סופסוף השבוע

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo145.gif../images/Emo73.gifסופסוף השבוע../images/Emo33.gif../images/Emo28.gif

שיר השבוע של האחים:
שיר השבוע לא של האחים:
אומן/ית/להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
תוכנית הטלוויזיה של השבוע:
סרט השבוע:
עיצבן השבוע:
העציב השבוע:
שימח השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצת השבוע:
התמונה השבוע: שבוע טוב לכולם

ndnd123

New member
../images/Emo182.gifסופסוף השבוע שלי!!! =0!!

שיר השבוע של האחים:טונייט!! שיר השבוע לא של האחים: קרקס של בריטני ספירס! ו.. וונמנייזר!!!!!! אומן/ית/להקת השבוע:מ....... ליידי גהגה אלבום השבוע:קרקס של בריטני קליפ השבוע:פוקר פייז של ליידי גהגה (עם מישהו בכלל מכיר אותה) תוכנית הטלוויזיה של השבוע:הישרדות!! (אם בכלל היה) סרט השבוע: מדגסקר 2??!!
עיצבן השבוע"כל המזינחים של הפורום! חחחח העציב השבוע:אף אחד...!!! שימח השבוע:המנהלת שחזרה! וכולם ששרוצו לעזור לפרסם את הפורום ..!! =) ציטוט השבוע:"ערבים תמותו אמן!!" הציטוט שלי!! המלצת השבוע: תקנו ת'אלבום קרקס הוא כל כך יפה!!!
התמונה השבוע: התמונה ששמתי היא כל כך מקסימהה זה הפוסטר הרשמי של הסדרה לאחים! שתיהי בתלת מימדי [סוכריה] סוף שבוע מושלם לכולם!!smile ///| OMG /!! חחחחחיי

roey406

New member
מסכם שבוע ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של האחים:Just Friends,Australia שיר השבוע לא של האחים:Rihanna-Rehab Lady Gaga-Poker Fce Britney Spears-Circus אומן/ית/להקת השבוע:בריטני ספירס.. אלבום השבוע:Circus של בריטני קליפ השבוע:לאבבאג של האחים תוכנית הטלוויזיה של השבוע:למי יש זמן לראות טלוויזיה? : | סרט השבוע:אין.. עיצבן השבוע:המורה באה להחזיר מבחנים ואז היא קלטה שהיא שכחה אותם ואני מת לדעת כמה קיבלתי.. העציב השבוע:המלחמה
שימח השבוע:קיבלתי את הסינגל של Womanizer!!!איזה כיףףףף ציטוט השבוע:תושבי הדרום תהיו חזקים.. המלצת השבוע:נסו לשמוע שירים של ג'ואי פייג'.. התמונה השבוע:הזמרת והלהקה הכי טובים שיש..מוזיקה מושלמת בתמונה אחת P:

למעלה