שאלת הגעה

• פותח הנושא 4667
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

4667

New member
../images/Emo19.gif שאלת הגעה

שאלת הגעה
אני שזאת לא מטרת הפורום אבל המודיעין של דן סגור בשעות האלה ואני דיי נואש... איזה קווים מגיעים מתחנת רכבת מרכז ת"א (מסוף 2000 סובידור) לשדה דב על יד רידינג ? ואיזה , אם יש, מתחנת האוניברסיטה לאותו המקום ?? תודה רבה!

ארזS

New member
כאן זה המקום לשאלות כאלה

שאלת הגעה
אני שזאת לא מטרת הפורום אבל המודיעין של דן סגור בשעות האלה ואני דיי נואש... איזה קווים מגיעים מתחנת רכבת מרכז ת"א (מסוף 2000 סובידור) לשדה דב על יד רידינג ? ואיזה , אם יש, מתחנת האוניברסיטה לאותו המקום ?? תודה רבה!
כאן זה המקום לשאלות כאלה
אנחנו אוהבים לעזור כשיכולים
תחנת האוניברסיטה די קרובה פיזית לשדה דב (משהו כמו 15 דקות הליכה לבחור צעיר...) ויש לך קו 27 שמגיע עוד יותר קרוב לשדה דב (התחנה שתרד בה נמצאת במלון רמת אביב ומשם זה 4-5 דקות ברגל. נסיעה טובה ובהצלחה.

4667

New member
תודה רבה!

כאן זה המקום לשאלות כאלה
אנחנו אוהבים לעזור כשיכולים
תחנת האוניברסיטה די קרובה פיזית לשדה דב (משהו כמו 15 דקות הליכה לבחור צעיר...) ויש לך קו 27 שמגיע עוד יותר קרוב לשדה דב (התחנה שתרד בה נמצאת במלון רמת אביב ומשם זה 4-5 דקות ברגל. נסיעה טובה ובהצלחה.
תודה רבה!

נוסע99

New member
שדה דב ותח"ץ

שדה דב ותח"ץ
הם שני דברים שבקושי נפגשים. אוטובוסים: 26 מאבן גבירול, ושני קווים אקזוטיים: 6 ו-29 שאינם מיועדים ללקוחות מזדמנים אלא רק לקבועים המודעים ללוח הזמנים שלהם. בקיצור: מומלץ לנחות בתחנת האוניברסיטה ולקחת מונית לנסיעה קצרה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה