סופהשבוע שהיה

gallish

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo42.gifסופהשבוע שהיה../images/Emo42.gif../images/Emo183.gif

סופהשבוע שלנו היה מעט שונה ו"מבולגן" בדיוק כמו מזג האויר שהיה הפכפך ולא "מאורגן"... בחמישי בלילה נפרדנו לשלום בחיבוקים ונשיקות אינסוף, מאבא שי, שנסע לו לארה"ב להרבה זמן - נקווה שיעבור בטוב
מכיוון שחזרתי משדה התעופה מאוחר ולא התחשק לי להתחיל "להתרוצץ" עם שניהם ישנים, נשארנו לישון אצל ההורים שלי, הם ואני יחד על מזרונים. את בוקר שישי העברנו כולנו בבית בנעימים ובצהריים חזרנו לביתנו הקט, למנוחת האמא וה"לוחמים"
בערב חזרנו לסבא-סבתא להדלקת נרות אחרונה השנה, ובגלל שהילדים התלהבו וכל כך רצו - ישנו שם שוב. (למרות שלי היתה חסרה כבר ה"פינה"). היום בילינו שם את כל היום כולו, עם משחקים, אורחים, מטעמים, מה לא... בערב חזרנו הביתה, מתארגנים לשבוע חדש וקצת שונה, מקווה שללא אבא יהיה בסדר (רק קצת משונה
) מאחלת לכולנו שבוע טוב, רגוע ומלא אהבה, ולי עצמי מאחלת אורח רוח ושלווה
גלי.

סופשבוע בסימן יומולדת ../images/Emo99.gif

ביום שישי, במזג אויר סוער וגשום במיוחד, אבא והנסיך נסעו לבית האבות של סבתא-רבא לחגוג איתה את מסיבת החנוכה במקום ואני נשארתי עם הנסיכה בבית להכין מטעמים לארוחת שישי בערב שהיתה אצלינו. בערב שישי הדלקנו 8 נרות בחנוכיה, הדלקנו נרות שבת, שרנו שירי חנוכה ואכלנו לשובע. הלכנו לישון עייפים, שבעים ומרוצים. הבוקר התעוררנו לבוקר שימשי ונעים - בוקר של יומולדת לנסיך
את הבוקר פתחו שירי יום הולדת רמים ועזים ואחרי התארגנות זריזה וארוחת בוקר קלה נסענו כולם יחד לספארי שם בילינו בוקר קסום ושטוף שמש עד שעות הצהריים המאוחרות. חזרנו הביתה לשנת צהריים ארוכה ומהנה (שני הילדים נפלו שדודים ל-3.5 שעות שינה!!!). אחר-הצהריים התעוררנו ונסענו לטויס אר אס לאפשר לנסיך לבחור מתנה אחת ליום ההולדת - נרשמה הצלחה כשהוא בחר במסילת עץ עם גשר ורכבת ושלושה קרונות המתחברים במגנט (ולא חשוב שאחרי שהוא בחר את זה הוא גם רצה את זה ואת זה וגם את זה ואת זה
). חזרנו הביתה כמובן לבדוק את הרכש החדש ונרשמה הצלחה גדולה
את היום סיימנו בארוחת ערב משותפת, אמבטיה,פיפי ולישון
חגיגות יום ההולדת בחיק הגן והמשפחה נקבעו לסוף שבוע הבא בגלל אילוצי החג והמשפחה הקרובה. שיהיה שבוע נהדר לכולנו

בוליפלג

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifאיזה סופ"ש מקסיייים

היה לכם
כיף להתחיל שבוע חדש של שגרה מבורכת לאחר סופ"ש שכזה אה?

gallish

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

נשמע אחלה של יום ואחלה של יומולדת

גם אצלנו סופ"ש של יומולדת ../images/Emo65.gif

בעלי חגג 29 חורפים, ולקחתי אותו לצימר ביבניאל. שירה נשארה אצל סבא וסבתא (ועשתה כיף חיים) והיונקת באה איתנו. בדרך עצרנו במסעדה מדהימה - קנייפה במושב שרונה, הצימר עצמו היה מהמם (רק היה קשה להניק שם, כי רוני רצתה להסתכל על כל הפרחים/כילה/מנורות וכ'ו שהיו שם). למרות שאמרנו שנעשה סופ"ש לעצמנו, לא יכולנו לא לקפוץ למשפחה שלו, שגרה ממש בסמוך. הגענו בזמן טוב בערב, סבתא שלו חגגה לפני שבועיים יומולדת 80, אבל מסתבר שאת החגיגה דחו ליום שישי האחרון. אז בבת אחת פגשנו את כל המשפחה - היה כיף
כשחזרנו ניסינו את הג'קוזי, חבל שלא הבאתי ברווזון, בעלי כזה חמוד כשהוא משחק במים
למרבה הבאסה רוני החליטה להתעורר בדיוק כשהיינו בג'קוזי, אז השארתי אותו שם לבד. את הבוקר התחלנו מאוחר (אחרי החגיגה הלילית הגברת ישנה עד 9:00 כמעט), עם ארוחת בוקר טעימה וגדולה מידי.... אח"כ החלטנו ללכת לקנות גבינות שוות במחלבות באיזור, ביקרנו ב-2 מחלבות ובסוף לא קנינו כלום. בצהריים בית קפה, ואח"כ שנת צהריים נהדרת שהטעינה לנו את המצברים. ואז חזרנו. מסקנות: -בפעם הבאה לא נוסעים עם ילדים לצימר רומנטי (בשביל זה יש במקפיא סטוקים של חלב שאוב). -בפעם הבאה צריך יותר מ-24 שעות -בפעם הבאה לא לעשות רשימה של 10 מסעדות שבא לנו לאכול בהן, מספיק שתיים היה כיף שיהיה לנו שבוע נהדר

בוליפלג

New member
מזל טוב לאישך../images/Emo13.gif

מסכימה עם כל המסקנות שלך
במיוחד ה'שילוב הלא מוצלח של רומנטי וילדים'
מנסיון
. ובכן, התוכלי לרשום את פרטיו של הצימר הרומנטי ו'עם מה הוא הגיע'? אני מחפשת לעצמינו לחודש הבא... תודה

gallish

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

בין השורות נשמע שבכל זאת הצלחתם ליהנות

memko

New member
אצלנו כבר בריאים, היה שופ"ש נחמד

והכי חשוב, החצי חוזר עוד יומיים!!!!! הגיע הזמן, הילדים עייפו אותי לחלוטין!
גלי, בהצלחה יקירתי, שלושה שבועות....לפחות הזמנת משהו??

בוליפלג

New member
כמה טוב לשמוע שהבריאות שבה לחיקכם../images/Emo70.gif

עוד יומיים ל^%@@*
שרדת ובגדול
ו....המתנות בדרך....

Nuli77

New member
וגם אצלנו יומולדת../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

היום גיא בן 3 ואני פשוט לא מאמינה איך הזמן עבר מהר כל כך... הילד שלי כזה גדול... מתוק קטן.
אז ביום שישי חגגנו לו בגן, הוא היה מ-א-ו-ש-ר ונרגש, היה מדהים לראות איך הוא חיכה לזה כל השבוע בהתרגשות וכשזה הגיע הוא פשוט היה מאושר. החגיגה בגן היתה מתוקה, הפכו אותו מלך ליום אחד והוא היה בשמיים ממש, אין כמו לראות את הילד שלך כזה נרגש.. לא ייאמן אבל בעזרתה האדיבה של אחותי הצלחתי להכין את עוגת האריה המבוקשת ויצא ממש יפה! אני גאה בעצמנו מאוד!
אחרי החגיגה המשכנו לסבא וסבתא לפתוח מתנות, ואחה"צ הם לקחו אותו להדלקת נר משפחתית ונשארנו אני ובעלי עם נועה לשישי רגוע ומנוחה.
יום שבת עבר בעיקר בהימרחות בבית אבל היה כייף, אווירה טובה, משחקים ויצירה ובאופן כללי, על-אף שלא יצאנו לשמש הנעימה, היה לנו ממש נחמד.
וזהו, נכנסנו לשבוע האחרון שלי עם נועה בבית... שבוע הבא היא מתחילה את הפעוטון ואחרי זה נגמרו החגיגות - חוזרים לעבודה.. איך לעזאזל אני אעמוד בזה..??? ובנימה אופטימית זו, שיהיה לכולנו שבוע מקסים ורגוע

בוליפלג

New member
ותמונה של האריה, איפה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif ../images/Emo65.gifמזל טוב

לגיאגיא
איך שהם גדלים הקטנים האלה
לקראת השיבה לעבודה - לא קל, לא קל....
. נשמע שהיה לכם סופ"שכיףףףףף!

בוליפלג

New member
עילפון כפול../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif מהמלךךך../images/Emo47.gif ומהעוגה../images/Emo70.gif

סחתיין עליכן!!!!!!!!! את צריכה להעביר הדרכה וירטואלית בעניין - יצאה סופר של עוגת אריה

gallish

New member
מלכים שווווווווים../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

גם המלך האישי שלך (מהמם!) וגם מלך החיות
מזל טוב

lupi lupi

New member
היה מתיש ומהנה באותה מידה..

יום שישי באו אלינו חברים שמבקרים בארץ והיה מאוד נחמד לראות אותם, אבל זה שיבש לילדות את כל סדר היום... בעיקר התינוקת שישנה כל פעם 15-20 דקות והתישה את עצמה ואתי לגמרי...בערב כבר הייתי ממש נטולת אנרגיות ומזל שבעלי לקח פיקוד - לא יודעת איך הייתי מחזיקה מעמד אחרת... אתמול היינו רוב היום אצל ההורים של בעלי והצלחתי קצת להנוח וגם להנות מהילדות שלי במיוחד מרוני שהייתה פשוט מדהימה!!! שרה את כל שירי החנוכה ושיתפה פעולה כל כך יפה בכל המשחקים שסבא וסבתא שיחקו איתה. וגם כשחזרנו הביתה שתיהן נרדמו מאוד יפה ונתנו לנו קצת זמן לבד. שלי הייתה ביום שישי בת שלושה חודשים ואני עדיין לא מרגישה שמתחיל להיות לי יותר קל...מקווה שזה ישתפר בקרוב! שיהיה שבוע מקסים לכולן!

למעלה