החורף פה

אורora

New member
כן זה נכון

היחס הוא כפית אבקת אפיה על כל כוס קמח. והקטנונית שבי תגיד שזה בערך שליש מחיר.
 
ואפרופו התקטננוט...

איך זה נגזר לפי כפות? כלומר, אם אני צריכה כף קמח תופח איך הופכים את זה לקמח רגיל + אבקת אפיה?
 

אורora

New member
בהנחה שאת אופה פה ושם

שפוט תכיני לך מלאי של" קמח תופח" תערביי כפית אבקת אפיה עם כוס קמח. תכניסי למיכל כתבי עליו קמח תופח. וקחי ממנו את הכף הנידרשת ( ובמילים אחרות איזה לביבות את מכינה שדורשות קמח תופח ? )
 
../images/Emo6.gif קלטת אותי...

אני צריכה להכין לביבות תירס ולא יודעת אם יש לי מספיק קמח תופח ולא בטוחה שיהיה לי מתי לקנות...
 

אורora

New member
זה היה קל....

כף קמח זה משהו ששמים בלביבות. בעוגות שמים כוסות לא כפות.... אני רוצה לנסות את הלביבות בטטה האפויות . יצא טעים? רוטב השמנת הוא חובה?
 

נוRית

New member
ובכלל לא חייבים חמאה

(באתר של "הלול" זה בלי חמאה) אני אוהבת להוסיף קצת חמאה כי זה טעים...
 
וזה לא פוגם בטעם? כי כמעט תמיד,,

משום מה, במתכונים לקרמים וציפויים לעוגות מופיע דווקא שוקולד מריר.
 

אורora

New member
אני לא מתה על ציפויים של שוקלד מריר לבד

הרבה פעמים זה קצת מר, דומיננטי מידי וילדים פחות אוהבים. בד"כ אני מערבבת חצי חבילה מריר חצי חלב. בעני זו הנוסחה המנצחת
 

dafnapo

New member
מוכר וטעים ../images/Emo13.gif

אפשר חוץ מסוכריות צבעוניות לשים גם פצפוצי שוקולד לבן, קורנפלקס, סוכריות עדשים קטנטנות וכדומה.
 

נוRית

New member
לפעמים אני משקיעה ו"מחביאה" בפנים הפתעות:

מרציפן (קונה ממתק מרציפן לא מצופה, עושה ממנו כדורונים ושמה בפנים), או דובדבנים מסוכרים, חצי אגוז מלך (אם זה למבוגרים) ועוד כיד הדמיון... אגב - פעם ניסיתי לעשות משהו דומה עם שוקולד לבן, אבל הוא לא התקשה לי בחזרה והיה מבאס למדי...
 
למעלה