושה עלים. מחלקים את שכבות הפלו לתשעה מלבנים: כל מלבן מרפד תבנית מאפינס חד פעמית קטנה (קוטר 6 ס"מ). בקערה מערבבים קינואה, רצועות פלפל, בצל ירוק, גזר וגבינה בולגרית. בקערה נוספת מערבבים ביצים, חרדל, אורגנו, סילאן, תבלינים, פטרוזיליה שמן זית. מערבבים את שתי התערובות יחדיו וממלאים את עלי הפילו עד גובה 2/3 מהתבנית ומקפלים את קצות הבצק כלפי חוץ. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (175 מעלות) כ- 40 דקות או עד שהמאפים מזהיבים. מגישים חם. וזהו רבותי, אפשר גם טעים וגם בריא.
 

smady a

New member
אלינוער סחה עלייך ...למה לא קראת לי לבוא

לעודד אותך חחחחחחחחח
 
כפי שציינתי את עדין יכולה

יום שישי הבא 13/6, שעה 17:00 ........ על גג עזריאלי......... יאללה כפים יאללה
 
למעלה