ברוכה השבה.... אני זוכר אותך...בגלל החתימה
K Kill Bernard New member 25/3/06 #17 מה. סליחה? ../images/Emo12.gif איפה בדיוק יש love ו-happy בקליפים שלה?
J Jagged chaos New member 25/3/06 #18 ../images/Emo3.gif אולי precious illusions?... אבל שם הרעיון של ה-happy happy love love נשבר שהיא בסוף לא מתחתנת איתו וזה שהיא מראה ת'פער בין המציאות לבין איך שהיא היתה רוצה להיות.... פאק...אלאניס שם נסיכה... ...
../images/Emo3.gif אולי precious illusions?... אבל שם הרעיון של ה-happy happy love love נשבר שהיא בסוף לא מתחתנת איתו וזה שהיא מראה ת'פער בין המציאות לבין איך שהיא היתה רוצה להיות.... פאק...אלאניס שם נסיכה... ...
O o0Invisible0o New member 25/3/06 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif חוצמזה? מה עוד? YOK? HOF? HIMP? TY? HC? איפה יש את זה בדיוק? אפילו הקליפ של everything לא רומנטי!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif חוצמזה? מה עוד? YOK? HOF? HIMP? TY? HC? איפה יש את זה בדיוק? אפילו הקליפ של everything לא רומנטי!
L Lotzifer New member 26/3/06 #25 ברוכות הבאות לכל החדשים!!!! (אל תתקנו אותי על ה"ברוכות הבאות"!!!) אני שלומית, 16 ומחצה (כבר אפשר להגיד 17....) תהנו בפורומנו הקט.
ברוכות הבאות לכל החדשים!!!! (אל תתקנו אותי על ה"ברוכות הבאות"!!!) אני שלומית, 16 ומחצה (כבר אפשר להגיד 17....) תהנו בפורומנו הקט.