דירוגי-משפטים.

../images/Emo184.gif דירוגי-משפטים. ../images/Emo184.gif

[4 - הכי גבוה]
"כאילו לא נגמר, הכל אפשר.."
"ניפחת לי ת'מוח, נתת לי לחשוב.."
"זה שוב פעם אני, שנרדמתי לבד.. רק אחרי ששעתיים בכיתי."
"ועל כן, על כן רע לי ככה"
"תן לי לחייך, להיות מוקף..."
"השמש צובעת את האופק בצהוב".
"הכל מוכן, הסוף שלי שקוף!"
"אנלא מתאים, לא תגייסו אותי יותר - אתה שומע?!"
"הדף חלק, תתחיל לספור.."
"הוא בטח מאושר שאין לי כלום."
תהנו.

danieli11

New member
תשובות =]

"כאילו לא נגמר, הכל אפשר.." 3. (מאיזה שיר זה?) "ניפחת לי ת'מוח, נתת לי לחשוב.." 1 "זה שוב פעם אני, שנרדמתי לבד.. רק אחרי ששעתיים בכיתי." 4 "ועל כן, על כן רע לי ככה" 3 "תן לי לחייך, להיות מוקף..." 2 "השמש צובעת את האופק בצהוב". 1 (מאיזה שיר גם זה..?) "הכל מוכן, הסוף שלי שקוף!" 4 "אנלא מתאים, לא תגייסו אותי יותר - אתה שומע?!" 3 "הדף חלק, תתחיל לספור.." 4 "הוא בטח מאושר שאין לי כלום." 4 עוד יהיה טוב, נילסו..

../images/Emo13.gif

"כאילו לא נגמר, הכל אפשר.." 2 "ניפחת לי ת'מוח, נתת לי לחשוב.." 1.5 "זה שוב פעם אני, שנרדמתי לבד.. רק אחרי ששעתיים בכיתי." 4 "ועל כן, על כן רע לי ככה" 4 "תן לי לחייך, להיות מוקף..." 4 "השמש צובעת את האופק בצהוב".
"הכל מוכן, הסוף שלי שקוף!" 4 "אנלא מתאים, לא תגייסו אותי יותר - אתה שומע?!" 2 "הדף חלק, תתחיל לספור.." 1 "הוא בטח מאושר שאין לי כלום." 3

../images/Emo197.gif

"כאילו לא נגמר, הכל אפשר.." - 4 "ניפחת לי ת'מוח, נתת לי לחשוב.." 3 "זה שוב פעם אני, שנרדמתי לבד.. רק אחרי ששעתיים בכיתי."- 4 "ועל כן, על כן רע לי ככה" -2 "תן לי לחייך, להיות מוקף..."- 4 "השמש צובעת את האופק בצהוב".- 1 "הכל מוכן, הסוף שלי שקוף!" -2 "אנלא מתאים, לא תגייסו אותי יותר - אתה שומע?!"- 1 "הדף חלק, תתחיל לספור.." -3 "הוא בטח מאושר שאין לי כלום."- 3

פחיחצה

New member
....

"כאילו לא נגמר, הכל אפשר.." - 2 "ניפחת לי ת'מוח, נתת לי לחשוב.."- 3 "זה שוב פעם אני, שנרדמתי לבד.. רק אחרי ששעתיים בכיתי."-4 "ועל כן, על כן רע לי ככה" -4 "תן לי לחייך, להיות מוקף..."- 3 "השמש צובעת את האופק בצהוב".-1 "הכל מוכן, הסוף שלי שקוף!" -3 "אנלא מתאים, לא תגייסו אותי יותר - אתה שומע?!" "הדף חלק, תתחיל לספור.." "הוא בטח מאושר שאין לי כלום."

invAsion

New member
מצטרף לבקשה ../images/Emo103.gif

ואם אפשר, אז גם לשלוח לי את השיר.. (זה ההקלטה של צחר מהקונגרסים?)

עכשיו אני ../images/Emo26.gif [לומדת לעוף]

"כאילו לא נגמר, הכל אפשר.."2 "ניפחת לי ת'מוח, נתת לי לחשוב.."1 "זה שוב פעם אני, שנרדמתי לבד.. רק אחרי ששעתיים בכיתי."4 "ועל כן, על כן רע לי ככה"3 "תן לי לחייך, להיות מוקף..."3 "השמש צובעת את האופק בצהוב".2 "הכל מוכן, הסוף שלי שקוף!"3 "אנלא מתאים, לא תגייסו אותי יותר - אתה שומע?!"1 "הדף חלק, תתחיל לספור.."1 "הוא בטח מאושר שאין לי כלום."3

mooshki

New member
1234

"כאילו לא נגמר, הכל אפשר.." - 2 "ניפחת לי ת'מוח, נתת לי לחשוב.." -4 "זה שוב פעם אני, שנרדמתי לבד.. רק אחרי ששעתיים בכיתי." -4 "ועל כן, על כן רע לי ככה" -3 "תן לי לחייך, להיות מוקף..." -4 "השמש צובעת את האופק בצהוב". (מה?1!מאיפה זה?) "הכל מוכן, הסוף שלי שקוף!" - 2 "אנלא מתאים, לא תגייסו אותי יותר - אתה שומע?!" - 4 "הדף חלק, תתחיל לספור.." - 2 וחצי כזה... "הוא בטח מאושר שאין לי כלום." - 1

הרגנו את הרגש....../images/Emo13.gif

"כאילו לא נגמר, הכל אפשר.." 4 "ניפחת לי ת'מוח, נתת לי לחשוב.." 2 "זה שוב פעם אני, שנרדמתי לבד.. רק אחרי ששעתיים בכיתי." 1 "ועל כן, על כן רע לי ככה" 4 "תן לי לחייך, להיות מוקף..." 1 "השמש צובעת את האופק בצהוב". 1 "הכל מוכן, הסוף שלי שקוף!" 1 "אנלא מתאים, לא תגייסו אותי יותר - אתה שומע?!" 3 "הדף חלק, תתחיל לספור.." 2 "הוא בטח מאושר שאין לי כלום." 4

מילי17

New member
1 הכי גבוה

"כאילו לא נגמר, הכל אפשר.." 2 "ניפחת לי ת'מוח, נתת לי לחשוב.." 2 "זה שוב פעם אני, שנרדמתי לבד.. רק אחרי ששעתיים בכיתי." 4 "ועל כן, על כן רע לי ככה" 4 "תן לי לחייך, להיות מוקף..." 1 "השמש צובעת את האופק בצהוב". 4 "הכל מוכן, הסוף שלי שקוף!" 3 "אנלא מתאים, לא תגייסו אותי יותר - אתה שומע?!" 4 "הדף חלק, תתחיל לספור.." 1 "הוא בטח מאושר שאין לי כלום." 1

little WhiSper

New member
You know your Not the only one.

"כאילו לא נגמר, הכל אפשר.." 3 "ניפחת לי ת'מוח, נתת לי לחשוב.." 2 "זה שוב פעם אני, שנרדמתי לבד.. רק אחרי ששעתיים בכיתי." 3.5 "ועל כן, על כן רע לי ככה" 4 "תן לי לחייך, להיות מוקף..." 5 "השמש צובעת את האופק בצהוב". 2 "הכל מוכן, הסוף שלי שקוף!" 3.4 "אנלא מתאים, לא תגייסו אותי יותר - אתה שומע?!" 2.5 ? =\ "הדף חלק, תתחיל לספור.." 3 "הוא בטח מאושר שאין לי כלום." 2.5

או יה

"כאילו לא נגמר, הכל אפשר.."
4 "ניפחת לי ת'מוח, נתת לי לחשוב.."
4 "זה שוב פעם אני, שנרדמתי לבד.. רק אחרי ששעתיים בכיתי."
4 "ועל כן, על כן רע לי ככה"
3 "תן לי לחייך, להיות מוקף..."
4 "השמש צובעת את האופק בצהוב".
האאא? "הכל מוכן, הסוף שלי שקוף!"
2 "אנלא מתאים, לא תגייסו אותי יותר - אתה שומע?!"
3 "הדף חלק, תתחיל לספור.."
2 "הוא בטח מאושר שאין לי כלום."
3

-

"כאילו לא נגמר, הכל אפשר.." 4 "ניפחת לי ת'מוח, נתת לי לחשוב.." 3 "זה שוב פעם אני, שנרדמתי לבד.. רק אחרי ששעתיים בכיתי." 4 "ועל כן, על כן רע לי ככה" 4 "תן לי לחייך, להיות מוקף..." 2 "השמש צובעת את האופק בצהוב". ? "הכל מוכן, הסוף שלי שקוף!" - "אנלא מתאים, לא תגייסו אותי יותר - אתה שומע?!" 1 "הדף חלק, תתחיל לספור.." 1 "הוא בטח מאושר שאין לי כלום." 3

...

"כאילו לא נגמר, הכל אפשר.." 2. "ניפחת לי ת'מוח, נתת לי לחשוב.." 1. "זה שוב פעם אני, שנרדמתי לבד.. רק אחרי ששעתיים בכיתי." 4. "ועל כן, על כן רע לי ככה" 4. "תן לי לחייך, להיות מוקף..." 4. "השמש צובעת את האופק בצהוב". 2.5 "הכל מוכן, הסוף שלי שקוף!" 4. "אנלא מתאים, לא תגייסו אותי יותר - אתה שומע?!" 3.5 "הדף חלק, תתחיל לספור.." 3. "הוא בטח מאושר שאין לי כלום." 4.

למעלה