בוקר קריר לכם

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifלרקוד לרקוד קולולולולו

שמחונה שמחונה שמחונה יאללללה לרקוד לכבוד שבת קודש
אני זורקת עליכם שקולה
שמחונה שמחונה בשמחת הכורדיםםםםםםםם, יאלללללה קיבלתי תאריך למסיבה בחנוכה
אבל עדיין אני לא מפרסמת כלום אז תתאזרו בסבלנות עוד קצת
תתכוננו למסיבה פיצוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ!!

../images/Emo198.gifקולולולוווווווווווווווווווו../images/Emo214.gif

קולולולווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
קולולולווווווווווווווווווווווווו קולולולווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
יאלה מסיבת חנוכה להתחיל לתפור שמלות קולולווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

../images/Emo198.gif../images/Emo214.gif../images/Emo214.gif../images/Emo214.gifקולולולווווווו

קולולוווווווווווווווווווווווווווווווווושששש קוללולוווווווווווווווווווווווווווווווווווווושששששש
לזיוון האחת והיחידה
וכן אני עושה קולוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולווווווווווווווווווווווווו וכותבת קולולולווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

Avigail levi1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifהבאתי בלונים לקשט

את הפורום
ולעשות איתכם חאפלה כורדית עסלי יאלה כורדים לקפוץ ולרקוד צ'ופי קולולוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו קולולולוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו קולולולווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הינה הסוכריות שלי אני זורקת עליכם שתתעוררוווווווווווווווווווווווווווווווווו

Avigail levi1

New member
../images/Emo65.gifשחררי פרטים בקשר למסיבה

יאלה כול הכורדים מוזמנים לתענכים לחצר של סבא וסבתא שלי לעשות על האש ולרקוד צ'ופי סבתא תכין לכם פיתות כורדיות סוף הדרך

אני מירושלים אבל במקור..

טוב זה בעיה
סתאאאאם במקור אני מהקסטל שכונת הכורדים, סבא וסבתא שלי מקטמון, יש לי משפחה כמעט בכל מושב של כורדים חחחח

רגע רגע איפה בדיוק בתנעכים../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

יאלללללללללה אוכל
לרקוד צ'ופי קולוללולולולולוווווווווווווווווווו
אתם לא מבינים מה הולך לי בבית
הילדים רוקדים לי על המיטה
עם מוזיקה כורדית מקפיצה הופפפפפפפפפפ קולולולולו

Avigail levi1

New member
כמו אצל כול הכורדים

כול המשפחות פזורות בכל מקום שיש התישבות של כורדים ההורים שלי יותר מכירים הם יותר מתערבבים עם המשפחה הרחוקה חתונות שמחות ושלא נדע שזמן צער ואבל סבתא תמיד אומרת שכל הכורדים משפחה אחת גדולה

Avigail levi1

New member
תכירו את ישובי התענך

יישובים בתענך אביטל אדירים ברק גדיש דבורה מיטב מלאה ניר יפה פרזון רם און

Avigail levi1

New member
בערך רק שלוש ישובים הם של כורדים

השאר זה תוניסאים מרוקאים פרסים ערקים תורכים ואשכנזים רב ישובים הכורדים בתענך שומרים על המסורת הכורדית

../images/Emo198.gifכול המשפחה של סבתא שלי מהתענכים

מצד האבא זה הקסטל ירושלים עג'ור קיבוץ גלויות וכן כל הכורדים משפחה אחת גדולה וסביר להניח שאנחנו משפחה בגלל שסבתא שלי היא נצר לשבט לוי אני ממושב עין העמק

../images/Emo198.gifסביר להניח שאנחנו משפחה

תביאי שמות של אנשים ואז אולי נגלה שאנחנו קרובות משפחה יש שתי משפחות לוי בעין העמק וגדולות - כול משפחה באה מכיוון אחר אבל אם יעשו עץ שורשים גדול אני מאמינה שהמשפחות הם קרובות לשורשים

Avigail levi1

New member
את בטוח מכירה

את סבי ונעימה ואת נעים ודלה הם הקרובי משפחה של ההורים שלי גרים בעין העמק

למעלה