סקר סקר סקר !

נעמהdj21

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo98.gif../images/Emo68.gif../images/Emo22.gif../images/Emo41.gifסקר סקר סקר !

מי הדמות האהובה עליך? ממממממ ז'אנרו , וגם נינה.וזו'זה.... אוף קשה לבחור.אם זה אחד אז ז'וזה. מי הדמות השנואה עליך? זה קל! מרטינו מי הזוג של הסידרה לדעתך?ז'ונינה מי צריך להיפרד?מממ אומברטו ואישתו ,טוב יש לי הרגשה שזה יתגשם בקרוב. את מי צריך לאשפז , ודחוף?מאוריסיו למי צריך לעשות מייקאובר?לפלצן שאין לי מושג מה שמו... מי הזקנ/ה המגניב של הסידרה?ז'אנרו ואימא של מרצ'לו ושות'. איזה זוג ביזארי היית יוצר? חחחחחח אימא של קמילי והפלצן... היא הייתה צועקת הרבה אוי וייי אויייייייייי של מי הבית הכי מכוער?של קמילי וטוני ונינה ואימא שלה. של מי הבית הכי יפה?של יד ברזל אין ספק. מי מתלבש הכי מכוער?הזונות מי מתלבש הכי יפה?מריה טרה אספרנסה - עם הפסקה בין חלק א' לב' או בלי?עם הפסקה כי אני מחכה כבר לטלנובלה... ובטח ישימו שידור חוזר של טרה אספרנסה ואני אשמח להיזכר בהתחלה היפה של מריה וטוני. בהצלחה!!!!

זה קל

מי הדמות האהובה עליך? נינה, וזוזה מנואל. מי הדמות השנואה עליך? פרינה! מי הזוג של הסידרה לדעתך? נינה וזוזה מנואל מי צריך להיפרד? מרקוס ואווולייה. מי צריך לאשפז? מאוריסיו. למי צריך לעשות מייקאובר? פלצן פלצן אבל קטעים איתו. מי הזקנ/ה המגניב של הסידרה? אנסטנסיה כמובן. איזה זוג ביזארי היית יוצר? אזקיאל ומאלו..חחח של מי הבית הכי מכוער?ה"חצר" של מי הבית היפה? פרנסיסקה. מי מתלבש הכי מכוער? מרצלו מי מתלבש הכי יפה?הבת של מנהלת הפנסיון. (שכחתי את שמה) טרה אספרנסה - עם הפסקה בין חלק א' לב' או בלי? בטח בלי!

תשובות

מי הדמות האהובה עליך? ז'אנרו וז'וזה מנואל. מי הדמות השנואה עליך? ניאה ריטה, מה אני אעשה - היא מעצבנת אותי בטירוף. כל פעם שאני רואה אותה בא לי להחטיף לה מכות, שתסתום את הפה הגדול שלה כבר. מי הזוג של הסידרה לדעתך? ז'ונינה. מי צריך להיפרד? טוני וקמילי. את מי צריך לאשפז , ודחוף? את ביאטריס. טיפול קצר שילד אותה להיות יותר החלטית יעזור לה ולנו, ולא נצטרך לסבול שוב ולראות אותה נפרדת ממרצ'לו וחוזרת אליו תוך שניה ואס נפרדת שוב וחוזר חלילה. למי צריך לעשות מייקאובר? אמא של אאולליה. מי הזקנ/ה המגניב של הסידרה?ז'אנרו המתוק! איזה זוג ביזארי היית יוצר? סילביה ומרטינו. רוצח ביחד עם רוצחת בפוטנציה, הם זוג מושלם ממש
של מי הבית הכי מכוער? בית החווה "אספרנסה" של מי הבית הכי יפה? האחוזה של פרנצ'סקה. מי מתלבש הכי מכוער? קתרינה. מי מתלבש הכי יפה? מריה. טרה אספרנסה - עם הפסקה בין חלק א' לב' או בלי? בלי.

תשובות לסקר!../images/Emo98.gif

מי הדמות האהובה עליך:קמילי ונינה מי הדמות השנואנ עליך:מרטינו מי הזוג של הסדרה:נינה וג'זה מנואל מי צריך להיפרד:מרקוס וג'וזטין את מי צריך לאשפז ודחוף:מרטינו למי צריך לעשות מייקאובר:לסבתא של מריה הזקן המגניב של הסדרה:ג'נארו(איך הוא החטיף לאומברטו)! איזה זוג ביזארי היית יוצר:ג'וליה וג'נארו הבית הכי מכוער:של ג'וליה וניאה ריטה הבית הכי יפה: הבית של פרנצ'סקה מי מיתלבש הכי מכוער:ג'וליה מי מיתלבש הכי יפה:קמילי טרה אספרנסה עם הפסקה בין חלק א לחלק ב? בלי

מרטינו

הוא לא שנוא עלי בכלל אם כבר אני די מרחמת עליו, סך הכל הוא אהב את מריה, הוא נישא לה - אימץ את הבן שלה כבנו- ועכשיו "אכל" אותה. היא פתאום לא רוצה להיות אתו, היא חיה מחדש את עברה, היא כבר שכחה שטוני היקר שלה עזב אותה והיגר לברזיל. לא זאת בלבד אלא גם נישא ובעצם עד כמה שידוע לגברת מריה נישא טוב. בסופו של דבר מרטינו "אכל אותה" בחיי נישואיו, התנהגות כזו כשל מריה - יכולה לגרום לכל גבר לעשות שטויות. לא שאני מצדיקה את זה שהוא לא משחרר אותה - כי ברור שלנישואים שלהם אין על מה להישען. זה בכלל לא נעים לנשק ולהתעלס עם אשתך מתוך ידיעה שהיא בעצם מתעלסת עם גבר אחר.

AC LoVeR

New member
לפי דעתי..

אין בכלל מה לרחם עליו...!! ועוד בעיקר אחרי שהוא היה עם פרנסיסקה, בידיעה שחברו פארינה רוצה אותה..!! אז לא רק שהוא לא נותן למריה ללכת הוא גם הולך עם אחת אחרת.?!?!?ממש מגעיל מצדו..!! אני חושבת שאיך שמריה או מישהו אחר יעלה על זה ויספר למריה היא תעזוב אותו.. וטוב שכך..!!

SoldieRonit

New member
חח.כן-אומרת לז'וזה מנואל "בוקר טוב"

באידיש
והיום איך הם נישקו את המזוזה וכל האידיש

טלמ

New member
המטרה של זריקת הביטויים

היא להראות כמה היא לא מסתדרת בחצר והיא רגילה לקהילה היהודית ולבית... בשביל סבתא שלי זה כמו לצפות בפלאשבק מהילדות שלה, הבית היהודי של קמילי, חנות בדים (לאבא של סבתא שלי היתה חנות בדים בפולין) והיידיש - זה פולין בברזיל

עניתי ונהניתי מכל רגע של מחשבה

מי הדמות האהובה עליך? ברור שז'וזה מנואל. מי הדמות השנואה עליך? סילביה מי הזוג של הסידרה לדעתך? נינה וזוזה מנואל מי צריך להיפרד? נינה ואמא שלה מי צריך לאשפז? ביאטריס, תגידו מה שתגידו אבל היא יותר פסיכית מאחיה למי צריך לעשות מייקאובר? מנולו...מיום ליום הוא יותר מתכער מי הזקנ/ה המגניב של הסידרה? ניאה ריטה, מריאוזה (אין עליה, היא מזכירה לי את הרכלניות פה בארץ) איזה זוג ביזארי היית יוצר? מרצ'לו ופרנסיסקה (הוא גם ככה דומה לאהבה הראשונה שלה) של מי הבית הכי מכוער? אזקיאל וציפורה של מי הבית היפה? פרנסיסקה. מי מתלבש הכי מכוער? פרנסיסקה (חדל פוש אפ!!!!) מי מתלבש הכי יפה?מריה טרה אספרנסה - עם הפסקה בין חלק א' לב' או בלי? בלי, אני לא אעמוד בזה...

sigalit33

New member
חדשה עם תשובות!

היי לכולם, איזה כיף היה לקרוא את התשובות שלכם לסקר! אז עכשיו תורי: דמות אהובה: ג'נארו דמות שנואה: ניאה ריטה (בתחילת הסדרה גם מריה היתה בוכיה ומעצבנת אבל זה עבר לה, לפחות הקטע של המעצבנת...) הזוג: נינה וז'וזה מנואל וגם - קוסנטזה ווינצ'נזו (ההורים של מרצ'לו וקטרינה), הלוואי על כולנו זוגיות כזו לעת זקנה... צריכים להיפרד: טוני וקמילי זקוק למייקאובר: מרצ'לו, שיפטר ממבט האהבל ושיתלבש כמו שצריך! זקנ/ה מגניבה: ז'נארו, קוסטנזה זוג ביזארי: ז'נארו ונינה כמובן! זה לא ממש ביזארי בהתחשב שב"טרה נוסטרה" הם התחתנו
בית מכוער: של ניאה ריטה וז'וליה בית יפה: ...אין... מתלבש הכי מכוער: מרצ'לו ואאולליה (שתרגיע עם הפוש-אפ'ס) מתלבש הכי יפה: מריה, מאז שהגיעה לברזיל עם/בלי הפסקה: ברור שבלי! זה נשמע לי ממש מעצבן להפסיק באמצע! זהו! היה ממש כיף לקרוא ולענות! סיגלית

טלמ

New member
תשובות

מי הדמות האהובה עליך? קמילימי הדמות השנואה עליך? מרטינו מי הזוג של הסידרה לדעתך? אזקיאל וציפורה (המוכנים אוי וויי) מי צריך להיפרד? ביאטריס והקופיף את מי צריך לאשפז , ודחוף?מאוריסיו למי צריך לעשות מייקאובר? ניאה ריטה מי הזקנ/ה המגניב של הסידרה? ז'נארו איזה זוג ביזארי היית יוצר? ז'וליה ואומברטו של מי הבית הכי מכוער? של ניאה ריטה וז'וליה של מי הבית הכי יפה? פרנסיסקה מי מתלבש הכי מכוער? אמא של נינה מי מתלבש הכי יפה? קמילי

sigalit33

New member
תודה ומודה באשמה...

ואני שמתי לב עכשיו שפיספסתי את עניין האישפוז - אז לדעתי... מאוריסיו, זקוק לטיפול משולב פסיכולוגי+תרופות

תשובותי ../images/Emo13.gif

מי הדמות האהובה עליך? מריה ופרנסיסקה מי הדמות השנואה עליך? הומברטו וז'וליה מי הזוג של הסידרה לדעתך? מריה וטוני מי צריך להיפרד? טוני וקמילי את מי צריך לאשפז , ודחוף? מאוריסיו למי צריך לעשות מייקאובר? מרקוס מי הזקנ/ה המגניב של הסידרה? דונה קונסטנסיה איזה זוג ביזארי היית יוצר? ז'וסטין ומרצ'לו של מי הבית הכי מכוער? חצר המגורים של מי הבית הכי יפה? של פרנסיסקה מי מתלבש הכי מכוער? אמא של נינה מי מתלבש הכי יפה? מריה ופרנסיסקה (אחרי וגם לפני המייקאובר) טרה אספרנסה - עם הפסקה בין חלק א' לב' או בלי? בלי.... במיוחד כשידוע שבהפסקה תשודר הטלנובלה של עופר שכטר.... איכסססס.....

AC LoVeR

New member
עכשיו אני..!!

מי הדמות האהובה עליך? זוזה מנואל מי הדמות השנואה עליך? מרטינו ואומברטו מי הזוג של הסידרה לדעתך? זוזה מנואל ונינה מי צריך להיפרד? טוני וקמילי את מי צריך לאשפז , ודחוף? מאוריסיו ואומרבטו למי צריך לעשות מייקאובר? פארינה מי הזקנ/ה המגניב של הסידרה? קונסטנסייה איזה זוג ביזארי היית יוצר? מאלו ואזקיאל של מי הבית הכי מכוער? של וינצ'נזו וקונסטנסייה של מי הבית הכי יפה? פרנסיסקה מי מתלבש הכי מכוער? האחיינית של מריאוזה מי מתלבש הכי יפה? מריה ופרנסיסקה טרה אספרנסה - עם הפסקה בין חלק א' לב' או בלי? בלי.... אני לא אעמוד במתחחחח...

shirushit1

New member
קצת באיחור אבל אני מתה לענות!

דרך אגב, אני חדשה פה... אני חולה על הסדרה ואני נוהגת לצפות בה יחד עם חצי משפחה בימי שישי ברצף, כי באמצע השבוע לצערי אני לא יכולה... טוב יאללה, תשובות: מי הדמות האהובה עליך? טוני וז'נארו. מי הדמות השנואה עליך? אומברטו (מרטינו מת, הוא היה הפייבוריט הקודם ;) ). מי הזוג של הסידרה לדעתך? ז'וזה מנואל ונינה. מי צריך להיפרד? מרצ'לו וביאטריס (הוא ילדותי מידי בשבילה). מי צריך לאשפז? מאוריסיו (מסכן הבחור, כמה "הפתעות" בשבוע אחד... ;) ). למי צריך לעשות מייקאובר? מנולו (טיפול בליקוי הדיבור דחוף...). מי הזקנ/ה המגניב של הסידרה? דונה מדאלנה. איזה זוג ביזארי היית יוצר? ניאה ריטה ומאלו :). של מי הבית הכי מכוער? של ניאה ריטה וז'וליה. של מי הבית היפה? האחוזה של פרנסיסקה. מי מתלבש הכי מכוער? מרצ'לו מי מתלבש הכי יפה? קמילי טרה אספרנסה - עם הפסקה בין חלק א' לב' או בלי? מבחינתי, מספיק אני עושה הפסקה של שבוע בגלל אילוצים, אז בהחלט לא! שנה אזרחית טובה לכולם! :)

למעלה