מבצע דיינרס מישהו הולך? המסעדות המשתתפות כאן
M meravbr New member 27/12/04 #1 ../images/Emo187.gif מבצע דיינרס ../images/Emo21.gif מישהו הולך? המסעדות המשתתפות כאן
M maya100 New member 27/12/04 #2 קיבלתי בדיוור אבל 1) נורא מוזר בעיני מגוון המסעדות - חלקן יקרות ושוות וחלקן ממש עממיות (ובאותה "עלות" נקודות) 2) הפעם, אין לי מספיק נקודות
קיבלתי בדיוור אבל 1) נורא מוזר בעיני מגוון המסעדות - חלקן יקרות ושוות וחלקן ממש עממיות (ובאותה "עלות" נקודות) 2) הפעם, אין לי מספיק נקודות
M meravbr New member 27/12/04 #3 האמת, לא בדקתי את עניין הנקודות אצלנו וממילא לא נצא בערב.... אולי ננצל את זה איזה שבת (אם יש נקודות), כמובן באחת היקרות ...
האמת, לא בדקתי את עניין הנקודות אצלנו וממילא לא נצא בערב.... אולי ננצל את זה איזה שבת (אם יש נקודות), כמובן באחת היקרות ...
ש שירלי של השלושה New member 27/12/04 #4 מיה צודקת, מה שכן חשבתי אולי לנסות בהזדמנות זו את space? לנו תמיד יש מספיק נקודות...
ש שירלי של השלושה New member 27/12/04 #7 דווקא לדיינרס יש המון מבצעי אוכל עם מסעדות ולכן כדאי ומומלץ! בזמנו היו להם ארוחות של מנה ראשונה ועיקרית תמורת נקודות בלבד במסעדות נהדרות ובלי תפריט שנקבע מראש. היו לנו אז המון נקודות וניצלנו את הענין כ-4 פעמים. היינו אז בתמרה, בקלודין ועוד.
דווקא לדיינרס יש המון מבצעי אוכל עם מסעדות ולכן כדאי ומומלץ! בזמנו היו להם ארוחות של מנה ראשונה ועיקרית תמורת נקודות בלבד במסעדות נהדרות ובלי תפריט שנקבע מראש. היו לנו אז המון נקודות וניצלנו את הענין כ-4 פעמים. היינו אז בתמרה, בקלודין ועוד.
M meravbr New member 28/12/04 #8 טוב, נראים לי מאד התפריטים של ספייס ואולי תהל (המנות הקלאסיות יותר). אולי נתן להם סיכוי...
S slarti New member 29/12/04 #10 כן.. גם אני בדיוק שמתי לב לזה למישהו יש מושג אם אפשר לעשות את זה כמה פעמים, רק על חשבון העלות של זה? כי 147 ש"ח לארוחה זוגית בת 3 מנות זה בכלל לא רע.
כן.. גם אני בדיוק שמתי לב לזה למישהו יש מושג אם אפשר לעשות את זה כמה פעמים, רק על חשבון העלות של זה? כי 147 ש"ח לארוחה זוגית בת 3 מנות זה בכלל לא רע.
M maya100 New member 29/12/04 #11 מסכימה, גמני חשבתי על זה...../images/Emo22.gif ואגב, לא נראה לי שיש בעיה עם כמות הפעמים - אם היו לך לצורך העניין 80,000 נקודות - אף אחד לא יכול למנוע ממך לנסות את כלללל המסעדות במבצע
מסכימה, גמני חשבתי על זה...../images/Emo22.gif ואגב, לא נראה לי שיש בעיה עם כמות הפעמים - אם היו לך לצורך העניין 80,000 נקודות - אף אחד לא יכול למנוע ממך לנסות את כלללל המסעדות במבצע
S slarti New member 29/12/04 #12 כן.. השאלה אם יש מגבלה לכמות ה"חריגה" שאפשר לעשות בנושא - כי יש לי רק 99 נקודות ) (הוצאתי את הדיינרס לפני שלושה חודשים בערך, ואני לא ממש משתמש בו למעט להזמנת סרטים בסינמה סיטי ))
כן.. השאלה אם יש מגבלה לכמות ה"חריגה" שאפשר לעשות בנושא - כי יש לי רק 99 נקודות ) (הוצאתי את הדיינרס לפני שלושה חודשים בערך, ואני לא ממש משתמש בו למעט להזמנת סרטים בסינמה סיטי ))